בעיית התנקויות מהאינטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת...
גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן.
שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין...
אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת).
את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן.
בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הניתוקים האלה...
אשמח לעזרה!
תודה לכל העוזרים!

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

אם כל המשרשמת הכל טוב ויפה
אבל שחכתי לספק פרטים חשובים
כמו מי התשתית שלך מי הספק
איזה ראוטר יש לך

kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

MrYair כתב:אם כל המשרשמת הכל טוב ויפה
אבל שחכתי לספק פרטים חשובים
כמו מי התשתית שלך מי הספק
איזה ראוטר יש לך
...
מצטער על התגובה המאוחרת הייתי פשוט בצבא...
בכל מקרה הראוטר הוא D-LINK 2760U
תשתית זה בזק
והספקית היא 012
שמתי לב גם שזה קורה רק עם הממירים והמחשב שמחובר ישירות לראוטר, שאר המכשירים בבית (מחשבים.סמארטפונים) מחוברים לאינטרנט ואין איתם בעיות...

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1023
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #4 

תבקש מבזק שיפעילו ניטור על הקו ליומיים.
רוב הסיכויים הם שיש תקלה בראוטר.

kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

keystone כתב:תבקש מבזק שיפעילו ניטור על הקו ליומיים.
רוב הסיכויים הם שיש תקלה בראוטר.
...
מה הניטור הזה יעשה? מה אני אחרי שכבר הופעל הניטור ליומיים?

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

kfirbep כתב:
...
...
מה הניטור הזה יעשה? מה אני אחרי שכבר הופעל הניטור ליומיים?
...
·הם יוכלו לדעת האם מקור התקלה הוא בתשתית או בראוטר.

kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

keystone כתב:
...
...
·הם יוכלו לדעת האם מקור התקלה הוא בתשתית או בראוטר.
...
הבנתי אז להתקשר לבזק להגיד להם להפעיל ניטור על האינטרנט שלי למשך יומיים, אחרי יומיים להתקשר שוב ולשאול אותם איפה מקור הבעיה? ולהתקשר לבזק לא ל012 נכון?

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

בעיקרון כן, בדרך הם מציעים בעצמם.
בזק כמובן.

satellite
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192

שליחה #9 

keystone כתב:בעיקרון כן, בדרך הם מציעים בעצמם.
בזק כמובן.
...
·יש לי גם את אותם ניתוקים שדומים למה שהוא אומר אבל אין לי ראוטר של בזק יש לי ראוטר של tp link 1043nd v2. ואת הראוטר מודם שלהם שעשיתי לו bridge אז עדיין אפשר לעשות את הניטור דרך בזק או שחייבים שיהיה לך ראוטר פעיל של בזק בשביל הבדיקה אם הניתוקים הם בתשתית או בראוטר?

satellite
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

בזק כמובן.

יש לי גם את אותם ניתוקים שדומים למה שהוא אומר אבל אין לי ראוטר של בזק יש לי ראוטר של tp link 1043nd v2. ואת הראוטר מודם שלהם שעשיתי לו bridge אז עדיין אפשר לעשות את הניטור דרך בזק או שחייבים שיהיה לך ראוטר פעיל של בזק בשביל הבדיקה אם הניתוקים הם בתשתית או בראוטר?
...

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

בזק יכולים לנטר את הצד שלהם ללא תלות בציוד הקצה.

kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

בזק כמובן.
...
·יש לי גם את אותם ניתוקים שדומים למה שהוא אומר אבל אין לי ראוטר של בזק יש לי ראוטר של tp link 1043nd v2. ואת הראוטר מודם שלהם שעשיתי לו bridge אז עדיין אפשר לעשות את הניטור דרך בזק או שחייבים שיהיה לך ראוטר פעיל של בזק בשביל הבדיקה אם הניתוקים הם בתשתית או בראוטר?
...

בדיוק עכשיו סיימתי לדבר עם התמיכה הטכנית של בזק.
סיפרתי לו שמחוברים לראוטר סמארטפונים ומחשבים ניידים באלחוטי ומחשב נייח אחד והVOD של yes בקווי.
אמר לי לפתוח בהתחלה CMD וכתוב ping - t ואז אם אני לא טועה את המספר ip (זה היה משהו בסגנוןמצטער אני פשוט לא זוכר כל כך את הפקודה..), ולהקריא לו את את הפינג שזה מראה, הפינג נורא קפץ פעם היה נמוך פעם גבוה, אז הוא אמר לי לנתק את הכבל של הVOD ולהקריא את הפינג, עדין הפינג קפץ אז הוא אמר לי לכבות את הוויפי ולהקריא את הפינג, כשכיביתי את הוויפי הפינג ירד ונהיה קבוע (17ms) ואז הוא אמר לי ללכת לאחד המחשבים הניידים ולראות אילו מהתוכנות בו פתוחות (אלו שנמצאות ליד השעון למטה) התוכנה הראשונה הייתה דרופבוקס אז הוא ישר אמר לי שזאת הבעיה ושאני אכבה את כל התוכנות כמו דרופבוקס ויוטרונט (הגיוני שהם לוקחים אינטרנט אבל לא האמנתי ברמה שהמחשב שמחובר לראוטר והVOD מתנתקים ובקושי מצליחים להפעיל אתרים [ביוטורנט לא היו הורדות הוא פשוט עבד ברקע אם היו שם הורדות הייתי מבין למה אין אינטרנט בשאר המכשירים בבית]).
בכל מקרה הוא אמר לי שבגלל שזה ראוטר זה מביא יותר אינטרנט למכשירים שמחוברים אליו באופן אלחוטי או משהו כזה ושלכבות תוכנות כאלה שצורכות המון תעבורת אינטרנט. לבינתיים באמת האינטרנט עובד פיקס ככה שיכול להיות שזאת באמת היתה הבעיה...
אני לא מאמין שחודשים של תסכול נגמרו בשיחה כל כך קצרה, אחי יודע שכל התוכנות האלה לוקחות הרבה אינטרנט ותמד הוא בא אלי בטענות אם הן מופעלות אצלי.. מפתיע שהוא רואה שהאינטרנט אצלי במחשב ובVOD איטי וכל הזמן מתנתק ולא חשב במשך חודשים לכבות את התוכנות אצלו..

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

צר לי, אבל אין קשר בין תוכנה שמופעלת על אחד הצרכנים לבין ניתוקים.
האטה עקב פעולה מסויימת - כן, ניתוק - לא.

לפי ההודעה האחרונה שלך, כל התיאור לך שגוי - דיברת על התנתקויות ברשת, ואילו כאן אתה מתאר משהו אחר לגמרי.

kfirbep פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

keystone כתב:צר לי, אבל אין קשר בין תוכנה שמופעלת על אחד הצרכנים לבין ניתוקים.
האטה עקב פעולה מסויימת - כן, ניתוק - לא.

לפי ההודעה האחרונה שלך, כל התיאור לך שגוי - דיברת על התנתקויות ברשת, ואילו כאן אתה מתאר משהו אחר לגמרי.
...
אני מאמין שהיה התנתקויות ברשת כי דפים לא נטענו אפילו הופיעה לי הודעת שגיאה באינטרנט ווידאו היו מפסיקים ונכשלים והיתה מופיעה הודעת שגיאה, או שהורדות ביוטורנט היו מפסיקות לפתע, היו גם האטות שמרוב שהאינטרנט עבד לאט הוא לא טען את הדף כמו שצריך..
זה היה מורכב מהאטות ומניתוקים כמו שתיארתי עכשיו...
עוד לא עבר מספיק בשביל לדעת אם זה סתם שינוי מקרי וזמני או שזה משהו קבוע אבל לבינתיים האינטרנט עובד פיקס...

satellite
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

keystone כתב:בזק יכולים לנטר את הצד שלהם ללא תלות בציוד הקצה.
...
ואם יש לי ראוטר פרטי שמחובר לראוטר מודם של בזק הם יוכלו לראות אן הניתוקים באים מהראוטר הפרטי?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”