היום בצהריים (סביבות ה-1:30) חבר שלי הגיע לחנות סלולר ורכש עבורי מכשיר סלולרי. המכירה עצמה התבצע דרך הטלפון, כאשר החבר משמש נטו כבלדר ואילו מסירת פרטי האשראי נעשתה על ידי בטלפון והחשבונית על שמי.
כאשר המכשיר הגיע לידי גיליתי שיש לו כבר ROOT ושהמערכת הפעלה שבו לא ניתנת לשדרוג (למרות שקיימת גרסה חדשה יותר) משרתי היצרן (LG).
מעבר לזה ה-GPS מסרב להינעל.
הסוללה של המכשיר (G2) שהייתה אמורה להיות חזקה במיוחד לא הפגינה ביצועים בשמיים ועל כן נכנסתי לבדוק את גרף הסוללה במכשיר, הסתבר לי שהמכשיר נטען כמעט ל-100% בסביבות 10 בבוקר, משמע המכשיר נפתח ונעש בו שימוש באופן ודאי לפני שהוא נמכר לי.
האם יש לי הילה לבטל עסקה?
*יש תצלום מסך של שימוש הסוללה עם תאריך ויש קבלה עם תאריך.
ביטול עסקה במקרה שמכשיר סלולרי משומש נמכר כחדש
ניתן לבצע ביטול עסקה תוך 14 יום במידה ולא בוצע שימוש.
במקרה שלך בוצע שימוש, וקשה לי להאמין שהמוכר (הנוכל) בחנות יסכים.
אם אתה חושב שנגרם לך עוול, ויש לך יכולת להוכיח שאכן נמכר לך מכשיר משומש, אתה יכול להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות.
לחילופין - אם אתה חושב שהמכשיר לא תקין מסיבת שונות, אתה זכאי לקבל תיקוםן ללא עלות במסגרת אחריות יצרן.
*אני מקווה שלפחות קיבלת את הלקח שלך בנוגע לסכנות של רכישת מכשירי סלולאר אצל חאפרים.
תדע שיש כלל ברזל (ולא משנה איפה אתה קונה את המכשיר), תמיד תראה שפותחים את הקופסא מול העיניים שלך, לעולם אל תסמוך על אף אחד.
במקרה שלך בוצע שימוש, וקשה לי להאמין שהמוכר (הנוכל) בחנות יסכים.
אם אתה חושב שנגרם לך עוול, ויש לך יכולת להוכיח שאכן נמכר לך מכשיר משומש, אתה יכול להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות.
לחילופין - אם אתה חושב שהמכשיר לא תקין מסיבת שונות, אתה זכאי לקבל תיקוםן ללא עלות במסגרת אחריות יצרן.
*אני מקווה שלפחות קיבלת את הלקח שלך בנוגע לסכנות של רכישת מכשירי סלולאר אצל חאפרים.
תדע שיש כלל ברזל (ולא משנה איפה אתה קונה את המכשיר), תמיד תראה שפותחים את הקופסא מול העיניים שלך, לעולם אל תסמוך על אף אחד.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לחדד
אם נמכר לך מכשיר משומש כחדש יש לך בהחלט עילה לביטול עסקה. כמובן שאם בחנות לא יסכימו איתך, תצטרך להוכיח בבית משפט שהמכשיר הוצג כחדש ולמרות זאת הוא היה משומש.
בהצלחה
אם נמכר לך מכשיר משומש כחדש יש לך בהחלט עילה לביטול עסקה. כמובן שאם בחנות לא יסכימו איתך, תצטרך להוכיח בבית משפט שהמכשיר הוצג כחדש ולמרות זאת הוא היה משומש.
בהצלחה
אלי חבוש