מתאם בלוטות להזרמת אודיו מבית היוצר של אחת החברות המוכרות בתחום האודיו, Harman Kardon, מאפשר הזרמה נוחה ומהירה של מוזיקה מהפלאפון הנייד למערכת האודיו הביתית שלכם.

זה המטרה שלו, מתאם BT... אתה מחבר את זה לINPUT של המערכת שלךyishayn כתב:האם מכשיר כזה מוסיף לי תמיכה של בלוטות למגבר?
ואם לא, האם יש להרמן קרדון/ מוצר אחר למטרה זו , שמומלץ כאיכותי ואמין ?
תודה מראש....

כנראה לא הסברתי את זה נכון, הוא זוכר עד 8 מכשירים, כלומר לא צריך כל פעם לתאם אותו מחדש למכשירmolvy כתב:תודה רבה על הסקירה
זה יפה מאוד שיש למתאם יכולת חיבור של עד 8 מכשירי BT. לא כל כך הבנתי איך הוא בוחר מאיזה מכשיר להשמיע אם נניח יש שני מכשירים בבית שמנגנים מוזיקה (לעיתים יותר) איזה מהם הוא ינגן?
אני כבר רואה מלחמות בין הילדים איזה מוזיקה תתנגן....

·לא שמתי לב למוצרים האחרים של אנקר, צריך לברר איתם, אולי אביא כמהItsik_G כתב:תודה על הסקירה.
כרגיל, המחירים בארץ הופכים רכישות כאלה ללא כדאיות...
אפשר להשיג מתאמים כאלה ב eBay בכמה עשרות שקלים שעושים את אותה עבודה.
אפשר למצוא גם מתאמים דו-כיווניים שיודעים גם לקלוט וגם לשדר, כמו למשל המתאם של ANKER . אני משתמש בו כמקלט כדי להזרים מוסיקה מה iPhone לרסיבר וכמשדר כדי להזרים אודיו מיציאת האוזניות בטלוויזיה לאוזניות BT (מצויין כשצריך לשמור על שקט בבית).
עכשיו רק צריך שהדואר יעבוד......
·nati-va כתב:אני מחפש מוצר בסגנון הזה לרכב- האם הוא יתאים לדעתכם?
יש לי ברכב כניסת aux, האם למכשיר יש אופציה לחשמל דרך שקע המצת ברכב?
אם אתם מכירים מוצר שיענה על צרכיי אשמח לשמוע.. תודה רבה...

קנה מטען רכב עם יציאת מיני USB (לא מיקרו שיש לגלקסי) וחבר אותו לרכב... זה הכל, יעבוד בסדר גמורnati-va כתב:אני מחפש מוצר בסגנון הזה לרכב- האם הוא יתאים לדעתכם?
יש לי ברכב כניסת aux, האם למכשיר יש אופציה לחשמל דרך שקע המצת ברכב?
אם אתם מכירים מוצר שיענה על צרכיי אשמח לשמוע.. תודה רבה...

המטען שלו הוא עם חיבור מיני USB = אפשר להשתמש במטען רכבmadror כתב:
·......
גם אני חשבתי על המוצר הזה לרכב (מה לעשות רנו לא התקדמו מ כניסת AUX) , אבל לדעתי הוא נופל בשלב שהוא צריך מתח תמידי , אלה אם הוא יכול לקבל מתח גם מ USB (מה שלא הבנתי כל כך בסקירה ?)
דרור....