JVC DLA-X700 4K Home Theater
http://www.electronichouse.com/article/ ... ws_reviews
JVC DLA-X700 3D Home Theater Projector
procision.jvc.com
$7,995
• eShift (4K resolution from 1080p LCOS chips)
• 120,000:1 native resolution (higher with iris on)
• 1,300 lumens
• THX & ISF modes
• Motorized lens shift
• Lens memory
JVC DLA-X700 3D Home Theater Projector
procision.jvc.com
$7,995
• eShift (4K resolution from 1080p LCOS chips)
• 120,000:1 native resolution (higher with iris on)
• 1,300 lumens
• THX & ISF modes
• Motorized lens shift
• Lens memory
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דגם של שנה שעברה.
מקרו שאינו 4K.
בתקציב הזה האופציה השנייה היא האפסון החדש (גם אםפ היה לי תקציב כזה לשדרג את הסוני 50 שלי הייתי מחכה מינימום עוד שנה אחת למקרני 4K טבעי במחירים דומים).
מקרו שאינו 4K.
בתקציב הזה האופציה השנייה היא האפסון החדש (גם אםפ היה לי תקציב כזה לשדרג את הסוני 50 שלי הייתי מחכה מינימום עוד שנה אחת למקרני 4K טבעי במחירים דומים).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·idan309 כתב:דגם של שנה שעברה.
מקרו שאינו 4K.
בתקציב הזה האופציה השנייה היא האפסון החדש (גם אםפ היה לי תקציב כזה לשדרג את הסוני 50 שלי הייתי מחכה מינימום עוד שנה אחת למקרני 4K טבעי במחירים דומים)....
כל ענין ה 4K הזה לא מתיישב לי טוב.
מדיות של 4K לניגון בנגנים תומכים 4K יצאו? אמורים לצאת?
מדובר בקבצי ענק (פי כמה מאלו של בלוריי) ,שממה שאני מבין ,אנחנו אמורים לנגן אותם מהרשת ישירות או שאני לא מבין כלום?
במידה ואני מבין נכון אנחנו בארץ נוכל לנגן קבצים אלו ישירות מהרשת ,פחות או יותר, שיגמר הסכסוך עם הבני דודים שלנו ,מה שאומר עוד הרבההההה זמן.
להוריד את הקבצים הללו אלינו למחשב? אפשרי אבל נזדקק לשטח אחסון גדולללללל מאוד.
בקיצור מה הקטע והאטרף לרכוש מסכים/מקרנים של 4K ?
מתי הצפי ,שמעבר לרכישת הציוד ,נוכל לנגן דרכו קבצים מתאימים ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·guyezra כתב:4K לא אמור להיות בנפחים דומים עם H265?...
לא יודע לכן שואל
האם נפחי ה 4K יהיו כמו הבלוריי בזכות ה 265 ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תלוי איזה 4K...
זה שהרזולוציה גבוהה יותר, לא אומר הרבה. אם התוכן הוא 8 ביט 4:2:0 בכיווץ H265 אז לא חייב להיות שינוי דרמטי מהגדלים של בלוריי כיום. יותר מזה, גם HDMI 1.4A תומך בזה...
אבל מצד שני, לא עשינו הרבה. בשביל איכות טובה, רצוי לעבור ל-30 ביט (10 ביט לצבע), רצוי להשאר ב-4:2:2 לפחות. רצוי לאפשר DCI לפחות (שלא לדבר על REC 2020). זה כבר גדול פי כמה וכמה.
לכן, צריך להמתין ולראות מה יאושר כחלק מהתקן החדש של בלוריי. יש כבר לא מעט רמזים:
* HDMI 2.0 כולל אפשרות לקצבים גבוהים משמעותית
* אנחנו יודעים שבלוריי כבר יכול לעלות ל-100GB בלי מאמץ גדול
* HDMI 2.0 מדבר כבר על יחס נוסף של 2.35:1
כך שאני מאמין שתקן בלוריי UHD (שכנראה יוכרז ב-CES) יכלול 100GB, יתמוך ב-H265, יתמוך ב-REC2020, יאפשר 4:2:2 ב-30 ביט צבע (לפחות) ב-UHD, עם יחס 2.35 או 16:9. מעריך גם שיהיה תמיכה טבעית ב-ATMOS ובעוד תקנים חדשניים.
זה שהרזולוציה גבוהה יותר, לא אומר הרבה. אם התוכן הוא 8 ביט 4:2:0 בכיווץ H265 אז לא חייב להיות שינוי דרמטי מהגדלים של בלוריי כיום. יותר מזה, גם HDMI 1.4A תומך בזה...
אבל מצד שני, לא עשינו הרבה. בשביל איכות טובה, רצוי לעבור ל-30 ביט (10 ביט לצבע), רצוי להשאר ב-4:2:2 לפחות. רצוי לאפשר DCI לפחות (שלא לדבר על REC 2020). זה כבר גדול פי כמה וכמה.
לכן, צריך להמתין ולראות מה יאושר כחלק מהתקן החדש של בלוריי. יש כבר לא מעט רמזים:
* HDMI 2.0 כולל אפשרות לקצבים גבוהים משמעותית
* אנחנו יודעים שבלוריי כבר יכול לעלות ל-100GB בלי מאמץ גדול
* HDMI 2.0 מדבר כבר על יחס נוסף של 2.35:1
כך שאני מאמין שתקן בלוריי UHD (שכנראה יוכרז ב-CES) יכלול 100GB, יתמוך ב-H265, יתמוך ב-REC2020, יאפשר 4:2:2 ב-30 ביט צבע (לפחות) ב-UHD, עם יחס 2.35 או 16:9. מעריך גם שיהיה תמיכה טבעית ב-ATMOS ובעוד תקנים חדשניים.
- oferlaor
- מנהל

@sufgi
זה מה שההורים שלי תמיד אומרים כשהם שומעים שכבר יש לי את המסך/האייפון/המקרן החדש. למה אתה צריך תמיד להיות הראשון?
אני חושב שזה הרבה יותר מעניין להיות מהראשונים. אפשר תמיד לחכות 3-4 שנים. מהזוית ראיה שלי זה 5% מהחיים שהייתי יכול להיות מתקדם יותר אבל בחרתי במודע להיות מאחורה... עבורי זו לא אופציה.
זה מה שההורים שלי תמיד אומרים כשהם שומעים שכבר יש לי את המסך/האייפון/המקרן החדש. למה אתה צריך תמיד להיות הראשון?
אני חושב שזה הרבה יותר מעניין להיות מהראשונים. אפשר תמיד לחכות 3-4 שנים. מהזוית ראיה שלי זה 5% מהחיים שהייתי יכול להיות מתקדם יותר אבל בחרתי במודע להיות מאחורה... עבורי זו לא אופציה.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
זה לא שאני נמצא הרחק מאחור. אני עם סוני hw50es.
כרגע נראה שהטכנולוגיה והתקנים טרם הבשילו (שלא נדבר על התכנים).
זה דומה מאוד ליציאת ה 3D לשוק. בהתחלה לא היו תכנים, הטכנולוגיה לא היתה משביעת רצון, והמחירים היו בשמיים. רק לאחר כ 3-4 שנים המצב הגיע למה שהוא היום.
מעבר לכך, באיזשהו שלב צריך לעצור את המירוץ כל חודש אחר משהו חדש, ולהינות קצת ממה שיש בבית.
כרגע נראה שהטכנולוגיה והתקנים טרם הבשילו (שלא נדבר על התכנים).
זה דומה מאוד ליציאת ה 3D לשוק. בהתחלה לא היו תכנים, הטכנולוגיה לא היתה משביעת רצון, והמחירים היו בשמיים. רק לאחר כ 3-4 שנים המצב הגיע למה שהוא היום.
מעבר לכך, באיזשהו שלב צריך לעצור את המירוץ כל חודש אחר משהו חדש, ולהינות קצת ממה שיש בבית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·oferlaor כתב:@sufgi
אני חושב שזה הרבה יותר מעניין להיות מהראשונים. אפשר תמיד לחכות 3-4 שנים. מהזוית ראיה שלי זה 5% מהחיים שהייתי יכול להיות מתקדם יותר אבל בחרתי במודע להיות מאחורה... עבורי זו לא אופציה....
מה שווה שאתה מתקדם אבל לא יכול להנות מהקידמה? אתה מתקדם בשביל להגיד לעצמך יש לי את הכי טוב או גם בשביל להנות מההכי טוב הזה?
אז נניח רכשת היום מקרן 4K, ללא ספק את הכי מתקדם ומה עכשיו?
יש תכנים ? אין
אז מה בדיוק הרווחת?
- oferlaor
- מנהל

1. לי יש תכנים...
2. תכנים פורמליים יהיו בקרוב מאוד.
3. כשהתחלתי עם HD ואח"כ עם FHD היתה טענה דומה. אז, כמו היום ה-upscale עשה הרבה מאוד מהאפקט בשלב מוקדם. היתרון של עיבוד תמונה ממקור בלוריי על 4K הוא שאפשר להוסיף פילטרים כמו שדרבי עושה, רק מבלי להפחית את כמות הפריטים הדיסקרטים בתצוגה.
3. כשהתחלתי עם HD ואח"כ עם FHD היתה טענה דומה. אז, כמו היום ה-upscale עשה הרבה מאוד מהאפקט בשלב מוקדם. היתרון של עיבוד תמונה ממקור בלוריי על 4K הוא שאפשר להוסיף פילטרים כמו שדרבי עושה, רק מבלי להפחית את כמות הפריטים הדיסקרטים בתצוגה.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·oferlaor כתב:1. לי יש תכנים...
3. כשהתחלתי עם HD ואח"כ עם FHD היתה טענה דומה. אז, כמו היום ה-upscale עשה הרבה מאוד מהאפקט בשלב מוקדם. היתרון של עיבוד תמונה ממקור בלוריי על 4K הוא שאפשר להוסיף פילטרים כמו שדרבי עושה, רק מבלי להפחית את כמות הפריטים הדיסקרטים בתצוגה....
1.התכנים היחידים שיש כרגע אלה הם התכנים המסופקים ע"י יצרנים כמו SONY לקידום מכירות המסכים/מקרנים
של 4K . הבעיה היא שגם הכמות וגם האיכות של התכנים שמגיעים ברובם על HDD מוגבלים מאוד היות והתכנים
ברובם הם 4K MASTERED ולא 4K אמיתי. [דיסק 4K אמיתי ניתן יהיה לנגן רק עם נגן יעודי]
2.לפי ההכרזה האחרונה של ה BDA הגוף השולט של ה BLU RAY מהחודש שעבר רק באביב/קיץ של 2015 יואשרו
הרשיונות לתקן החדש והדיסקים החדשים וגם הנגנים החדשים [היעודיים ל 4K] יצאו לחנויות לקראת חג המולד 2015
כך שזה בערך עוד שנה שלמה ועד אז כבר יצאו גם מקרנים חדשים וגם מסכי טלוויזיה חדשים והמחירים צפויים לרדת
בצורה משמעותית.
אז עוד פעם למה צריך/כדאי לקנות היום מוצר שאי אפשר להשתמש בתכונות החשובות ביותר שלו וכשיגיע הזמן
ויהיה ניתן להשתמש בהם המוצר כבר יחשב מיושן והמוצרים החדשים יעלו פחות.
http://www.cnet.com/news/4k-blu-ray-dis ... ing-media/
לא מבין מה כולם מדברים על חוסר תכנים התומכים בטכנולוגיה החדשה 4k
נכון, זו רק ההתחלה, וכך גם היה בזמנו עת החליפו את ''הקופסא'' הישנה במסכי hd (וגם בזמנו היו סקפטיים)
הלו...תתעוררו - עולם המסכים וכל המתלווה לתחום פשוט דוהרים לכיוון האבולוציה החדשה עם מדובר ב-oled 4k או ב-uhd קעור או ישר
היו-טיוב מלא בתכני 4k.
גם בסמסונג vod ובכלל, בשנת 2015 ידברו רק 4k + תכנים מתאימים, וכל היתר יהיה פאסה.
רק שהמחיר באמת כרגע בשמיים, וכל עוד המקרן (הגיעה המנורה המקורית החדשה) נושם ובועט, אני לא ממהר לשום מקום.
ואגב, זה אחלה לפתוח שרשור לא ברור ולהעלם
אולי גם אני אאמץ שיטה הזויה זו בעתיד.
נכון, זו רק ההתחלה, וכך גם היה בזמנו עת החליפו את ''הקופסא'' הישנה במסכי hd (וגם בזמנו היו סקפטיים)
הלו...תתעוררו - עולם המסכים וכל המתלווה לתחום פשוט דוהרים לכיוון האבולוציה החדשה עם מדובר ב-oled 4k או ב-uhd קעור או ישר
היו-טיוב מלא בתכני 4k.
גם בסמסונג vod ובכלל, בשנת 2015 ידברו רק 4k + תכנים מתאימים, וכל היתר יהיה פאסה.
רק שהמחיר באמת כרגע בשמיים, וכל עוד המקרן (הגיעה המנורה המקורית החדשה) נושם ובועט, אני לא ממהר לשום מקום.
ואגב, זה אחלה לפתוח שרשור לא ברור ולהעלם
אולי גם אני אאמץ שיטה הזויה זו בעתיד.
·מקרנסקי כתב:אחלה, נראה מצוין - אבל מה השאלה ?...
אין שאלה רק הבאתי משהו שהגעתי אליו ברשת
זאת הבעיה בלוריי 4K יצא בשני שכבות כלומר דיסק יהיה 100 GB זה לא מספיק ל- HDR + 4K +10 BIT +סאונד Dolby Atmosמדיות של 4K לניגון בנגנים תומכים 4K יצאו? אמורים לצאת?
מדובר בקבצי ענק (פי כמה מאלו של בלוריי) ,שממה שאני מבין ,אנחנו אמורים לנגן אותם מהרשת ישירות או שאני לא מבין כלום?...
גם עם קידוד H265 הדיסק קטן מידיי לסרט קולנוע
שלא לדבר שמדברים על 4K 3D
אוקטובר 2015 יצאו בלוריי 4Kמתי הצפי ,שמעבר לרכישת הציוד ,נוכל לנגן דרכו קבצים מתאימים ?...
בלוריי כמו השידור ברשת 4K יגיע 10 BIT צבעה שהרזולוציה גבוהה יותר, לא אומר הרבה. אם התוכן הוא 8 ביט 4:2:0 בכיווץ H265 אז לא חייב להיות שינוי דרמטי...
זאת הבעיה 100GB דיסק לא יכיל REC 2020 כבד מידיי , לכן מחפשים פתרון אחר או להשאר ב- 709רצוי לאפשר DCI לפחות (שלא לדבר על REC 2020). זה כבר גדול פי כמה וכמה....
יש כבר תלונות של יצרני הטלוויזיות שהבעיה היא הכבלים ותקן HDMI 2.0 חלש מידיי ומצריך מחשבה מחדש של תקןHDMI 2.0 כולל אפשרות לקצבים גבוהים משמעותית...
בלוריי טען HDR יהיה גם זה אומר שאו יוציאו 2 דיסקים 100GB לכל סרט או יחסכו במשהוכך שאני מאמין שתקן בלוריי UHD (שכנראה יוכרז ב-CES) יכלול 100GB, יתמוך ב-H265, יתמוך ב-REC2020, יאפשר 4:2:2 ב-30 ביט צבע (לפחות) ב-UHD, עם יחס 2.35 או 16:9. מעריך גם שיהיה תמיכה טבעית ב-ATMOS ובעוד תקנים חדשניים....
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1409934087
ואתה שומע להורים ?זה מה שההורים שלי תמיד אומרים כשהם שומעים שכבר יש לי את המסך/האייפון/המקרן החדש. למה אתה צריך תמיד להיות הראשון?...
קנה כרטיס מסך AMD שיצא בעוד חודש וחצי HDMI 2.0 תוכל לעשות UPSCALEאז נניח רכשת היום מקרן 4K, ללא ספק את הכי מתקדם ומה עכשיו?
יש תכנים ? אין
אז מה בדיוק הרווחת?...
Dolby HDR נראה כמו פתרון מדהים לכל סוג של קובץמוקדם. היתרון של עיבוד תמונה ממקור בלוריי על 4K הוא שאפשר להוסיף פילטרים כמו שדרבי עושה, רק מבלי להפחית את כמות הפריטים הדיסקרטים בתצוגה....
http://www.avsforum.com/photopost/data/2308060/4/47/47c98561_Dolby-HDR.jpeg
http://www.avsforum.com/forum/286-lates ... ative.html
YOUTUBE מספק המון סרטונים 4K , תוסיף לזה סלולר 4K שמגיע , זה יביא המון חומר מעניין , לא יודע אם איכותיהתכנים היחידים שיש כרגע אלה הם התכנים המסופקים ע"י יצרנים כמו SONY לקידום מכירות המסכים/מקרנים...
יואו רציני ? איזה ז.. הכבל אצלי שתול בתוך הקיר בלחץ עד כדי כך שהייתי צריך לרכוש כבל שצד אחד יצוק וצד שני חוטים גלויים מכוון שהתעלה שהקבלן קבר לי בקיר צרה מידי ,הקיצר באסה לגמריייtoxin כתב:דרוש כבל HDMI 2.0 כדי להריץ את התוכן ב- 60/50 הרץ....