שרשור תגובות: מסכי UHD 55" בסופר הקרוב במחיר של פחות מ- 2000 ש"ח - בקרוב בא
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
אני בטוח שזו עסקה ממש טובה במחיר הזה
אבל
אם היה כזה מסך בארץ במחיר הזה..... בשביל מה לקנות אותו כאשר השידורים בארץ עדיין לא באיכות HD וכמות התוכן ב 4K שואפת לאפס?
רק כדי להגיד לחברה שיש לי 4K?
אני די בטוח שהפורמט הזה יתפוס...... יש לי סבלנות
אבל
אם היה כזה מסך בארץ במחיר הזה..... בשביל מה לקנות אותו כאשר השידורים בארץ עדיין לא באיכות HD וכמות התוכן ב 4K שואפת לאפס?
אני די בטוח שהפורמט הזה יתפוס...... יש לי סבלנות
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·זאת בדיוק הנקודה שפספסת בדבריו. לפחות להבנתי. זאת לא בדיוק תוספת. זה רזולוציה טבעית אחרת. זה לא סוד שתוכן ברזולוציה נמוכה נראה יותר גרוע על מסכים בעלי רזולוציה גבוהה וככל שהרזולוציה עולה, הדבר מחריף. זה כמו לנסוע 20 קמ״ש על הילוך רביעי. בסופו של דבר אם המסך ישמש לתכני SD וקצת HD - מה שקורה ברוב בתי האב בישראל - אז נקבל מסך שלא ממש את הפוטנציאל שלו מצד אחד ומציג תמונה פחות טובה ממסך FHD מצד שני.offerbk1 כתב:@molvy
·
כשבאותו מחיר אתה מקבל יותר אז אתה לא שואל את עצמך אם אתה צריך את התוספת. בארץ אתה צריך לחשוב פעמיים כי זה לא אותו מחיר...
@Alon_Solo
·
ממש לא מסכים איתך. אני מעדיף ליסוע 100 קמש בפרארי מאשר בפיאט פונטו.
מסכים חדשים בעלי מעבדי תמונה באיכות גבוהה ייתנו תמונה טובה ביחס למקור. כל מקרה לגופו. בפיליפס 9664 רואים SD מדהים (ביחס ל SD) וראיתי מסכי FHD מצוקמקים ש FHD לא נראה שם כזה להיט.
·
ממש לא מסכים איתך. אני מעדיף ליסוע 100 קמש בפרארי מאשר בפיאט פונטו.
מסכים חדשים בעלי מעבדי תמונה באיכות גבוהה ייתנו תמונה טובה ביחס למקור. כל מקרה לגופו. בפיליפס 9664 רואים SD מדהים (ביחס ל SD) וראיתי מסכי FHD מצוקמקים ש FHD לא נראה שם כזה להיט.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תכלס זה כמו לקנות ג'יפ 4X4 עם כל התוספות שנותנות איכות נהיגה בשטח ולנסוע אתו לסופר מרקט כי אתו אפשר לחנות על המדרכה.
זה מה שנקרא "סופר ג'יפ"!
או אולי יותר נכונה ההשוואה של אלון זה כמו לקנות פרארי לכבישים שבהם ניתן לנסוע עד 50 קמ"ש. ואז משש לא משנה אם אתה בפרארי או בפיאט פונטו.
ולעניין ההשוואה של offerbk1 אני די בטוח שאם מסך UHD עולה X אז מסך FHD עולה פחות וההנחה שבאותו מחיר אתה מקבל יותר אינה נכונה אפילו בארצות הברית.
וראה זה פלא למרות הכול היום בארץ יש כאלה שכן קונים מסכים של 4K
זה מה שנקרא "סופר ג'יפ"!
או אולי יותר נכונה ההשוואה של אלון זה כמו לקנות פרארי לכבישים שבהם ניתן לנסוע עד 50 קמ"ש. ואז משש לא משנה אם אתה בפרארי או בפיאט פונטו.
ולעניין ההשוואה של offerbk1 אני די בטוח שאם מסך UHD עולה X אז מסך FHD עולה פחות וההנחה שבאותו מחיר אתה מקבל יותר אינה נכונה אפילו בארצות הברית.
וראה זה פלא למרות הכול היום בארץ יש כאלה שכן קונים מסכים של 4K
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם כבר - זה בדיוק כמו לקנות פרארי בשביל ליסוע בכבישי הארץ.
אני פגשתי מישהו שהייתה לו פרארי בהונג קונג, וממש רציתי לראות וליסוע בה.
אז הוא סיפר - שכנראה הכבישים שם כמו בארץ - דפוקים - אז זה גרם לו לכאבי גב והוא עבר לפורשה.
שזה בדיוק כמו שאמרו פה למעלה - יש מצב שאם ננגן תוכן SD או HD "ישראלי" - זה יהיה זוועה ונתחרט.
אין ספק - כשהמחירים יורדים והם אכן יורדים - אפשר לשקול /אין ברירה לרכוש 4K.
חבר שלי מגרמניה אמר שבמסך 40" של פיליפס ההפרש הוא 100 יורו. 600-700 או משהו בסגנון.
אני פגשתי מישהו שהייתה לו פרארי בהונג קונג, וממש רציתי לראות וליסוע בה.
אז הוא סיפר - שכנראה הכבישים שם כמו בארץ - דפוקים - אז זה גרם לו לכאבי גב והוא עבר לפורשה.
שזה בדיוק כמו שאמרו פה למעלה - יש מצב שאם ננגן תוכן SD או HD "ישראלי" - זה יהיה זוועה ונתחרט.
אין ספק - כשהמחירים יורדים והם אכן יורדים - אפשר לשקול /אין ברירה לרכוש 4K.
חבר שלי מגרמניה אמר שבמסך 40" של פיליפס ההפרש הוא 100 יורו. 600-700 או משהו בסגנון.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
לדעתי, אלון צודק במאה אחוז.
אנחנו פה אנשי הפורום "המורעלים", מהווים אחוז קטן מכלל צרכני המסכים בארץ.
מרבית האנשים שהולכים לרכוש טלוויזיה, יותר מעניין אותם -מה הם רואים, ולא איך.
לא מעניין אותם אייץ' די שמייץ' די. ספק אם הם בכלל יודעים מה זה.
הולכים לקנות את המכשיר, כי הם סך הכול רוצים לצפות בחדשות והאח הגדול, ריבונו של עולם...
בסופו של דבר, לכולם יהיה 4k ,8k ו- , oled,
לא מתוך בחירה, אלא כי זה כנראה הולך להיות הסטנדרט, ופשוט יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו אחר...
לדעתי, אלון צודק במאה אחוז.
אנחנו פה אנשי הפורום "המורעלים", מהווים אחוז קטן מכלל צרכני המסכים בארץ.
מרבית האנשים שהולכים לרכוש טלוויזיה, יותר מעניין אותם -מה הם רואים, ולא איך.
לא מעניין אותם אייץ' די שמייץ' די. ספק אם הם בכלל יודעים מה זה.
הולכים לקנות את המכשיר, כי הם סך הכול רוצים לצפות בחדשות והאח הגדול, ריבונו של עולם...
בסופו של דבר, לכולם יהיה 4k ,8k ו- , oled,
לא מתוך בחירה, אלא כי זה כנראה הולך להיות הסטנדרט, ופשוט יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו אחר...
- roaiמשוםמקום
-
- טרול

- תגובות: 51
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה לא יהיה בישראל כל עוד היבואנים של הטלוויזיות שרגילים לאחוזים מטורפים ישארו בשוק
יש לעודד יבואנים חדשים כמו רשתות שיווק וחנויות כמו בארה"ב
יש לעודד יבואנים חדשים כמו רשתות שיווק וחנויות כמו בארה"ב
ראיתי שאפשר להזמין את המוצר מהאתר שלהם.
האם ניתן להזמין לכתובת ב buy2 כי אם כן ממש משתלם
לפי החישוב (הכנסתי מידות בתקווה שלא טעיתי) יוצא פחות מ 1000דולר כולל משלוח ימי ומיסוי.
מה הסיכוי שלא יפגע במשלוח ?
האם ניתן להזמין לכתובת ב buy2 כי אם כן ממש משתלם
לפי החישוב (הכנסתי מידות בתקווה שלא טעיתי) יוצא פחות מ 1000דולר כולל משלוח ימי ומיסוי.
מה הסיכוי שלא יפגע במשלוח ?
+1molvy כתב:אני בטוח שזו עסקה ממש טובה במחיר הזה
אבל
אני די בטוח שהפורמט הזה יתפוס...... יש לי סבלנות...
לא רואה שום הגיון גם בהתעלם משיקולי תקציב לשדרג ל-4K.
הפורמט רק יחדד את התמונה העגומה ויביא לחווית צפייה מאכזבת ופחותה באיכותה.
·