פס שחור לאורך הפלזמה
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
זה קרה לי עם פלאזמה של LG שהיתה בתקופת האחריות, החליפו לי את כל הטלוויזיה, זה אומר שנדפק הפאנל .
אגב הטכנאי אמר לי שזו מחלה של פלאזמות וצריך לשים מייצב מתח , וכמובן שיש לו במקרה אחד כזה בתיק וזה עולה 180 ש"ח.
הקטע המוזר, שאחרי שהוא הלך ראיתי שיש לי מייצב מתח שכנראה חיברתי בעבר (כמו של מכונות כביסה וכו'...) ושכחתי.
אז או שהטכנאי סתם ניסה לדחוף לי מוצר בתשלום, או שהמייצה מתח שלי לא היה מספיק טוב.
אגב הטכנאי אמר לי שזו מחלה של פלאזמות וצריך לשים מייצב מתח , וכמובן שיש לו במקרה אחד כזה בתיק וזה עולה 180 ש"ח.
הקטע המוזר, שאחרי שהוא הלך ראיתי שיש לי מייצב מתח שכנראה חיברתי בעבר (כמו של מכונות כביסה וכו'...) ושכחתי.
אז או שהטכנאי סתם ניסה לדחוף לי מוצר בתשלום, או שהמייצה מתח שלי לא היה מספיק טוב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
נהנת 5 שנים...זה כבר טוב.
מסך דומה חדש מתקדם, איכותי וקצת גדול יותר, עולה היום 1,700 ש"ח.
תרכוש חדש ותמשיך להינות.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850856
מסך דומה חדש מתקדם, איכותי וקצת גדול יותר, עולה היום 1,700 ש"ח.
תרכוש חדש ותמשיך להינות.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850856
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@user30000z
·
אני מאד סקפטי לגבי זה שמה שהוא הציע לך, או מה שיש לך כרגע, זה מייצב מתח. אתה ככל הנראה מדבר על מגן נחשולי מתח.
גם עבודתם של מגני נחשולי המתח מוטלת בספק רב. למרות שיש לי כזה, אני בספק אם הוא בכלל יעשה משהו כשידרש לכך..
·
אני מאד סקפטי לגבי זה שמה שהוא הציע לך, או מה שיש לך כרגע, זה מייצב מתח. אתה ככל הנראה מדבר על מגן נחשולי מתח.
גם עבודתם של מגני נחשולי המתח מוטלת בספק רב. למרות שיש לי כזה, אני בספק אם הוא בכלל יעשה משהו כשידרש לכך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני מניח שזה אכן מגן נחשולי מתח, הוא מאלה של יונדאי , והוא עלה די בזול.
אולי אם באמת היה מייצב מתח, זה היה עוזר.
אולי אם באמת היה מייצב מתח, זה היה עוזר.