XBMC מידע על סרטים דרך אתר Sratim ו-Themoviedb

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Gico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #1 

ישנם סרטים שחסר להם מידע (בעיקר מדובר על תקציר) ב-Sratim.
הכנסתי באתר תקציר לשלושה סרטים בעברית, קיבלתי הודעה שזה נשלח ונדרש אישור, אבל אף אחד לא טורח שם לאשר זאת.
למישהו יש נסיון עם האתר? הם מגיבים? יש אפשרות לעדכן בלי שמישהו "יאשר"?

כאשר אני מחליף בסרט מסוים לסקראפר של Themoviedb אני מקבל שם ותקציר באנגלית, למרות שיש (עדכנתי) בו בעברית, ובהגדרות הסקראפר יש שפה מועדפת he.
מישהו יודע מדוע?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

אני יודע שבthetvdb לוקח בערך 24 שעות להתעדכן ככה שאולי ב themoviedb זה זהה

למה לא ליצור nfo לבד ולערוך תקצירים?
היה פה החודש מישהו שביקש את אותו הדבר והסברתי לו כיצד.

Gico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

thetvdb מתעדכן תוך מספר דקות, עד רבע שעה, מנסיון.

בלית ברירה אני עובד עם קבצים מקומיים עם Ember Media Manager אבל מעדיף שלא לעשות זאת:
א. אם אני כבר עושה משהו, אז מדוע שאחרים לא ייהנו מכך?
ב. כשאני מרענן מידע על סרט ויש קבצים מקומיים, ה-XBMC שואל אותי האם להתעלם ולקחת מהרשת, ואני צריך לענות לו שלא יקח מהאינטרנט. איני יודע איך לומר לו באופן גורף לקחת בעדיפות ראשונה מידע מקומי.
ג. אני רוצה להגיע למצב שבהתקנה חדשה של XBMC וייבוא מחדש של כל ספרית המדייה לא אצטרך לטפל ב"חריגים". אם הכל יהיה ברשת זה יעבוד טוב. אם יהיה מידע מקומי אני לא בטוח שהוא יעדיף את המקומי על פני הרשת.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #4 

אז אם אתה מזהה בTHETV שהטקסט שערכת התעדכן, ובXBMC שאתה עושה סקראפ מופיע הטקסט הישן, סימן שיש לו בCATCH איזושהו קובץ...
צריך למחוק את כל ה%TEMP% והיסטורית הגלישה, וקוקיז, והCATCH של הADDON והסקרפר ולנסות לעשות סקראפינג מחדש, ואז אין סיכוי שהוא ישאב מידע ישן מהאתר

אגב זה שאתה עושה משהו ורוצה שאחרים יהנו ממנו זה מבורך, אבל מי אמר שאני רוצה את התקציר שלך ולא את התקציר של סרטים (מבלי להעליב)

לגבי סעיף ג', אתה יכול להיות בטוח שהוא יעדיף את המקומי על פני הרשת כי ככה ליבת התוכנה פועלת.
כל הקטע ב"לייצא את ספריית הוידאו" הוא לחסוך שעות של סקראפינג ואז תיקון מחדש של סרטים שלא עשו סקראפינג נכון, או שהנתונים לא כרצונך, ולייצא ספריית וידאו ואז לערוך את הNFO ולשמור אותם צמוד לקבצים זה הדבר הכי נכון וחכם שיש, אחרי שעשית זאת - הוספת הספרייה מחדש היא עניין של 2 דקות

Gico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה על התשובה ועל העיצה בקשר ל-cache.

בקשר לתקציר שלי מול זה של אתר sratim: אני מוסיף תקציר רק כשאין כזה בעברית. ניסיתי לשלוח תקציר (שהוא תרגום של התקציר באנגלית) דרך האתר, אך כאמור אין מהם תגובה וזה לא מתעדכן אוטומטית.

בכל אופן מצאתי כרגע דרך ביניים: מתברר שקובץ ה-nfo יכול לשלב תוכן מקומי (עלילה בעברית תחת תג ה-Plot ב-XML), וקישור לסרט ב-imdb, משם הסקראפר ישלים את שאר הנתונים.

דוגמא של הסרט SPARKS שאין לו עלילה ב-Sratim: קובץ בשם movie.nfo במחיצה של הסרט, שזה תוכנו:

<movie>
<plot>שומר חוק אזרחי רעול פנים שמגלה את הצד האפל לגבורה. הליכתו של ספרקס אחר הארכי פושע הידוע לשמצה ביותר של האומה משאירה את חייו והמוניטין שלו הרוסים.</plot>
</movie>
http://www.imdb.com/title/tt2234429/

לגבי ייצוא ספריה: עוד לא ניסיתי להשתמש באפשרות הזו, אבל נשמע שזו הדרך הנכונה, כשאין ערך מוסף להמשיך להיסמך על סקראפינג מהרשת.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”