איכות המוזיקה בסטרימרים של DUNE
אהלן,
אני מעוניין לרכוש סטרימר עם יציאות איכותיות יחסית של אודיו, ולחברו לרסיבר+רמקולים.
נתקלתי בסטרימר של DUNE מדגם HD Base 3D בו קיימות יציאות COAX,
האם מישהו התנסה בהאזנה לפורמט FLAC או MP3 עם סטרימר זה?
בנוסף, האם דגם DUNE HD TV303D מפיק מוזיקה ברמה זהה ל- BASE?
ראיתי שאין לו יציאות COAX אלא ע"י מתאם שמתחבר לכניסת האוזניות ומשם מתפצל ל- COAX.
שני הסטרימרים הנ"ל קורצים לי גם מכיוון שניתן לשלב בתוכם HDD בו שמורים השירים.
תודה לעונים
אני מעוניין לרכוש סטרימר עם יציאות איכותיות יחסית של אודיו, ולחברו לרסיבר+רמקולים.
נתקלתי בסטרימר של DUNE מדגם HD Base 3D בו קיימות יציאות COAX,
האם מישהו התנסה בהאזנה לפורמט FLAC או MP3 עם סטרימר זה?
בנוסף, האם דגם DUNE HD TV303D מפיק מוזיקה ברמה זהה ל- BASE?
ראיתי שאין לו יציאות COAX אלא ע"י מתאם שמתחבר לכניסת האוזניות ומשם מתפצל ל- COAX.
שני הסטרימרים הנ"ל קורצים לי גם מכיוון שניתן לשלב בתוכם HDD בו שמורים השירים.
תודה לעונים
·במחיר של הסטרימר, לא הייתי בונה על dac איכותי במיוחד.Nir1 כתב:דווקא הסטרימר של פופקורן מדגם A410 נחשב מתקדם יותר בתחום הזה בגלל ה - DAC המובנה שמגיע איתו....
מכל הסטרימרים ברמה הזאת, עדיף להוציא שמע דיגיטלי לפיענוח (רסיבר,dac וכו') ולא לסמוך עליהם.
לאיזה דגם אתה מתכוון?
@Nir1
·
ראיתי את הדגם שציינת בכ- 1,400 ש"ח, ואני מניח שלא התכוונת לדגם ה- PRO.
האם התוכנה שלו יציבה? קראתי פה ושם שלא כ"כ אבל אולי פספסתי משהו.
·
האם התוכנה שלו יציבה? קראתי פה ושם שלא כ"כ אבל אולי פספסתי משהו.
שמע, אני לא יודע אם יצא לך לבדוק את העניין, אבל ה - DAC הפנימי שלו הוא לא רע בכלל. יש לו ESS SABRE 24 BIT/192 מה שמבטיח איכות של אודיו ממש טובה, אם משדכים לו כמובן את הרמקולים והמגבר הנכונים.keystone כתב:·במחיר של הסטרימר, לא הייתי בונה על dac איכותי במיוחד.....
מכל הסטרימרים ברמה הזאת, עדיף להוציא שמע דיגיטלי לפיענוח (רסיבר,dac וכו') ולא לסמוך עליהם....
@keystone
·
המליצו לי באחת חנויות האודיו רסיבר סטריאו מדגם Yamaha RN500 המהווה סטרימר למוזיקה בלבד.
נשמע מאוד מפתה ואם אשים בצד את החיסרון שלא ניתן להזרים דרכו סרטים, הוא אופציה מעניינת אך יקרה יחסית, כ- 2,700 ש"ח.
·
המליצו לי באחת חנויות האודיו רסיבר סטריאו מדגם Yamaha RN500 המהווה סטרימר למוזיקה בלבד.
נשמע מאוד מפתה ואם אשים בצד את החיסרון שלא ניתן להזרים דרכו סרטים, הוא אופציה מעניינת אך יקרה יחסית, כ- 2,700 ש"ח.
@Nir1
·
אם כפי שאתה אומר ה- DAC איכותי יחסית, אז הסטרימר הזה נראה כחבילה לא רעה בסה"כ ובמחיר לא גבוה במיוחד.
החיסרון היחיד שלו מבחינתי, ושל רוב הסטרימרים, הוא שלא ניתן להזרים מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה...
וזה מביא אותי לתגובה הקודמת לעניין הרסיבר/סטרימר של Yamaha (במחיר כמעט כפול מהפופקורן) שניתן להפעילו ללא קשר ל- TV.
·
אם כפי שאתה אומר ה- DAC איכותי יחסית, אז הסטרימר הזה נראה כחבילה לא רעה בסה"כ ובמחיר לא גבוה במיוחד.
החיסרון היחיד שלו מבחינתי, ושל רוב הסטרימרים, הוא שלא ניתן להזרים מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה...
וזה מביא אותי לתגובה הקודמת לעניין הרסיבר/סטרימר של Yamaha (במחיר כמעט כפול מהפופקורן) שניתן להפעילו ללא קשר ל- TV.
Re: לאיזה דגם אתה מתכוון?
זה המכשיר והוא עובד נהדר http://bit.ly/1qTgo54Jkatz כתב:@Nir1
·
האם התוכנה שלו יציבה? קראתי פה ושם שלא כ"כ אבל אולי פספסתי משהו....
מסוגל לנגן כל מה שרק תזרוק עליו.
Re: לאיזה דגם אתה מתכוון?
@Nir1
·
נראה לא רע בכלל, ואפילו יש אפליקציה לשליטה בסטרימר מבלי להדליק את ה- TV
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.activity
אעשה קצת חושבים אבל אני חושב שהכיוון הוא הפופקורן 410.
·
נראה לא רע בכלל, ואפילו יש אפליקציה לשליטה בסטרימר מבלי להדליק את ה- TV
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.activity
אעשה קצת חושבים אבל אני חושב שהכיוון הוא הפופקורן 410.
כן. בזה אני משתמש, אבל יש עוד כמה תוכנות נחמדות שמאפשרות שליטה ויזואלית במכשיר. יש לי גם את דגם ה - C עם מסך מובנה כך שבאמת שאין צורך בטלויזיה יותר.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 12/10/2014 20:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Nir1
·
אוקיי, מרוב דגמים הלכתי קצת לאיבוד.
האם דגם ה- C שאתה מדבר עליו הוא זה: http://www.cloudmedia.com/products/popc ... tore-c-300
אם כן, הוא לא נחשב ידידותי יותר מה- 410, מכיוון שיש לו מסך המבטל את הצורך בהדלקת TV.
אתה לא חייב להיכנס ממש לפרטים אך אשמח לדעת באופן כללי מה ההבדלים המהותיים בין שני דגמים אלה.
אני שואל מאחר והמחירים של השניים כמעט זהים.
תודה!
·
אוקיי, מרוב דגמים הלכתי קצת לאיבוד.
האם דגם ה- C שאתה מדבר עליו הוא זה: http://www.cloudmedia.com/products/popc ... tore-c-300
אם כן, הוא לא נחשב ידידותי יותר מה- 410, מכיוון שיש לו מסך המבטל את הצורך בהדלקת TV.
אתה לא חייב להיכנס ממש לפרטים אך אשמח לדעת באופן כללי מה ההבדלים המהותיים בין שני דגמים אלה.
אני שואל מאחר והמחירים של השניים כמעט זהים.
תודה!
כן. בעקרון ה - 410 נחשב לחדש יותר ולכן מציג חומרה מתקדמת יותר. למרות שהפערים אינם כל כך גדולים, עדיין אפשר למצוא אלמנטים יותר עדכניים, בנוסף ל- DAC המובנה. הוא גם קומפקטי יותר מה - C, אבל באחרון אפשר להתקין גם כונן בלוריי למי שצריך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Nir1 כתב:כן. בעקרון ה - 410 נחשב לחדש יותר ולכן מציג חומרה מתקדמת יותר. למרות שהפערים אינם כל כך גדולים, עדיין אפשר למצוא אלמנטים יותר עדכניים, בנוסף ל- DAC המובנה. הוא גם קומפקטי יותר מה - C, אבל באחרון אפשר להתקין גם כונן בלוריי למי שצריך....
ההיתרון של ה c הוא תמיכה בסרטי branch ובתפריטים מה שה 400/410 לא תומכים לעומת זאת החסרון שלו שאינו תומך בתלת מלא ולעומת ה 410 ה dac שלו סטנדרטי לחלוטין.