ג'נסיס ותקציר בעברית
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
שלום,
התקנתי רק את התוסף של ג'נסיס לטובת סדרות וסרטים וקינפגתי את הקטע של התרגום והוא מושך יפה תרגום לבד והכל עובד פיקס.
הבעיה היחידה שאולי לא בעיה אלא כך בנוי התוסף הזה היא שהוא מראה תקצירים לסרטים ולסדרות באנגלית בלבד ולא ניתן באף דרך ממה שנברתי בו להחליף למקור של סרטים.
רק חשוב לי להבהיר שאין לי רצון שהוא ימשוך לי תכנים מהמחשב וכו' אלא רק להציג לי סרטים וסדרות אונליין עם תקציר בעברית במקום באנגלית.
סך הכל תוסף מצויין שאוכל את כל התוספי סטרימינג בשוק ומומלץ בחום, הלוואי שיש דרך רק שיציג תקצירים בעברית
תודה מראש על כל עזרה!
התקנתי רק את התוסף של ג'נסיס לטובת סדרות וסרטים וקינפגתי את הקטע של התרגום והוא מושך יפה תרגום לבד והכל עובד פיקס.
הבעיה היחידה שאולי לא בעיה אלא כך בנוי התוסף הזה היא שהוא מראה תקצירים לסרטים ולסדרות באנגלית בלבד ולא ניתן באף דרך ממה שנברתי בו להחליף למקור של סרטים.
רק חשוב לי להבהיר שאין לי רצון שהוא ימשוך לי תכנים מהמחשב וכו' אלא רק להציג לי סרטים וסדרות אונליין עם תקציר בעברית במקום באנגלית.
סך הכל תוסף מצויין שאוכל את כל התוספי סטרימינג בשוק ומומלץ בחום, הלוואי שיש דרך רק שיציג תקצירים בעברית
תודה מראש על כל עזרה!
· יש לך אפשרות לעשות את המדריך של "הקיר סדרות/סרטים" שרץ כל הזמן פה בפורום בהגדרות שם יש דרך להביא תקצירים בעברית.benny123 כתב:שלום,
תודה מראש על כל עזרה!...
http://www.hometheater.co.il/vt218050.% ... D7%A8.html
http://www.hometheater.co.il/vt218051.% ... D7%A8.html
גמר חתימה טובה
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
reab4u מכיר וניסיתי וזה לא פרקטי
אני אסביר לך את כוונתי, תוסף הג'נסיס יודע בברירת מחדל שלו להביא תקצירים באנגלית מאתר ספציפי TVTD משהו כזה
אני צריך להגיע למצב שהוא מביא מסרטים וגמרנו...
המדריכים הללו טובים ואני בטוח עובדים אבל הם מעריכים את מה שיכול להגיע ישר מהקופסה כמו שהתוסף מגיע עם אנגלית בלבד בתקצירים ופה חבל.
גמר חתימה טובה גם לך
אני אסביר לך את כוונתי, תוסף הג'נסיס יודע בברירת מחדל שלו להביא תקצירים באנגלית מאתר ספציפי TVTD משהו כזה
אני צריך להגיע למצב שהוא מביא מסרטים וגמרנו...
המדריכים הללו טובים ואני בטוח עובדים אבל הם מעריכים את מה שיכול להגיע ישר מהקופסה כמו שהתוסף מגיע עם אנגלית בלבד בתקצירים ופה חבל.
גמר חתימה טובה גם לך
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
היי בני, טוב לראות אותך שוב בפורומים , אכן ג'נסיס תוסף מדהים ואוכל את כולם..
לדעתי זה אולי רעיון שתוכל לתת למפתח LAMBDA יש מצב שאוזנו פתוחה לרעיונות הרי כבר יש שם ספריית סרטים בעברית וייתכן והוא יעזור לך.
הוא נמצא בפורום TVADDONS ומעלה מדי פעם פוסטים הקשורים לתוספים שלו וניתן בקלות לתקשר איתו.
מקווה שאולי עזרתי, יום טוב לכולם
לדעתי זה אולי רעיון שתוכל לתת למפתח LAMBDA יש מצב שאוזנו פתוחה לרעיונות הרי כבר יש שם ספריית סרטים בעברית וייתכן והוא יעזור לך.
הוא נמצא בפורום TVADDONS ומעלה מדי פעם פוסטים הקשורים לתוספים שלו וניתן בקלות לתקשר איתו.
מקווה שאולי עזרתי, יום טוב לכולם
·fidler כתב:היי בני, טוב לראות אותך שוב בפורומים , אכן ג'נסיס תוסף מדהים ואוכל את כולם..
מקווה שאולי עזרתי, יום טוב לכולם...
בעבר פניתי אליו על משהו אחר שישים במקורות סקרפר לאתר seretil כדי שיהיו גם סרטים עם תרגום מובנה בעברית. הוא סרב.
אבל מי יודע? אולי הפעם הוא יסכים. שווה לנסות.