רילוקיישן לטלוויזיה ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא שווה את הטרחה של לקחת גם אם זה בחינם. עדיף לך למכור אותה כאן או לתת למישהו מתנה. מסכים בקאליבר הזה בארה"ב עולים גרושים וגם תקבל מסך שמתאים למתח שם ועם אחריות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני מניח שהוא מאוד מרוצה מהמסך
אבל בדברים האלה - צריך להיות משהו באמת נדיר כדי לקחת איתך לשם. לדעתי נפתחות בפניו כ"כ הרבה אפשרויות שחבל להשקיע את המאמץ 
תודה על התתגובות, אבל
אשמחר להבהרה טכנית אם מישהו יכול לסייע....
לא יכולו עלי עלויות ייבוא או מכס כי זה חלק מהמכולה כך שזה דיי בחינם לקחת את זה.
המסך שם לא זול, ומגיע לכמעט 1000$ ככה שזה לא כסף קטן לצערי....
תודה רבה,
ערן
לא יכולו עלי עלויות ייבוא או מכס כי זה חלק מהמכולה כך שזה דיי בחינם לקחת את זה.
המסך שם לא זול, ומגיע לכמעט 1000$ ככה שזה לא כסף קטן לצערי....
תודה רבה,
ערן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חבל להתאמץ. תמכור ורכוש חדשה שם. זה עולה גרושים שם ולא שווה את המשקל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
grosse,
אם הכל בחינם ולא יכולו עליך שום עלויות אז מהי בעצם שאלתך? מה השאלה הטכנית?
אם זה לגבי קליטת שדורים, אז עד כמה שידוע לי המסכים שנמכרים כאן תומכים בסטנדרט גם ב- 50Hz וגם ב- 60Hz, אז לא תהיה לך בעיה. לא יודע לגבי קליטת שידורים עם אנטנה וכו' (יכול להיות שכן) אני מתכוון לתמיכה בשידורים שתכניס דרך כניסות HDMI לדוגמא.
לגבי המתח החשמלי, אם למסך אין שנאי מתח אוניברסאלי שמותאם לקבל גם 110-240V בתדרים 50-60Hz אז כנראה שתצטרך לרכוש שם שנאי. חכה לעוד תגובות לגבי זה. אני מכיר שנאים בארץ שמנחיתים מ- 240 ל- 110 וולט אך לא יצא להתנסות עם שנאים שעושים את ההיפך. אני מניח שגם כמו תמיד יש את העניין של ההספק שדרוש מהם לספק.
באמת ובכנות, שוב, ממליץ לך לפרסם פה למכירה ובכסף שתקבל תרכוש שם מסך מקביל או טוב יותר. עם אחריות ושקט נפשי לגבי כל הלבטים שיש לך. גם לא שווה את הסיכון שהמסך יקבל שריטה או דפיקה איפשהו בדרך. מה תעשה עם תגיע לשם ותגלה פתאום שהצטרף לפאנל שלך חבר חדש בצורה של איזה פס פיקסלים שרופים? או איזה ריצוד? לא שווה את הכאב ראש תאמין לי, אתה לא חוסך כלום בזה שאתה נשאר איתו.
אם הכל בחינם ולא יכולו עליך שום עלויות אז מהי בעצם שאלתך? מה השאלה הטכנית?
אם זה לגבי קליטת שדורים, אז עד כמה שידוע לי המסכים שנמכרים כאן תומכים בסטנדרט גם ב- 50Hz וגם ב- 60Hz, אז לא תהיה לך בעיה. לא יודע לגבי קליטת שידורים עם אנטנה וכו' (יכול להיות שכן) אני מתכוון לתמיכה בשידורים שתכניס דרך כניסות HDMI לדוגמא.
לגבי המתח החשמלי, אם למסך אין שנאי מתח אוניברסאלי שמותאם לקבל גם 110-240V בתדרים 50-60Hz אז כנראה שתצטרך לרכוש שם שנאי. חכה לעוד תגובות לגבי זה. אני מכיר שנאים בארץ שמנחיתים מ- 240 ל- 110 וולט אך לא יצא להתנסות עם שנאים שעושים את ההיפך. אני מניח שגם כמו תמיד יש את העניין של ההספק שדרוש מהם לספק.
באמת ובכנות, שוב, ממליץ לך לפרסם פה למכירה ובכסף שתקבל תרכוש שם מסך מקביל או טוב יותר. עם אחריות ושקט נפשי לגבי כל הלבטים שיש לך. גם לא שווה את הסיכון שהמסך יקבל שריטה או דפיקה איפשהו בדרך. מה תעשה עם תגיע לשם ותגלה פתאום שהצטרף לפאנל שלך חבר חדש בצורה של איזה פס פיקסלים שרופים? או איזה ריצוד? לא שווה את הכאב ראש תאמין לי, אתה לא חוסך כלום בזה שאתה נשאר איתו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
תכלס לא נראה לי שיש מגבלה על המסך כי ככול הנראה המתח והתדר לא משנים ושיטת השידור כבר לא רלוונטית כי לא קולטים דרך הטיונר.
לדעתי ברמה העקרונית ואני אומר זאת כאחד שהיה פעמיים בשליחות בארצות הברית שווה למכור פה את הטלוויזיה המחיר שתקבל פה ביד שנייה יקר יותר ממחיר של טלוויזיה חדשה שם.
אם אתה נוסע להרבה זמן וחוזר כתושב חוזר יהיו לך זכויות שדי משתלמות שמדובר במסכים
נסיעה טובה
לדעתי ברמה העקרונית ואני אומר זאת כאחד שהיה פעמיים בשליחות בארצות הברית שווה למכור פה את הטלוויזיה המחיר שתקבל פה ביד שנייה יקר יותר ממחיר של טלוויזיה חדשה שם.
אם אתה נוסע להרבה זמן וחוזר כתושב חוזר יהיו לך זכויות שדי משתלמות שמדובר במסכים
נסיעה טובה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
עזוב אותך מלקחת את המסך. כמו שאמרו לפני: תקנה איזה מסך סוני במבצע שם. מסכי סוני ברוב הדגמים תומכים במתח 110v/220v ובאותות כניסה של 50, 60 וכו' גם הדגמים הנמכרים בארה"ב.
יש גם מסכי שארפ ענקיים במחירים יחסית שפויים שם שהם מולטיסיסטם ומולטי מתחי כניסה.
ככה שלהביא מסך חזרה הביתה יהיה הרבה יותר משתלם.
יש גם מסכי שארפ ענקיים במחירים יחסית שפויים שם שהם מולטיסיסטם ומולטי מתחי כניסה.
ככה שלהביא מסך חזרה הביתה יהיה הרבה יותר משתלם.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
סתם דוגמא למסך די מטורף שאפשר להשיג במחיר סביר למדי (בטוח ביחד למחירים של דברים דומים בארץ):
http://www.amazon.com/Sharp-LC-60UD27U- ... =LC60UD27U
70" 4K שהוא THX certified בפחות מ 13K ש"ח זה די חלום רחוק פה בארץ... גרסאת 60" ב 9K בערך. הוא גם תומך 110v/220v ו 50/60hz.
http://www.amazon.com/Sharp-LC-60UD27U- ... =LC60UD27U
70" 4K שהוא THX certified בפחות מ 13K ש"ח זה די חלום רחוק פה בארץ... גרסאת 60" ב 9K בערך. הוא גם תומך 110v/220v ו 50/60hz.
תודה על התתגובות,
אני אכן נוסע דרך עבודה בחברת הייטק בינלאומית כך שזה לא מעבר פיקטיבי אלא מסודרת ביותר ומכאן השאלה מאחר ולא חלים עלי עלויות נוספות לקחת את המסך.
בכל אופן, ברורה לי תשובתכם ואכן אפרסם את המסך למכירה, בצער רב יש לומר מאחר והוא עדיין באחריות....
תודה,
ערן
בכל אופן, ברורה לי תשובתכם ואכן אפרסם את המסך למכירה, בצער רב יש לומר מאחר והוא עדיין באחריות....
תודה,
ערן