SYNOLOGY DS414j or Qnap TS-421
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ok12 כתב:מעוניין לקנות שרת איחסון. לאיחסון והזרמת מדיה של סרטי BR. מה ממולץ?
Qnap TS-421 400EUR
Synology ds 414 400EUR
Synology ds 414j 300EUR
תודה עומר....
היי עומר
מבחינת ה QNAP דגם ה 421 לא הכי מומלץ מבחינת עדיפות הביצועים שלו על דגם ה 420 רוצה לומר שבמידה ו QNAP הכיוון וזה התקציב עדיך ללכת על 420 לשלם פחות ולא ממש להפגע מבחינת הביצועים .
רכשתי ממש לאחרונה את ה 420 . אני מזרים אצלי ( רשת 10/100) רק תכני בלו ריי מלאים, שחלקם מאוד תובעניים.
המכשיר מזרים את התכנים ללא שום בעיות אפילו ונדרש להזרים לשני צרכנים במקביל.
ממשק ההפעלה שלו ברור ונוח מאוד לשימוש.
לגבי הסילונ'גי ובכן אין לי נסיון איתו . יש לי חברים עם דגמים שונים שלהם שמאוד מרוצים אבל שתי החברות הללו מעולות ומתחרות ראש בראש . לשתיהן דגמים מקבילים מבחינת ביצועים.
במידה ואתה מתכונן לרכוש בארץ (אחריות שנתיים על QNAP) השמועות מספרות שהמחירים של סילונ'גי' ללא פרופורציה למחירי חו"ל והשרות ברמה ירודה .
אני רכשתי בארץ דרך יאיר פורמן (אודיו קליניק) . קיבלתי מחיר הוגן ומה שיותר חשוב שרות ותמיכה הרבה מעבר למקובל במחוזותינו ולכן במידה ותחליט על רכישה בארץ ממליץ בחום לרכוש דרכו.
במידה ובכל זאת אתה בענין של רכישה מחו"ל של QNAP הייתי הולך על דגם QNAP TS-469L שמהווה כבר קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת חומרה למול ה 420/421 . האם יש צורך בזה עבור הזרמת תכנים ? לא בטוח.
אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה מתכוון לבצע איתו מספר פעולות במקביל כגון: הזרמה (למספר צרכנים),הורדה,העלאה,העתקה.....?במידה והתשובה חיובית נדרשת חומרה חזקה יותר, אחרת ? אין סיבה להשתולל.
דיסקים מומלצים הם של חברת WD סידרת ה RED שמותאמים לעבודה עם NAS.
נקודה נוספת שכדאי לשקול בחיוב היא רכישת UPS להגנה על ה NAS
במידה ותחליט לרכוש ממליץ לך על חברת APC דגם PRO-550 עלותו בארץ 650 ש"ח . הנ"ל מתקשר פיקס עם ה QNAP ונותן שקט נפשי מבחינת הפסקות חשמל.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
http://www.hometheater.co.il/vt218276.html
בהצלחה
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
TS-469L סיים את דרכו בשוק.
המחליף שלו הוא TS-451, שהוא גם זול יותר בכמעט $100 וחסכוני בחשמל בכ- 25%.
המתחרה שלו מבית סינולוג'יי (או לפחות זה שהכי מתקרב אליו במפרט ובמחיר) זה ה- +DS415.
המחליף שלו הוא TS-451, שהוא גם זול יותר בכמעט $100 וחסכוני בחשמל בכ- 25%.
המתחרה שלו מבית סינולוג'יי (או לפחות זה שהכי מתקרב אליו במפרט ובמחיר) זה ה- +DS415.