עשיתם לי חשק להופעה של מרק.... (May 19, 2015 Glasgow, United Kingdom The SSE Hydro נראה לי מתאים...)
יש עוד זמן אבל צריך להתחיל לחסוך מעכשיו

מיקום יאה ל"סולטני הסווינג", לא? (בעצם השיר תורגם כאן ל-"המושלים בסווינג")yosiaz כתב:לא ידעתי שהם הופיעו בבריכת הסולטן, כבוד ! (לדייר סטרייטס)...

·קודם כל, תודה רבה על ההצעה ועל הנכונות =)yosiaz כתב:נתנזון לא ידעתי שאתה חובב DIRE STRAITS - ה Communiqué הסגיר אותך
היות וכך, והיות ואתה מחזיק טורנס מורשה, ובמיוחד כי אתה חבר פורום וינטאג'- במידה ואתה מאזור המרכז אשמח לסייע לך עם נושא החיווט (אבוא עם רב מודד מהבית אל חשש)
אגב, הרעשים שאתה שומע בווליום גבוה, מקורם לדעתי בפונוסטייג' - מבחן פשוט - נתק את הפטיפון ותגביר במצב פונו את המגבר - אם מרעיש באותה צורה זה הפונוסטייג'. במידה ויש רעש שונה עם חיבור הפטיפון כאשר הוא לא עובד, יש מצב שמדובר בסוגיית השוואת הפוטנציאלים של ה"אדמות" ברכיבי האודיו השונים. וזה צריך עיון גדול בנפרד...
בהצלחה
יוסי...

החלטתי לנסות לתת צ'אנס נוסף לחרגול, הורדתי אותו (בקושי) מה-150 מה שהשאיר שכבת דבק שהייתי צריך לגרד. לאחר מכן התקנתי את החרגול על ה-160 ונזכרתי למה הוא עיצבן אותי, הספוג העגול שנמצא אחריי המברשת לא בדיוק מקביל לתקליט כלומר רק פינה אחת שלו נוגעת במשטח וכשאני מיישר אותו החרגול לא מיושר ולכן לא עוקב במדוייק אלא גולש קצת.farkash7 כתב:תתיישן ותהנה.
ניר מלך! פשוט אדם ענק.
את טומי כולם מכירים ולא צריך להרחיב. בזכותם מדינת ישראל הופכת למעצמת טורנסים.
סחטיין על הקיר ועל החתימה!
נתן למה אתה משתמש במברשת הזו של שור שיורדת מהראש כשיש לך חרגול כל כך נחמד?
למה אתה בכלל מוכר את ה150 עם החרגול? תשאיר את החרגול אצלך מסכן כבר התרגל.
אני בעצמי כרגע מחכה לחרגול שעף אליי מאמריקה הרחוקה. עד שמצאתי אחד במחיר טוב... שישאר אצלך...