פנסוניק 55et60 מספר שאלות...לפני קניה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
TAXI פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

בנוגע לטלויזיה הנ"ל. 55
מיועד לקרוב משפחה גודל סלון כמעט 4 מטר.
רוב התכנים ערוץ 2 ו 10 וסרטים בערך 30/70.
ראינו בחנויות ונראת תמונה ממש טובה .
משהו התנסה בה?
שאלה אחרת..האם היא בעברית או שניתן "לעברת" אותה? לא ממש חשוב העיקר שתיהיה איכותית בתמונה.

טווח המחיר הוא מקס 7000. האם כדאי ? יש טלוויזיה נוספת באותו מחיר lg 589 אך לא ראיתי בתצוגה.

מה אתם חושבים...8O

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

הדגם הוא של 2013 ואם אני לא טועה אין בו עברית והוא לא תומך בעברית. רק בדגמים החדשים פנסוניק החלה לעברת מסכים לשוק בארץ. לגבי איכות תמונה ושאר ירקות, לא מכיר את המסך מנסיון, חכה לתגובות נוספות. את ה- LG לא הייתי לוקח, עומק ואחידות השחור בפאנלים שלהם היא בדרך כלל בינונית מינוס. יש לי מסך שלהם והוא די מאכזב בקטע הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

TAXI פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עומק ואחידות תמונה

שליחה #3 

אפשר פירוט לגבי מזה בדיוק עומק ושחורים??

והאם בטלויזיה הזו הרמה תהיה טובה לשימוש כטלויזיה בתור טלויזיה?? (הסלון לא יהיה ממש חשוך ), בעין רואים תמונה טובה.
תודה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: עומק ואחידות תמונה

שליחה #4 

TAXI כתב:אפשר פירוט לגבי מזה בדיוק עומק ושחורים??

והאם בטלויזיה הזו הרמה תהיה טובה לשימוש כטלויזיה בתור טלויזיה?? (הסלון לא יהיה ממש חשוך ), בעין רואים תמונה טובה.תודה.
...
·
עומק ואחידות השחור = עד כמה השחור מתקרב לשחור. בשחור מוחלט עוצמת ההארה שווה לאפס, בשחור של מסכי LED חלק מהאור כן עובר ולכן השחור נראה כאפור כהה. בפאנלי IPS כמו של LG בין היתר, האפור הכהה הזה לפעמים נראה כבר כאפור בהיר בחדר חשוך. בנוסף לכך, אופן פיזור השחור (ותאורה בכלל, זה נכון גם לגוונים אחרים) בפאנלי LCD משתנה. יכולים להיות אזורים בפאנל שיהיו שחורים ובחלק אחר יהיה שחור פחות. תופעה שנקראת עננות. חפש ערך LCD CLOUDING.

אחרי שזה נאמר, בחדר מואר או מואר חלקית כמעט ולא מבחינים בתופעות האלו. גם אפור נראה כמו שחור מוחלט כשהחדר מואר. חוסר אחידות ועננות גם כמעט לא מורגשים בחדרים מוארים, רק למקרים בהם המצב במסך הוא חריג לרעה. אגב, גם בפנסוניק אני חושב הפאנל הוא IPS. קראתי על המסך הזה בעבר אבל אני כבר לא זוכר מה הרמה שלו. חפש עליו קצת ביקורות רציניות ברשת..

TAXI פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אתה צודק
סוג מסך : Full HD IPS Direct LED
מה זה אומר שהיא פחות איכותית ? התמונה ניראת טוב (יש בחנות סוני 55 לא יודע דגם שרואים בה יותר בהיר אבל יותר יקרה), אין סוף לזה...
הביקורת ניראת טובה בערך 4 כוכבים.
אני חושב שהיא מתאימה בתור טלויזיה טובה אני חושב שזו עיסקה טובה...אני צודק?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

@TAXI
·

פאנל IPS בפירוש לא פחות איכותי. למעשה, היתרון היחסי של הטכנולוגייה שלו הוא דיוק בצבעים וזווית צפייה טובה ביחס לשיטות אחרות. פשוט אחד החסרונות שבו הוא שהשחור "פחות שחור". אבל, בחדר מואר הוא נראה מעולה.
כמובן, שיש כל מיני סוגי פאנלי IPS וגם הטכנולוגייה שלו מתעדכנת ומשתנה עם השנים ומפאנל לפאנל, הווה אומר, לא כל פאנל IPS שווה ביכולות שלו לפאנל IPS אחר.
אבל אל תסתבך עם זה, לצרכים שרשמת הפאנל הזה (או כל אחד אחר למען האמת) אמור לתת תוצאות טובות ולהיראות טוב. סוני זה אחלה, אבל בלי דגם אי אפשר להבין על איזה מסך אתה מדבר בדיוק. יש לסוני מסכים לא רעים בכלל, תלוי בדגם. אבל אם זה יקר לך אל תכנס לזה, אתה תהנה גם מהפנסוניק.
עוד מסך שהייתי מציע לך לשקול ונכנס בתקציב שלך אם תעשה קצת סקר שוק ומיקוח הוא ה 55H6400 של סמסונג. אחד ממסכי המיינסטרים הכי מומלצים בשוק כרגע. מצד אחד הפנסוניק דגם של שנה שעברה אבל מגיע עם 5 שנות אחריות מצד השני הסמסונג דגם חדש ומגיע עם אחריות לשלוש שנים.

TAXI פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מחיר מומלץ?

שליחה #7 

סליחה שאני משגע אותכם..:roll: אבל אין לי את מי לשאול... שחר -תודה.

אותו גודל "טלויזיה F6100 סמסונג" באותו שנתון 2013 מציעים לי ב1000 ש"ח פחות ראיתי את התמונה היא היתה יחסית"מגורענת" .
ה6400 חורגת מהתקציב לצערי...
אני יכול להיות שקט בפנסוניק ( שלא יבואו אליי בטענות אח"כ)????

תודה לעונים ושיהיה לכולם חג שמח :D

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

1000 ש"ח פחות זה מעולה, אבל פחות מכמה? מה המחירים שקבלת?
וכן אפשר למצוא H6400 במחיר הזה ואפילו עם שלוש שנות אחריות, אבל לא מיבואן רשמי.
ואתה לדעתי בהחלט יכול להיות שקט עם פנסוניק מבחינת אחריות ואיכות המסך עצמו.

TAXI פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

אפשר להגיד מזל טוב

שליחה #9 

:D:D:D
סגרתי על הפנסוניק....

שאלה לגבי התקנה.
איזה גובה החלק התחתון של הטלוויזיה ואיפה אני ממקם את הצינור השרשורי בקיר, המתקין יתקין לי על הקיר ואני רוצה לחצוב ביום שישי, אני לא רוצה שהמתקן בקיר יפריע לכבלים...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”