רכישת טלפון סלולרי LENOVO - הבנה לגבי תדרי סלולר דור 3.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם
אני מעונייו לרכוש את טלפון של LENOVO מדגם S660.
באתר GSM ARENA כתוב שהוא תומך בכל תדרי הסלולר של דור 3 הרלוונטיים לארץ: 850, 900, 2100 מה"ז וכך גם באתר של LENOVO.
כאשר אני בודק לגבי המכשיר באתרי חו"ל הפופולריים כמו ALI EXPRESS, או EBAY, מצויין כי המכשיר תומך רק בתדרים 900 ו- 2100 ולפעמים רק ב- 2100.
אני כבר אובד עצות ולא יודע למה ולמי להאמין, האם יש גרסאות שונות למכשיר? זה בסה"כ מכשיר בסיסי ופשוט יחסית.
בכל מקרה, הספק הסלולרי הנוכחי שלי עובד דווקא עם תדרים 850 ו- 2100 מה"ז, מה שאולי עלול להיות בעייתי במידה והמכשיר לא תומך בתדר 850 מה"ז.
אני מעונייו לרכוש את טלפון של LENOVO מדגם S660.
באתר GSM ARENA כתוב שהוא תומך בכל תדרי הסלולר של דור 3 הרלוונטיים לארץ: 850, 900, 2100 מה"ז וכך גם באתר של LENOVO.
כאשר אני בודק לגבי המכשיר באתרי חו"ל הפופולריים כמו ALI EXPRESS, או EBAY, מצויין כי המכשיר תומך רק בתדרים 900 ו- 2100 ולפעמים רק ב- 2100.
אני כבר אובד עצות ולא יודע למה ולמי להאמין, האם יש גרסאות שונות למכשיר? זה בסה"כ מכשיר בסיסי ופשוט יחסית.
בכל מקרה, הספק הסלולרי הנוכחי שלי עובד דווקא עם תדרים 850 ו- 2100 מה"ז, מה שאולי עלול להיות בעייתי במידה והמכשיר לא תומך בתדר 850 מה"ז.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

זה גם מה שאני הבנתי בסופו של דבר, לצערי, אבל כנראה אזמין אותו בכל זאת, הוא מכשיר טוב ומשתלם. אני מקווה שתדר 2100 יעשה את העבודה כמו שצריך, או שתהיה נדידה לדור שני.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מציע לכולם לא להתפשר ולרכוש תמיד מכשיר שיש לו 850/900/2100 בדור שלישי.
בניגוד לבעבר, לא חסרים כיום סמארטפונים במחירים סבירים הכוללים את כל התדרים הללו.
למשל, Moto G המצויין שכולל מעבד ארבע ליבתי.
בניגוד לבעבר, לא חסרים כיום סמארטפונים במחירים סבירים הכוללים את כל התדרים הללו.
למשל, Moto G המצויין שכולל מעבד ארבע ליבתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

בחרתי אותו כי הוא מציע שילוב של מחיר סביר עם ביצועים טובים יחסית + סוללה חזקה.
הטלפון אמור לשמש את הבן שלי.
חיפשתי מכשירים שתומכים ב- 3 התדרים בדור 3: 850, 900 ו- 2100, אך לא מצאתי של חברה "נורמלית" או מוכרת יחסית כמו לנובו.
אם למישהו יש הצעה למכשיר עם מפרט דומה שתומך ב-3 תדרים הנ"ל אני אשמח לקבל אותה.
הטלפון אמור לשמש את הבן שלי.
חיפשתי מכשירים שתומכים ב- 3 התדרים בדור 3: 850, 900 ו- 2100, אך לא מצאתי של חברה "נורמלית" או מוכרת יחסית כמו לנובו.
אם למישהו יש הצעה למכשיר עם מפרט דומה שתומך ב-3 תדרים הנ"ל אני אשמח לקבל אותה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממה שהספקתי לראות ה-S660 עולה בערך כמו Moto G אבל בעל נתונים נחותים יותר מה-Moto G.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

התקציב - עד 600 ש"ח בערך - לקנייה מחו"ל - EBAY או המתחרים.
אם אפשר באותו מחיר לרכוש את ה- MOTO G ברור שאלך עליו.
אם אפשר באותו מחיר לרכוש את ה- MOTO G ברור שאלך עליו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

http://www.handtec.co.uk/motorola-moto- ... black.html
זוהי חנות ותיקה ואמינה שעשרות גולשים מכאן הזמינו ממנה, ואפשר לשלם להם בפיי פאל כמו באיביי.
בתור תושב הגר מחוץ לאירופה, אתה משלם את המחיר ללא VAT + מחיר משלוח (15 פאונד לדואר רשום, שזו שיטת המשלוח המומלצת).
זוהי חנות ותיקה ואמינה שעשרות גולשים מכאן הזמינו ממנה, ואפשר לשלם להם בפיי פאל כמו באיביי.
בתור תושב הגר מחוץ לאירופה, אתה משלם את המחיר ללא VAT + מחיר משלוח (15 פאונד לדואר רשום, שזו שיטת המשלוח המומלצת).
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

בסופו של דבר ויתרתי על הלנובו ורכשתי מוטורולה MOTO G גרסת ה 16GB.
באמת יותר משתלם מהלנובו, החיסרון היחיד שלו לפי מה שהבנתי הוא מצלמה נחותה יחסית, אבל ניתן לחיות עם זה.
חג שמח לכולם.
באמת יותר משתלם מהלנובו, החיסרון היחיד שלו לפי מה שהבנתי הוא מצלמה נחותה יחסית, אבל ניתן לחיות עם זה.
חג שמח לכולם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש, לדעתי בחירה מצויינת.