קניתי לא מזמן את אוזניות הסטריאו הללו, אורך הכבל שלהן הוא 1.2 מ' וקוטרן 55 מ''מ. הייתי שמח לשמוע ממי מכם על מאריך באורך של כמטר, המסוגל לשמר את איכות הצליל בצורה המיטבית.
בנוסף אני מחפש סוג פדים נוח לאוזניות, שלא יהרס מזיעה ויהיה קל לנקותו במידת הצורך. שמעתי על JVC HA-MR55X XTREME xplosives ואשמח לשמוע ביקורות עליהן.
תודה רבה לעוזרים ! ! !
שלומי
כבל מאריך ופדים לאוזניות HA-SZ 2000 JVC
-
ShlomiLevi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה יכול קצת לספר עליהם- איך הם מבחינת איכות צליל ונוחות- בהשוואה לדגמים אחרים שאתה מכיר?ShlomiLevi כתב:קניתי לא מזמן את אוזניות הסטריאו הללו, אורך הכבל שלהן הוא 1.2 מ' וקוטרן 55 מ''מ. הייתי שמח לשמוע ממי מכם על מאריך באורך של כמטר, המסוגל לשמר את איכות הצליל בצורה המיטבית.
בנוסף אני מחפש סוג פדים נוח לאוזניות, שלא יהרס מזיעה ויהיה קל לנקותו במידת הצורך.
תודה רבה לעוזרים ! ! !
שלומי...
·
-
ShlomiLevi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
קניתי את הזוג כשהייתי בהונג קונג, יצא לי לנסות סוגים רבים של אוזניות כמו HD600/650/700/800 sennhieser. מה שהכי אהבתי באוזניות שלי זה הבאס המרשים לצד דיוק בתדרים הבינוניים והגבוהים, הן מצליחות לדמות את הבמה בצורה מושלמת בלי להחסיר דבר, פשוט סיפוק בעברית עדינה. אני חושב שהאוזניות מאוד נוחות, מתלבשות בקלות לאוזן ואוטמות בצורה מוחלטת רעשים מהסביבה. ניתן לקפל אותן וזהו ייתרון לנשיאה.
מעל הכל מנצח המחיר שהבאתי אותן, 923(!)
מעל הכל מנצח המחיר שהבאתי אותן, 923(!)