אשמח לקבל המלצה ל dvb-t שתומך ב xbmc
-
mama105
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם,
אשמח לקבל המלצה ל dvb-t שתומך ב xbmc, לא חשוב אם מדובר ב dvb-t2 או בחומרה בממשק pci העיקר שיתאים לעידן +.
שאלה נוספת, האם יש יתרונות בטיונר כפול? האם יהיה אפשרות ב xbmc לצפות ולהקליט במקביל?
תודה.
אשמח לקבל המלצה ל dvb-t שתומך ב xbmc, לא חשוב אם מדובר ב dvb-t2 או בחומרה בממשק pci העיקר שיתאים לעידן +.
שאלה נוספת, האם יש יתרונות בטיונר כפול? האם יהיה אפשרות ב xbmc לצפות ולהקליט במקביל?
תודה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אין חיה כזאת
אתה יכול להשתמש בשרת אחורי למשיכת השידורים מדונגל כזה במחשב אחר בבית אל מחשב אחר ברשת
אם אתה רוצה תמיכה טבעית ב-DVBT אני מציע לך לבדוק את המדיה פורטל שיענה על דרישתך
אין דבר כזה DVBT עם טיונר כפול, כל תוכנה כמו מדיה סנטר או מדיה פורטל יודעות להקליט לך בדונגל אחד 4 תוכניות (בפעם האחרונה שבדקתי במדיה פורטל) במקביל ולצפות גם... כל דונגל סיני יעמוד במטלה.. לא שיש כזה מבחר בעידן+ אבל מה שבא לך
אתה יכול להשתמש בשרת אחורי למשיכת השידורים מדונגל כזה במחשב אחר בבית אל מחשב אחר ברשת
אם אתה רוצה תמיכה טבעית ב-DVBT אני מציע לך לבדוק את המדיה פורטל שיענה על דרישתך
אין דבר כזה DVBT עם טיונר כפול, כל תוכנה כמו מדיה סנטר או מדיה פורטל יודעות להקליט לך בדונגל אחד 4 תוכניות (בפעם האחרונה שבדקתי במדיה פורטל) במקביל ולצפות גם... כל דונגל סיני יעמוד במטלה.. לא שיש כזה מבחר בעידן+ אבל מה שבא לך
-
mama105
-
- חבר פעיל מאוד

mp3lll, אני מבין את הייעוד של ה XBMC אבל יש קשר הדוק בן השניים. XBMC מאפשר לצפות בטלווזיה LIVE ולא רק בתכנים מקומיים או חיצוניים.
ניתן (בהחלט) לחבר התקן חיצוני שמאפשר צפייה בתכני טלווזיה כמו DVB-S (לווין) או DVB-T. תקנו אותי אם אני טועה.
שאלתי, אם משהו ניסה לחבר התקן DVB-T USB ועובד לו יפה דרך XBMC? אולי בכלל כל התקן כזה יעבוד?
benny123, תודה רבה על התשובה המפורטת למרות שאני לא כל כך מסכים איתה, לדעתי ניתן לחבר ישירות ואין צורך בשרת אחורי.
ציינת שאין דבר כזה טיונר כפול, נא להכיר : http://www.amazon.co.uk/PCI-E-DVB-T2-De ... B005JTA7TG, גם עובד! (Works beautifully on XBMC 12.1 )
אני לא מתכוון לרכוש אותו בשלב זה, יקר מידי וגם לא ידוע מתי ישראל תתחיל לעבוד בתקן 2.
תודה רבה.
ניתן (בהחלט) לחבר התקן חיצוני שמאפשר צפייה בתכני טלווזיה כמו DVB-S (לווין) או DVB-T. תקנו אותי אם אני טועה.
שאלתי, אם משהו ניסה לחבר התקן DVB-T USB ועובד לו יפה דרך XBMC? אולי בכלל כל התקן כזה יעבוד?
benny123, תודה רבה על התשובה המפורטת למרות שאני לא כל כך מסכים איתה, לדעתי ניתן לחבר ישירות ואין צורך בשרת אחורי.
ציינת שאין דבר כזה טיונר כפול, נא להכיר : http://www.amazon.co.uk/PCI-E-DVB-T2-De ... B005JTA7TG, גם עובד! (Works beautifully on XBMC 12.1 )
אני לא מתכוון לרכוש אותו בשלב זה, יקר מידי וגם לא ידוע מתי ישראל תתחיל לעבוד בתקן 2.
תודה רבה.
mama105,
אני חש שיש קצת בלבוב בדבריך. יכול ליהיות שאת מתכוונת למכשיר המריץ XBMC עם דונגל DVB-T. יש הרבה מכשירים כאלה, חיפוש אפילו שיטחי בפורום HTPC יביא לך יותר מכמה שרשורים עם המלצות.
כמעט לכל אחד מהמכשרים האלה, בין עם זה רספברי או HTPC ממש מספיק שיש חיבור USB ע"מ שתוכלי לחבר דונגל DVB-T (שעולה בין 10$ ל-20$ ב-EBAY)
לי אישית יש מחשב HTPC המריץ XBMC על חלונות 7 + דונגל סיני ב-10$, את צריכה לבחור tv server כי XBMC לא תומך במקור ב-live tv.
אני בחרתי במדיה פורטל (גם כן תוכלי למצוא המלצות ומדריכים בפורומים כאן לגבי האפשרויות)
למרות שהדונגל מאפשר כמה הקלטות במקביל, ב-XBMC עדיין לא מימשו את זה ורק תוכלי להקליט או לראות תוכנית אחת.
מצד שני מקלטים של עידן + הם קופסאות שאין להם אפשרות להריץ משהו אחר (לא XBMC ולא שום דבר) וכמה מהם מאפשרים הקלטה של תוכנית תוך צפיה בתוכנית אחרת (וגם, בפורום עידן+ אם תחפשי תמצאי המון שרשורים עם המלצות)
אני חש שיש קצת בלבוב בדבריך. יכול ליהיות שאת מתכוונת למכשיר המריץ XBMC עם דונגל DVB-T. יש הרבה מכשירים כאלה, חיפוש אפילו שיטחי בפורום HTPC יביא לך יותר מכמה שרשורים עם המלצות.
כמעט לכל אחד מהמכשרים האלה, בין עם זה רספברי או HTPC ממש מספיק שיש חיבור USB ע"מ שתוכלי לחבר דונגל DVB-T (שעולה בין 10$ ל-20$ ב-EBAY)
לי אישית יש מחשב HTPC המריץ XBMC על חלונות 7 + דונגל סיני ב-10$, את צריכה לבחור tv server כי XBMC לא תומך במקור ב-live tv.
אני בחרתי במדיה פורטל (גם כן תוכלי למצוא המלצות ומדריכים בפורומים כאן לגבי האפשרויות)
למרות שהדונגל מאפשר כמה הקלטות במקביל, ב-XBMC עדיין לא מימשו את זה ורק תוכלי להקליט או לראות תוכנית אחת.
מצד שני מקלטים של עידן + הם קופסאות שאין להם אפשרות להריץ משהו אחר (לא XBMC ולא שום דבר) וכמה מהם מאפשרים הקלטה של תוכנית תוך צפיה בתוכנית אחרת (וגם, בפורום עידן+ אם תחפשי תמצאי המון שרשורים עם המלצות)
-
mama105
-
- חבר פעיל מאוד

mark13 תודה רבה על ההסבר הקצר, אם הבנתי נכון ולאחר חיפוש זה המדריך המתאים? http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR
לא מצאתי התייחסות לדונגל DVB-T ש XBMC מריץ, האחרון שראיתי נכתב ב 2011. האם יכול להיות שפשוט כל דונגל יעשה את העבודה?
חבל שאין באתר מדריך שמסביר בצורה פשוטה וברורה את כל התהליך. mark13 זה הזמן להרים את הכפפה
לא מצאתי התייחסות לדונגל DVB-T ש XBMC מריץ, האחרון שראיתי נכתב ב 2011. האם יכול להיות שפשוט כל דונגל יעשה את העבודה?
חבל שאין באתר מדריך שמסביר בצורה פשוטה וברורה את כל התהליך. mark13 זה הזמן להרים את הכפפה
לא נראה לי שיש מדריך יחיד שכולל בדיוק כל מה שאת רוצה, מה סיבה הפשוטה שהכל גמיש כל כך שיש אלף אפשרויות מה להשתמש ובלתי אפשרי לכסות את הכל.
אבל אני יכו להגיד לך שאת צריכה לעבור את התהליך הבא כדי לממש מה שרצית:
1. תקראי בפורום (הזה או כל פורום בעולם העוסק בתחום) או חפשי בגוגל מידע על
* Media Center
* XBMC
* DVB-T
* עידן+
ואם את כבר מכירה טוב את המושגים האלו אז תמשיכי לצעד הבא.
2. תבחרי על איזה חמרה את רוצה להריץ את המערכת שלך (Raspberry,HTPC,etc)
אם השמות לא מוכרים לך תחזרי לצעד מס'1
3. תבחרי מערכת הפעלה (Windows, Linux, OpenElec, etc)
4. תקני דונגל DVB-T (כנראה כל דונגל יהיה טוב, אני בחרתי ב-זה)
5. תתקיני XBMC על החמרה שבחרת
6. תתקיני את הדרייבר לדונגל שקנית ואת הדונגל ואת האנטנה שבאה עם הדונגל.
7. תתקיני MediaPortal (או את ה-TV SERVER שבחרת)
8. תקנפגי את MediaPortal שתסרוק את ערוצי עידן+
9. תתקיני את הפלאגין של XBMC על MediaPortal
10. תאפשרי LIVE TV על XBMC
11. תאפשרי את התוסף PVR ל-MediaPortal ב-XBMC
12.זהו
על כל אחד מהצעדים האלה יש המון עזרה ברשת ובפורומים. אם הכל חדש לך אני בטוח שזה יהיה הרבה כאב ראש לקלוט הכל בבת אחת.
אצלי התהליך היה טבעי ולמדתי כל פעם נושא אחד, מתוך הצרכים האישיים שלי, כך שהלימוד שלי התפרש על הרבה זמן.
אם את לא יודעת איפה להתחיל, תתחילי ב-XBMC, תתקיני ותשתמשי בו עד שאת מרגישה בנח אם כל התפריטים, רק אח"כ תמשיכי הלאה עם הדונגל והשאר.
אבל אני יכו להגיד לך שאת צריכה לעבור את התהליך הבא כדי לממש מה שרצית:
1. תקראי בפורום (הזה או כל פורום בעולם העוסק בתחום) או חפשי בגוגל מידע על
* Media Center
* XBMC
* DVB-T
* עידן+
ואם את כבר מכירה טוב את המושגים האלו אז תמשיכי לצעד הבא.
2. תבחרי על איזה חמרה את רוצה להריץ את המערכת שלך (Raspberry,HTPC,etc)
3. תבחרי מערכת הפעלה (Windows, Linux, OpenElec, etc)
4. תקני דונגל DVB-T (כנראה כל דונגל יהיה טוב, אני בחרתי ב-זה)
5. תתקיני XBMC על החמרה שבחרת
6. תתקיני את הדרייבר לדונגל שקנית ואת הדונגל ואת האנטנה שבאה עם הדונגל.
7. תתקיני MediaPortal (או את ה-TV SERVER שבחרת)
8. תקנפגי את MediaPortal שתסרוק את ערוצי עידן+
9. תתקיני את הפלאגין של XBMC על MediaPortal
10. תאפשרי LIVE TV על XBMC
11. תאפשרי את התוסף PVR ל-MediaPortal ב-XBMC
12.זהו
על כל אחד מהצעדים האלה יש המון עזרה ברשת ובפורומים. אם הכל חדש לך אני בטוח שזה יהיה הרבה כאב ראש לקלוט הכל בבת אחת.
אצלי התהליך היה טבעי ולמדתי כל פעם נושא אחד, מתוך הצרכים האישיים שלי, כך שהלימוד שלי התפרש על הרבה זמן.
אם את לא יודעת איפה להתחיל, תתחילי ב-XBMC, תתקיני ותשתמשי בו עד שאת מרגישה בנח אם כל התפריטים, רק אח"כ תמשיכי הלאה עם הדונגל והשאר.