ממיר IPTV
לאחרונה מאסתי בתשלום ל HOT אז ביררתי וקיבלתי הצעה לרכישת ממיר IPTV שיקלוט עשרות רבות של ערוצי HD ספורט , סרטים , במקום לרכוש צלחת לויין וממיר שיתופי לקליטת שידורי ספורט.הממיר יחובר ישירות ל LCD בסלון (כולל שלט)
נדרש אינטרנט של 30 מגה לפחות
אין צורך בצלחת לווין או משהו כזה
נדרש תשלום לשיתוף עבור התכנים
עלות המוצר (ממיר) למעלה מ 2000 ש"ח
מישהו מכיר משהו כזה?
נדרש אינטרנט של 30 מגה לפחות
אין צורך בצלחת לווין או משהו כזה
נדרש תשלום לשיתוף עבור התכנים
עלות המוצר (ממיר) למעלה מ 2000 ש"ח
מישהו מכיר משהו כזה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
sagibarel
גניבה לאור יום
חפש באינטרנט MAG-250 הוא עולה בסביבות 74$
כשלתוכו אתה יכול להשתיל בעצמך ערוצים או להתחבר לשירות (פורטל) חיצוני כמו NTV.MX שעולה כ-60/70 שקל לחודש ובזה נגמר העניין
איך 2000? אולי דחפו לך כבר כמה חבילות והכניסו כסף עבור העבודה... אתה יכול לחסוך בעצמך זה באמת לא קשה חבל על כספך
גניבה לאור יום
כשלתוכו אתה יכול להשתיל בעצמך ערוצים או להתחבר לשירות (פורטל) חיצוני כמו NTV.MX שעולה כ-60/70 שקל לחודש ובזה נגמר העניין
איך 2000? אולי דחפו לך כבר כמה חבילות והכניסו כסף עבור העבודה... אתה יכול לחסוך בעצמך זה באמת לא קשה חבל על כספך
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
sagibarel יש תוסף רשמי של NTV באתר שלהם ל-XBMC
עובד חלק ברוב המקרים אם יש עומסים בשרתים אז עלולים להיות גליקשים
כמו כן זה לא חתונה קתולית, תנסה חד פעמי טוב תמשיך לא טוב אל תמשיך...
בזמני למי שנרשם חדש קיבל שבועיים גישה לכלל החבילות לבדיקה, לא יודע אם זה עדיין קיים
עובד חלק ברוב המקרים אם יש עומסים בשרתים אז עלולים להיות גליקשים
כמו כן זה לא חתונה קתולית, תנסה חד פעמי טוב תמשיך לא טוב אל תמשיך...
בזמני למי שנרשם חדש קיבל שבועיים גישה לכלל החבילות לבדיקה, לא יודע אם זה עדיין קיים
·לפי החבילות באתר סדרי הגודל הם בסביבות 30 יורו לחבילות אנגלית עם תמיכה ב MAG-250 שזה כפול ממה שכתבת.....או שאולי לא הבנתי?benny123 כתב:sagibarel
גניבה לאור יום
איך 2000? אולי דחפו לך כבר כמה חבילות והכניסו כסף עבור העבודה... אתה יכול לחסוך בעצמך זה באמת לא קשה חבל על כספך...
בני שלום
זה בדוק שדרשו 2000 שקל ללא ממיר עם ממיר 2500 לשנה על זה אין וויכוח.
מחברה גדולה מישראל.
הייתי מאוד מעונין לדעת איך אפשר להשחיל בעצמי ערוצים.
וכמובן לא ערוצים רוסיים שאני לא מבין.
המצב כרגע שאין שום ערוץ חוץ מאינטרנט וגלישה וזהו.
אם יש משהו יותר טוב אשמח לדעת או לקנות.
בתודה מראש
זה בדוק שדרשו 2000 שקל ללא ממיר עם ממיר 2500 לשנה על זה אין וויכוח.
מחברה גדולה מישראל.
הייתי מאוד מעונין לדעת איך אפשר להשחיל בעצמי ערוצים.
וכמובן לא ערוצים רוסיים שאני לא מבין.
המצב כרגע שאין שום ערוץ חוץ מאינטרנט וגלישה וזהו.
אם יש משהו יותר טוב אשמח לדעת או לקנות.
בתודה מראש
מחייה מחדש את השירשור הזה
בשיטוט קל ב eBay ראיתי ממירי ip tv וגם דוגמאות איך הם עובדים חלקם עולים 110$ וצפונה עם הרבה חבילות בערבית bein ספורט ועוד
הממיר הזה עובד ממש כמו ממיר yes/hot/צלחת לווין ומהירות הזיפזופ מדהימה בתפריט בצד שמאל מופיע רשימת הערוצים ועם השלט בוחרים ערוץ והוא מוצג מייד.
נחזור למציאות, לי יש xtreamer ultra והתקנתי עליו openelec עם כל התוספים הטובים של חברי הפורום הזה ( בעיה היא יציבות הוא יותר נכון אי יציבות)
איזה מערכת הפעלה עובדים הממירים האלו והאם ניתן להתקין אותם אצלי?
בשיטוט קל ב eBay ראיתי ממירי ip tv וגם דוגמאות איך הם עובדים חלקם עולים 110$ וצפונה עם הרבה חבילות בערבית bein ספורט ועוד
הממיר הזה עובד ממש כמו ממיר yes/hot/צלחת לווין ומהירות הזיפזופ מדהימה בתפריט בצד שמאל מופיע רשימת הערוצים ועם השלט בוחרים ערוץ והוא מוצג מייד.
נחזור למציאות, לי יש xtreamer ultra והתקנתי עליו openelec עם כל התוספים הטובים של חברי הפורום הזה ( בעיה היא יציבות הוא יותר נכון אי יציבות)
איזה מערכת הפעלה עובדים הממירים האלו והאם ניתן להתקין אותם אצלי?