שלום, אני מנסה לחבר קו טלפון לקיר שהתנתק על מנת לא להזמין טכנאי.
יש לי 6 גידים בקיר וחיבור קצת מוזר. ניתן לראות בתמונות. אשמח לעזרה.
תודה רבה
עזרה בחיבור קו טלפון לקיר
-
agmont
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
חוט כחול למספר 4, חוט לבן למספר 3 בפס הכחול עם הברגים.
אלעד
-
agmont
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
תודה רבה! עובד!
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
·Elad8 כתב:חוט כחול למספר 4, חוט לבן למספר 3 בפס הכחול עם הברגים....
זה כמו לנטרל פצצה
בגדול זה נכון על פי תקן זה כחול ולבן אך לפי הצילום אני רואה שהזנה מגיע עם 4 גידים (חום וירוק), לכן לא ניתן לדעת האם זוהי הזנה כפולה לאותו קו, או שזה גישור לאזעקה למשל או משהו אחר...
לרוב לפני החיבור ועל מנת לא לגרום לתקלה רצוי לבדוק כיצד הקו מחובר בצידו השני...
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
מה זה השקע הזה?? יש שם פילטר מובנה? אני מזהה 2 חיבורי טלפון אמריקאים, ושקע DSL?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
·denis29 כתב:מה זה השקע הזה?? יש שם פילטר מובנה? אני מזהה 2 חיבורי טלפון אמריקאים, ושקע DSL?...
שקעים ישנים של בזק שהרכיבו אנשי בזק בינלאומי... היה גם שקע כזה עם חיבור RJ45 אך היה רשום עליו DATA...
כבר לא קיים בשוק, גם אלו שקיימים (מתאימים לגוויס) לא מסתנכרנים מכוון שהפילטר שונה (צריך פילטר VDSL)
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
חבל, חח מזכיר לי שבמעבר דירה, טכנאי של יס, היו לו מספר שקעים משולבים של בזק ויס, אבל הוא אמרת שאסור להם לחבר אותם..
מה הסיבה לא מבין? הרי יותר נוח שיש פילר מובנה בשקע, ובתמונה, נראה שניתן לחבר 2 מכשירי טלפון ומודם אחד, נגיד יש לך ממיר של יס, וטלפון, ומודם,
באותו מקום, את כולם ניתן לחבר למקום אחד, בלי שום מפצלים מכוערים בנוסף לפילטר. (הממיר של יס, מציג שיחה מזוהה).
מה הסיבה לא מבין? הרי יותר נוח שיש פילר מובנה בשקע, ובתמונה, נראה שניתן לחבר 2 מכשירי טלפון ומודם אחד, נגיד יש לך ממיר של יס, וטלפון, ומודם,
באותו מקום, את כולם ניתן לחבר למקום אחד, בלי שום מפצלים מכוערים בנוסף לפילטר. (הממיר של יס, מציג שיחה מזוהה).
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "