yes מורידה את ערוץ BBC וורלד: שביעות-רצון נמוכה התחייבה בפני מועצת הכבלים
yes מורידה את ערוץ BBC וורלד: שביעות-רצון נמוכה
התחייבה בפני מועצת הכבלים והלוויין כי תשלב במקום את ערוץ פראנס 24 דובר האנגלית ■
ערוץ BBC וורלד ימשיך להיות משודר למנויי הוט.
חברת הלוויין yes מורידה מהמסך את ערוץ החדשות הבינלאומי BBC וורלד - כך נודע ל"גלובס". החברה התחייבה בפני מועצת הכבלים והלוויין כי תשלב במקום את ערוץ פראנס 24 דובר האנגלית. ערוץ BBC וורלד ימשיך להיות משודר למנויי הוט.
גלובס .
http://www.globes.co.il/news/article.as ... olders_821
התחייבה בפני מועצת הכבלים והלוויין כי תשלב במקום את ערוץ פראנס 24 דובר האנגלית ■
ערוץ BBC וורלד ימשיך להיות משודר למנויי הוט.
חברת הלוויין yes מורידה מהמסך את ערוץ החדשות הבינלאומי BBC וורלד - כך נודע ל"גלובס". החברה התחייבה בפני מועצת הכבלים והלוויין כי תשלב במקום את ערוץ פראנס 24 דובר האנגלית. ערוץ BBC וורלד ימשיך להיות משודר למנויי הוט.
גלובס .
http://www.globes.co.il/news/article.as ... olders_821
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חבל מאוד - זה ערוץ לא רע בכלל שקבור במקום שאי אפשר לראות אותו. יש שם לא מעט תוכן מעניין, כולל העונה האחרונה של דר' הו.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
עופר - מדובר בBBC World (ערוץ החדשות) או BBC Entertainment (מה שפעם היה BBC Prime) - ערוץ הבידור עם הסדרות?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נו שוין, זה פחות סיבה להתעצבן. למרות שבמלחמה האחרונה הם היו יחסית פחות נגדנו
ערוץ החדשות הבינלאומי של BBC מגיב היום (ג') אחר-הצהריים להחלטה של חברת הלוויין yes להסיר את הערוץ משידוריו.
כפי שפורסם לראשונה ב"גלובס", ב-yes החליטו להוריד את הערוץ הבריטי המשמעותי בשל מה שכינו בחברת הלוויין "עניין מועט" וצפייה נמוכה.
"למרות שאינינו מגיבים על החלטות מסחריות", אמרו ב-BBC ל"גלובס", "ישראל נשארת שוק חשוב עבור BBC גלובס ניוז, ואנחנו יודעים שאנשים רבים ברחבי המדינה מעריכים את תכנינו. ל-BBC יש היסטוריה ארוכה של דיווח מכובד ונטול פניות של אזור המזרח התיכון, ויהיה זה מאכזב שהצופים הישראלים לא יוכלו לקבל גישה לשירותינו".
ב-BBC ציינו כי עד כה הגיע הערוץ ל-1.4 מיליון בתים בישראל, ובסך-הכול ל-265 מיליון בני אדם ברחבי העולם; ודחו בשל כך את הטענות שהעלתה yes על "מיעוט בעניין" מצד הצופים.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000977326
כפי שפורסם לראשונה ב"גלובס", ב-yes החליטו להוריד את הערוץ הבריטי המשמעותי בשל מה שכינו בחברת הלוויין "עניין מועט" וצפייה נמוכה.
"למרות שאינינו מגיבים על החלטות מסחריות", אמרו ב-BBC ל"גלובס", "ישראל נשארת שוק חשוב עבור BBC גלובס ניוז, ואנחנו יודעים שאנשים רבים ברחבי המדינה מעריכים את תכנינו. ל-BBC יש היסטוריה ארוכה של דיווח מכובד ונטול פניות של אזור המזרח התיכון, ויהיה זה מאכזב שהצופים הישראלים לא יוכלו לקבל גישה לשירותינו".
ב-BBC ציינו כי עד כה הגיע הערוץ ל-1.4 מיליון בתים בישראל, ובסך-הכול ל-265 מיליון בני אדם ברחבי העולם; ודחו בשל כך את הטענות שהעלתה yes על "מיעוט בעניין" מצד הצופים.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000977326
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אני מקווה שיגדילו ראש ויעשו אפשרות לצפות בצורה חופשית דרך האתר שלהם בדומה ליתר ערוצי החדשות מהעולם
ממש מוזר שרק בריטניה די מגבילה גישות אלו אם זה לתחומי UK בלבד ואם זה בכלל שלא יהיה אפשרות צפייה... חבל שכך
ממש מוזר שרק בריטניה די מגבילה גישות אלו אם זה לתחומי UK בלבד ואם זה בכלל שלא יהיה אפשרות צפייה... חבל שכך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

pop_87 אז זה קצת מבלבל למה ל-BBC יש שני ערוצי חדשות
BBC NEWS
BBC WORLD NEWS
אם באמת הם פונים עם BBC WORLD בצורה גלובלית לעולם מין הנכון שישדרו גם דרך האינטרנט בצורה חופשית ולא רק דרך כבלים/לווין
אפילו ב-SKY יש שידורים חופשיים באיכות גרועה של 300K אבל היי עדיין...
oferlaor חולק עלייך, חדשות תמיד מעניינות - לפעמים שאני רוצה לשמוע דברים שבישראל לא יספרו אני בכיף פותח ערוץ זר ונחשף לדברים אקסטרה
מעבר לכך הערוץ הזה אינו משדר רק חדשות אלא גם תכנים נוספים וחשובים שאני נהנה מהם לכן אני חושב ש-yes נוהגים בטמטום בלשון המעטה
אזכיר לכם רק כמה ערוצים yes סגרה עד כה (בטוח יש עוד שאני לא זוכר)
הולמרק
cartoon network
discovery science
animal planet
TCM
RT NEWS
ועכשיו גם את bbc world?
על מה אנחנו נשלמים? על ערוצי חינם מהלווין ועוד כמה ערוצי בית כאשר את הערוצי חינם יס דואגת כל פעם להסיר ולהסיר בלי חלופות הוגנות, ביזיון.
BBC NEWS
BBC WORLD NEWS
אם באמת הם פונים עם BBC WORLD בצורה גלובלית לעולם מין הנכון שישדרו גם דרך האינטרנט בצורה חופשית ולא רק דרך כבלים/לווין
אפילו ב-SKY יש שידורים חופשיים באיכות גרועה של 300K אבל היי עדיין...
oferlaor חולק עלייך, חדשות תמיד מעניינות - לפעמים שאני רוצה לשמוע דברים שבישראל לא יספרו אני בכיף פותח ערוץ זר ונחשף לדברים אקסטרה
מעבר לכך הערוץ הזה אינו משדר רק חדשות אלא גם תכנים נוספים וחשובים שאני נהנה מהם לכן אני חושב ש-yes נוהגים בטמטום בלשון המעטה
אזכיר לכם רק כמה ערוצים yes סגרה עד כה (בטוח יש עוד שאני לא זוכר)
הולמרק
cartoon network
discovery science
animal planet
TCM
RT NEWS
ועכשיו גם את bbc world?
על מה אנחנו נשלמים? על ערוצי חינם מהלווין ועוד כמה ערוצי בית כאשר את הערוצי חינם יס דואגת כל פעם להסיר ולהסיר בלי חלופות הוגנות, ביזיון.
- benny123
- חבר מכור קשה

גיל37 לצערי yes הולכת אחורה במקום קדימה כן מבחינת הערוצים שהיא מספקת וכן מבחינת איכות צפייה שהוט לוקחת אותה באיכות התמונה אבל לא בתוכן...
התשובה הכי טובה זה או שירות IPTV בתשלום שגם שם יורדים ערוצים מדי פעם או ממיר לוויני עם מנוי/שיתוף
להיות אדון לעצמך ולא להיות כפוף לספקיות תוכן שמורידות תחנות ומעלות מחירים...
התשובה הכי טובה זה או שירות IPTV בתשלום שגם שם יורדים ערוצים מדי פעם או ממיר לוויני עם מנוי/שיתוף
להיות אדון לעצמך ולא להיות כפוף לספקיות תוכן שמורידות תחנות ומעלות מחירים...
·גיל37 כתב:רשימת הערוצים שהיו משודרים וירדו היא ארוכה גם בהוט וגם ב-יס.
מסקנה ? בפלטפורמות האלה אסור להתמכר לאף ערוץ....
רשימת ערוצי חדשות כלכלה הוט .
BBC NEWS
EURO NEWS
SKY NEWS
FOX NEWS
MS NBC
BLOOMBERG
CCTV NEWS EN
NHK WORLD EN
FRNCE 24 EN
FRANCE 24 FR
FRANCE 24 AR
אלג'זירה ערבית .
אין בהוט !!! ,יש \היה שקופית בקרוב .... יש בעיה עם חוק הכבלים ,אסור לבעל כבלים לווין להחזיק בערוץ ישראלי ,benny123 כתב:golantor שכחת את ערוץ i24 news ערוץ ישראלי כחול-לבן המשדר מיפו לכל העולם באנגלית/ערבית/צרפתית, גם אותו יש בהוט אבל לא ביס......
הערוץ לא משדר בעברית ומשדר לכל העולם חופשי !!! אבל נקרא ישראלי !!! למה ??? כי הוא משדר מנמל יפו !!!
האבסרוד הוא שאם היה משדר מהים לכל העולם , היה עולה לשידור
, אז אחרי שימצאו דרך חוקית בקרוב , עוד 3 ערוצי חדשות יעלו בהוט .
·
בקשר לערוץ עולמי, זה שהערוץ עולמי,זה לא מחייב שמותר לו להיות משודר בחינם בכל מדינה ,זה גם יכול להיות מיועד רק לתושבי מדינה מסויימת שידעו מה קורה בעולם.
אבל מה שמעניין זה שדרך צלחת לווין פרטית נראה לי שאפשר במדינת ישראל בחינם לצפות בערוץ הזה דרך הלווין Eutelsat Hot Bird 13D
http://www.lyngsat.com/tvchannels/uk/BB ... urope.html
וגם פה
http://www.lyngsat.com/tvchannels/uk/BB ... -East.html
אבל מה שמעניין זה שדרך צלחת לווין פרטית נראה לי שאפשר במדינת ישראל בחינם לצפות בערוץ הזה דרך הלווין Eutelsat Hot Bird 13D
http://www.lyngsat.com/tvchannels/uk/BB ... urope.html
וגם פה
http://www.lyngsat.com/tvchannels/uk/BB ... -East.html
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
BBC World News הוא אחד הערוצים החביבים עלי וחבל לי ש-yes מורידים אותו מהמסך.
לערוץ יש את אחד האותות (Theme) היפים של ערוץ חדשות.
האות כ"כ פופלרי שרמיקס שלו היה מנוגן במסיבות בבריטניה וה-BBC הוציאו אותו בדיסק (שאותו הזמנתי מבריטניה לפני יותר מעשור...)
לגבי i24 ,הוא לא נחשב ישראלי בגלל שהוא משודר מיפו, הוא נחשב ישראלי בגלל שהוא שייך לפטריק דרהי, הבעלים של HOT.
לערוץ יש את אחד האותות (Theme) היפים של ערוץ חדשות.
האות כ"כ פופלרי שרמיקס שלו היה מנוגן במסיבות בבריטניה וה-BBC הוציאו אותו בדיסק (שאותו הזמנתי מבריטניה לפני יותר מעשור...)
לגבי i24 ,הוא לא נחשב ישראלי בגלל שהוא משודר מיפו, הוא נחשב ישראלי בגלל שהוא שייך לפטריק דרהי, הבעלים של HOT.