שאלה עקרונית בנושא אוזניות בעניין איכות השמיעה
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עקרונית ומבלי להיכנס לדגם של חברה זו או אחרת ,
האם אוזניות In Ear מפיקות צליל איכותי יותר מאשר אוזניות המכסות את כל האוזניים ?
רוצה לומר : באיזה סוג של אוזניות ההנאה לאודיופילים תהיה גדולה יותר ?
תודה
האם אוזניות In Ear מפיקות צליל איכותי יותר מאשר אוזניות המכסות את כל האוזניים ?
רוצה לומר : באיזה סוג של אוזניות ההנאה לאודיופילים תהיה גדולה יותר ?
תודה
קשה להסתכל על זה בצורה הזו. אוזניות In Ear נוצרו מלכתחילה לשימוש נייד, כאשר הן יושבות ישר בתעלת האוזן ועוקפות את האפרכסת מה שמעניק להן סאונד או יותר נכון "הרגשה" שונה. לדעתי אוזניות בגודל מלא הן הפיתרון העדיף, זאת כמובן בהנחה וכל התנאים שווים.
למה בכלל חשבת שיש תשובה חד-משמעית לשאלה הזו? כמו לשאול איפה ההנאה רבה יותר, בנהיגה בשטח ברכב 4X4 או בנסיעה על כביש חלק באופנוע מירוץ.
וכמו שHazoom אמר, in-ear עוקפות את כל הפידבק מהאוזן החיצונית ולכן לעולם לא יישמעו טבעי כמו אוזנית over-ear טובות, היתרון הגדול הוא באטימה וביכולת המיקרו-פירוט שנובעת מהזרקה ישירה של הצליל לתוך התעלה.
וכמו שHazoom אמר, in-ear עוקפות את כל הפידבק מהאוזן החיצונית ולכן לעולם לא יישמעו טבעי כמו אוזנית over-ear טובות, היתרון הגדול הוא באטימה וביכולת המיקרו-פירוט שנובעת מהזרקה ישירה של הצליל לתוך התעלה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מהניסיון שלי, כאשר מדובר על קטגורית מחיר דומה:
Over Ear Open > In Ear > Over ear closed
תמיד יד יוצאי דופן לטובה או לרעה אבל זה תלוי מה אתה מחפש ובעוד פרמטרים כי במיוחד בפתוחות יכול להיכנס גם שיקול של מגבר.
תמיד יד יוצאי דופן לטובה או לרעה אבל זה תלוי מה אתה מחפש ובעוד פרמטרים כי במיוחד בפתוחות יכול להיכנס גם שיקול של מגבר.
·freedom_il כתב:מהניסיון שלי, כאשר מדובר על קטגורית מחיר דומה:
תמיד יד יוצאי דופן לטובה או לרעה אבל זה תלוי מה אתה מחפש ובעוד פרמטרים כי במיוחד בפתוחות יכול להיכנס גם שיקול של מגבר....
מסכים בקשר ל פתוח/סגור
ברשותי אזניות פתוחות במחיר ריטייל של 100$
כשחיפשתי אוזניות סגורות שיתנו לי מענה דומה או טוב יותר, נכשלתי בחיפוש אפילו כשעליתי לרמת מחירים של 500$
אין מה לעשות... אני מכור לצליל הפתוח