יש לי שני חיבורי MDP אחד DVI ואחד HDMI.
הבנתי שאפשר לחבר שני מסכים בחיבור רגיל ושהחיבור השלישי חייב להיות אקטיבי, אם אני אקנה את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/Active-Mini-Dis ... 3a9749e571
זה יספיק? האם יש אופציות יותר טובות?
תודה מראש
יכול להיות שזה יעבוד אבל לפני שאתה רוכש, איזה מערכת הפעלה יש לך?
"**When running Microsoft Windows XP, Eyefinity technlogy supports a maximum of 2 displays."
כמוכן אתה יכול לנסות לחבר את הכבל VGA לאחד המסכים הקיימים (לחבר גם DVI וגם VGA לאותו המסך במקביל) ולבדוק עם המחשב מזהה שלוש מסכים.
אם אתה מנתק את אחד החיבורים HDMI/DP האם ה-VGA מזוהה כמסך שני?
rm1 כתב:יכול להיות שזה יעבוד אבל לפני שאתה רוכש, איזה מערכת הפעלה יש לך?
"**When running Microsoft Windows XP, Eyefinity technlogy supports a maximum of 2 displays."
כמוכן אתה יכול לנסות לחבר את הכבל VGA לאחד המסכים הקיימים (לחבר גם DVI וגם VGA לאותו המסך במקביל) ולבדוק עם המחשב מזהה שלוש מסכים.
אם אתה מנתק את אחד החיבורים HDMI/DP האם ה-VGA מזוהה כמסך שני?
...
אני על וונדוס 7..
כל המסכים מזוהים במחשב אבל אני יכול להשתמש רק בשניים במקביל, ברגע שאני מנתק אחד דרך ההגדרות אז השני ניהיה "פעיל".
קראתי שצריך מתאם אקטיבי למסך השלישי, זה כניראה מה שאני אעשה..
תודה בכל זאת על התשובה
קראתי קצת על הכרטיס ואתה צודק כדי לחבר יותר משני מסכים צריך לחבר דרך יציאת ה-DP בחיבור אקטיבי.
אני ההיתי ממליץ לחבר דווקא את מתאם ה-VGA הקיים למסך הישן ולקנות מתאם אקטיבי ל-DVI או HDMI שלו יכול להיות לך גם שימוש עתידי.
אם תחליף את המסך הישן בחדש יותר רק תצטרך כבל מחיבור ה-DVI ולא תיתקע עם חיבור VGA.
הכרטיס תומך בעד 4 מסכים רק ששניים מהם בחיבור DP אקטיבי.