xtreamer pro-שכחו אותי ברשת!
שלום לכולם:
לאחר הפסקה בת שנתיים בערך בפורום עקב הרחבת המשפחה חזרתי עם התלבטות גדולה.
לפני 3 שנים בערך קניתי את ה-xtreamer pro, התקנתי jukebox, עדכנתי כל הזמן, עד שהתחילו לצאת הדגמים החדשים של xtreamer.
כרגע יש לי קופסה,שמשתלבת די יפה בסלון,עם כונן קשיח של טרה שמאוחסן בו הרבה סרטים,מוזיקה,תמונות...
ברור שהפיתרון הכי קל זה למכור ולעבור לדגם חדש,אבל אני רוצה להשאר איתו ולנסות להפיק ממנו את המרב.
השאלה היא האם ניתן לעשות את זה, האם עדיין אני יכול להתקין עדכונים מהדגמים החדשים או דרך הפורומים השונים.
קשה לי להיפרד ממנו בלי לתת לא עוד הזדמנות.
תודה
לאחר הפסקה בת שנתיים בערך בפורום עקב הרחבת המשפחה חזרתי עם התלבטות גדולה.
לפני 3 שנים בערך קניתי את ה-xtreamer pro, התקנתי jukebox, עדכנתי כל הזמן, עד שהתחילו לצאת הדגמים החדשים של xtreamer.
כרגע יש לי קופסה,שמשתלבת די יפה בסלון,עם כונן קשיח של טרה שמאוחסן בו הרבה סרטים,מוזיקה,תמונות...
ברור שהפיתרון הכי קל זה למכור ולעבור לדגם חדש,אבל אני רוצה להשאר איתו ולנסות להפיק ממנו את המרב.
השאלה היא האם ניתן לעשות את זה, האם עדיין אני יכול להתקין עדכונים מהדגמים החדשים או דרך הפורומים השונים.
קשה לי להיפרד ממנו בלי לתת לא עוד הזדמנות.
תודה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חד משמעית לא,
אם תנסה אתה באמת תשאר רק עם קופסא ביד
הסטרימרים מבוססי ה-SDK של רילטק די מעפנים מבחינת תוכנה ראה ערך ג'וקבוקס שעדיין לא עובד באף אקסטרימר מהדור הראשון פיקס..
הסטרימר שלך נחמד אך לא מעבר
אם אתה בונה על ג'וקבוקס ועל סטרימר מתקדם בדוק את נישן הפופקורן או הדיון הם יעשו את העבודה
אם תנסה אתה באמת תשאר רק עם קופסא ביד
הסטרימרים מבוססי ה-SDK של רילטק די מעפנים מבחינת תוכנה ראה ערך ג'וקבוקס שעדיין לא עובד באף אקסטרימר מהדור הראשון פיקס..
הסטרימר שלך נחמד אך לא מעבר
אם אתה בונה על ג'וקבוקס ועל סטרימר מתקדם בדוק את נישן הפופקורן או הדיון הם יעשו את העבודה
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 284 פעמים
·bocha10 כתב:קודם כל,אני מבין שכבר אין לי מה לעשות איתו!
לפחות יכול להציל את הכונן?(3.5" אם אני זוכר נכון).מה אם שאר הסידרה של xtreamer,מלק תומכי xbmc?...
גם לי יש את הפרו רכשתי את הדיון לא מזמן מפני שהפרו התחיל לזייף.אבל אני משתמש בו כNAS ומזרים דרכו את הסרטים לדיון יש לי שם 2 דיסקים שכל אחד הוא 2TB .
עדיין יכול אפשר למצוא לו ייעוד...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אני חושב להחזיר את הפרוייקט שלי בזמנו להרצת טלוויזיה דרך הסטרימר
כלומר הסטרימר הופך להיות ממיר IPTV ייעודי
אבל אני לא יודע כמה ביקוש יהיה למיזם הזה פה, אני פתחתי בפורום סקר אתה מוזמן לתת בו עמדה
כלומר הסטרימר הופך להיות ממיר IPTV ייעודי
אבל אני לא יודע כמה ביקוש יהיה למיזם הזה פה, אני פתחתי בפורום סקר אתה מוזמן לתת בו עמדה