יש לי תקלה בטלויזיה. האחריות הסתיימה לפני שבועיים בדיוק אבל הספק לא מוכן לשלוח טכנאי /לתקן ללא עלות .
התקלה היא שהצבעים בטלויזיה השתבשו, בחלק מהמקרים רואים הכל לבן מאוד, בהיר מאד
ובחלק מהמקרים רואים מאוד כהה . תצוגה מרוחה כזה. (תלוי בהגדרות תצוגה ששיניתי ידנית לאור התקלה )
ממה לדעתכם נובעת התקלה ? האם יש משהו זול שאפשר לעשות? האם שווה לתקן ?
תקלה במסך טלויזיה sansui
-
LimorEfraim
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
-
LimorEfraim
- חבר שרק התחיל

תגובות בבקשה 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המסכים של סנסוי לא שווים יותר מידי. מותג מדבקה די נחות.
הביאו לי בעבר מסך 42 של סנסוי שהתקלקל משהו כמו חודש אחרי שנגמרה האחריות (אחריות של שנה)
יכול להיות שהבעיה במסך שלך תעלה כמה מאות בודדים ויכול להיות שזה יעבור את האלף. לא יודע להגיד לך ככה..
בדרך כלל שווה לתקן את המסכים האלה רק אם הדבר נעשה עצמאית (למי שיש את הידע) אחרת זה יכול להגיע למספרים מגוחכים. זה משהו שתצטרכי לקבל מטכנאי במעבדה, אפשר לנסות לקחת אותו לאיזה מקום ולבקש אבחון או הצעת מחיר לתיקון. (הבעיה היא שרק על אבחון לוקחים איזה 100-150 ש"ח)
הנה לדוגמא תיקון שאני עשיתי בעצמי במסך סנסוי אצלי ועלה לי בסביבות שני שקל. אבל שוב, זה דורש ידע והתעסקות.
http://www.hometheater.co.il/vt208961.% ... D7%99.html
הביאו לי בעבר מסך 42 של סנסוי שהתקלקל משהו כמו חודש אחרי שנגמרה האחריות (אחריות של שנה)
יכול להיות שהבעיה במסך שלך תעלה כמה מאות בודדים ויכול להיות שזה יעבור את האלף. לא יודע להגיד לך ככה..
בדרך כלל שווה לתקן את המסכים האלה רק אם הדבר נעשה עצמאית (למי שיש את הידע) אחרת זה יכול להגיע למספרים מגוחכים. זה משהו שתצטרכי לקבל מטכנאי במעבדה, אפשר לנסות לקחת אותו לאיזה מקום ולבקש אבחון או הצעת מחיר לתיקון. (הבעיה היא שרק על אבחון לוקחים איזה 100-150 ש"ח)
הנה לדוגמא תיקון שאני עשיתי בעצמי במסך סנסוי אצלי ועלה לי בסביבות שני שקל. אבל שוב, זה דורש ידע והתעסקות.
http://www.hometheater.co.il/vt208961.% ... D7%99.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
LimorEfraim
- חבר שרק התחיל

@jacko-il
·
·