האם למישהו מהנוכחים יש גם SHURE 440 וגם ATH M50?
-
idonoach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
אתמול הלכתי לקילומבו בשביל להאזין לHD439 שעל פניו נראו שמתאימות לי.
האזנתי להם ועל הדרך ניסיתי גם את ה440. ההבדל היה עצום. אגיד בקצרה שמאוד התרשמתי מה440 גם בז'אנרים שלא חשבתי שיתאימו להם.
אני מאוד רוצה להשוות אותם לפני לM50 כי לא ממש האזנתי להם לפני. לM50 יש יתרון עבורי במשקל וניידות, אבל מעניין אותי להשוות מבחינת הסאונד ראש בראש.
בקיצור אם יש מישהו שיש לו את שני הדגמים הנ"ל, אני אשמח לקפוץ ולנסות.
האזנתי להם ועל הדרך ניסיתי גם את ה440. ההבדל היה עצום. אגיד בקצרה שמאוד התרשמתי מה440 גם בז'אנרים שלא חשבתי שיתאימו להם.
אני מאוד רוצה להשוות אותם לפני לM50 כי לא ממש האזנתי להם לפני. לM50 יש יתרון עבורי במשקל וניידות, אבל מעניין אותי להשוות מבחינת הסאונד ראש בראש.
בקיצור אם יש מישהו שיש לו את שני הדגמים הנ"ל, אני אשמח לקפוץ ולנסות.
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 776
ניידות M50 ? אלו אוזניות לא נוחות, מחממות את האוזן, כבדות, עם כבל ארוך בטירוף.
הן מתקפלות, אבל פשוט אי אפשר להאזין להן מחוץ לבית.
אם חסר לך באס ב 440 וזו הסיבה שאתה שוקל את ה M50 , נסה להאזין ל SRH-750DJ , הן פחות או יותר באותו המחיר ונחשבות פחות אנליטיות מה 440 - יותר כיפיות, פחות בהירות ויותר חמות, עם נמוכים וגבוהים מודגשים יחסית.
אתה יכול גם לנסות beyerdynamic dt770 או custom one pro
אם חסר לך באס ב 440 וזו הסיבה שאתה שוקל את ה M50 , נסה להאזין ל SRH-750DJ , הן פחות או יותר באותו המחיר ונחשבות פחות אנליטיות מה 440 - יותר כיפיות, פחות בהירות ויותר חמות, עם נמוכים וגבוהים מודגשים יחסית.
אתה יכול גם לנסות beyerdynamic dt770 או custom one pro
- alkobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 371
היה לי את 2 האוזניות
אותי ה 50 מאוד אכזבו ומהר מאוד מכרתי אותם
אני שדרגתי ל 940 ותאמין לי שאין הבדל שמצדיק מחיר כפול מי ה 440
דרך הגב ה 440 שלי שוכבות למכירה תתן מחיר סביר והם שלך
אותי ה 50 מאוד אכזבו ומהר מאוד מכרתי אותם
אני שדרגתי ל 940 ותאמין לי שאין הבדל שמצדיק מחיר כפול מי ה 440
דרך הגב ה 440 שלי שוכבות למכירה תתן מחיר סביר והם שלך
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
גם לי יש את ה440.
גם אני אוהב מאוד את הצליל שלהן, הבעיה שלי איתן רק שהן לא נוחות לאורך זמן(אחרי שעה כבר קשה להישאר איתן על הראש).
גם אני אוהב מאוד את הצליל שלהן, הבעיה שלי איתן רק שהן לא נוחות לאורך זמן(אחרי שעה כבר קשה להישאר איתן על הראש).
-
idonoach
-
- חבר ותיק

·מדוע? שמעתי שהחלפת הפדים לפדים של ה840 פותרת את הבעיהgiladk123 כתב:גם לי יש את ה440.
גם אני אוהב מאוד את הצליל שלהן, הבעיה שלי איתן רק שהן לא נוחות לאורך זמן(אחרי שעה כבר קשה להישאר איתן על הראש)....
-
idonoach
-
- חבר ותיק

·למרות שהיה בהם הרבה פחות באס מה s500 שלי לדוגמא, כשהאזנתי להם ממש לא הרגשתי שחסר כלום. הן היו מאוזנות להפליא גם במוזיקה "באסית" והאמת שהיה קצת קשה אח"כ לחזור ל500LQDForce כתב:ניידות M50 ? אלו אוזניות לא נוחות, מחממות את האוזן, כבדות, עם כבל ארוך בטירוף.
אתה יכול גם לנסות beyerdynamic dt770 או custom one pro...
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

@idonoach
אני גם כן חושב שהבעיה היא בפדים, הבניה של האוזניות בכללי מאוד טובה.
אבל במצבנן הנוכחי, מאוד לא נח להישאר איתן לאורך זמן(גם 2 חברים שלי שהשתמשו בהן אמרו את זה).
אבל במצבנן הנוכחי, מאוד לא נח להישאר איתן לאורך זמן(גם 2 חברים שלי שהשתמשו בהן אמרו את זה).
-
idonoach
-
- חבר ותיק

אתה יכול לפרט בדיוק מה לא נוח? זה מתרכז רק בפדים? אני בגדול צריך אותם לנסיעות של שעה באוטובוס לכל כיווןgiladk123 כתב:@idonoach
אבל במצבנן הנוכחי, מאוד לא נח להישאר איתן לאורך זמן(גם 2 חברים שלי שהשתמשו בהן אמרו את זה)....
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
יש לי אותן כבר שנתיים. התופעה שאתה מדבר נכונה לחודשים הראשונים (לא הייתי מסוגל לשבת איתן יותר משעה) אבל היום הן בכלל לא מפריעות לי. אבל הן מדהימות!! (אין לי שום נסיון עם אוזניות אחרות אז אני לא יכול להשוות)giladk123 כתב:גם לי יש את ה440.
גם אני אוהב מאוד את הצליל שלהן, הבעיה שלי איתן רק שהן לא נוחות לאורך זמן(אחרי שעה כבר קשה להישאר איתן על הראש)....
זה הסרטון ששכנע אותי לרכוש אותן:
·
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

תשמע, אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לאוזניות, אני לא יודע בדיוק איפה כל פאק ופאק, אבל אפשר לראות בבירור שהאוזניות בנויות בצורה מאוד טובה ונוחה. גם הפדים מרגישים איכותיים, פשוט בגלל שהם נוקשים כאלה אז מעצבן להיות איתן יותר משעה.idonoach כתב:אתה יכול לפרט בדיוק מה לא נוח? זה מתרכז רק בפדים? אני בגדול צריך אותם לנסיעות של שעה באוטובוס לכל כיוון.........
לאחי הקטן למשל יש אוזניות של steelseries למשחקים, ואיתן אפשר להיות שעות וזה לא יפריע לך, ניתן לשכב ולזוז והאוזניות לא יפלו וכו' - אתה לא יכול לעשות את כל אלה בשור(כמובן שמבחינת איכות הצליל, לפחות כשמאזינים למוזיקת רוק וראגיי כי זה מה שאני שומע, אין מה להשוות ביניהן בכלל).
לנסיעות באוטובוס אני לא חושב שכדאי לך לקנות אותן.
קודם כל, לפחות מהגלקסי 2 איכות השמע מהאוזניות האלה ממש לא משהו, זה לא שאני מחבר אותן לאיזה מגבר או משהו בד"כ - אני בד"כ מחבר אותן למחשב נייד, אבל מהפלאפון(לפחות גלקסי 2, לא יודע בקשר לשאר) עוצמת הקול המקסימלית יחסית נמוכה והצלילים הרבה פחות איכותיים.
שנית כל, כאמור, לא כיף לנוסע איתן לאורך זמן, אני לא יודע מה בדבר נסיעות של שעה - אולי בעצם שעה זה לא כלכך הרבה.
אבל כשקניתי אותן עוד הייתי בצבא והייתי צריך לנוסע הרבה זמן(גבול עזה
בנוסף, על אף שאיכות הבניה שלהן באמת טובה מאוד(מנקודת המבט החובבנית יחסית שלי), יוצאים מהקשת 2 חוטים קטנים ודקיקים שמתחברים לדרייבים של האוזניות, וכנראה שאם יקרה לחוטים האלה משהו האוזניות ייצאו מכלל שימוש.
ולסיום, אבל זה כבר טעם אישי, הן לא נראות טוב ממש טוב, ולא הייתי ממליץ ללכת איתן ברחוב.
לסיכום, האוזניות נותנות תמורה טובה מאוד למחיר מבחינת איכות השמע, מבחינת הנוחות הן קצת מפקששות, אני חושב שהן טובות מאוד למי שרוצה להשתמש בהן בבית.
הן גם מתקפלות יפה מאוד ולכן גם טובות להעברה ממקום למקום, אבל לטעמי לא לנסיעה בדרכים (לא שאני מכיר אוזניות אחרות, פשוט ממש לא התרשמתי מהן בדרכים).
בהצלחה
-
idonoach
-
- חבר ותיק

תודה רבה.giladk123 כתב:תשמע, אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לאוזניות, אני לא יודע בדיוק איפה כל פאק ופאק, אבל אפשר לראות בבירור שהאוזניות בנויות בצורה מאוד טובה ונוחה. גם הפדים מרגישים איכותיים, פשוט בגלל שהם נוקשים כאלה אז מעצבן להיות איתן יותר משעה.......
לאחי הקטן למשל יש אוזניות של steelseries למשחקים, ואיתן אפשר להיות שעות וזה לא יפריע לך, ניתן לשכב ולזוז והאוזניות לא יפלו וכו' - אתה לא יכול לעשות את כל אלה בשור(כמובן שמבחינת איכות הצליל, לפחות כשמאזינים למוזיקת רוק וראגיי כי זה מה שאני שומע, אין מה להשוות ביניהן בכלל).
לנסיעות באוטובוס אני לא חושב שכדאי לך לקנות אותן.
קודם כל, לפחות מהגלקסי 2 איכות השמע מהאוזניות האלה ממש לא משהו, זה לא שאני מחבר אותן לאיזה מגבר או משהו בד"כ - אני בד"כ מחבר אותן למחשב נייד, אבל מהפלאפון(לפחות גלקסי 2, לא יודע בקשר לשאר) עוצמת הקול המקסימלית יחסית נמוכה והצלילים הרבה פחות איכותיים.
שנית כל, כאמור, לא כיף לנוסע איתן לאורך זמן, אני לא יודע מה בדבר נסיעות של שעה - אולי בעצם שעה זה לא כלכך הרבה.
אבל כשקניתי אותן עוד הייתי בצבא והייתי צריך לנוסע הרבה זמן(גבול עזה), בנסיעה הראשונה(שנמשכה בערך 4-5 שעות) השתמשתי בהן, אבל מהר מאוד חזרתי לMEElectronics A151P.
בנוסף, על אף שאיכות הבניה שלהן באמת טובה מאוד(מנקודת המבט החובבנית יחסית שלי), יוצאים מהקשת 2 חוטים קטנים ודקיקים שמתחברים לדרייבים של האוזניות, וכנראה שאם יקרה לחוטים האלה משהו האוזניות ייצאו מכלל שימוש.
ולסיום, אבל זה כבר טעם אישי, הן לא נראות טוב ממש טוב, ולא הייתי ממליץ ללכת איתן ברחוב.
לסיכום, האוזניות נותנות תמורה טובה מאוד למחיר מבחינת איכות השמע, מבחינת הנוחות הן קצת מפקששות, אני חושב שהן טובות מאוד למי שרוצה להשתמש בהן בבית.
הן גם מתקפלות יפה מאוד ולכן גם טובות להעברה ממקום למקום, אבל לטעמי לא לנסיעה בדרכים (לא שאני מכיר אוזניות אחרות, פשוט ממש לא התרשמתי מהן בדרכים).
בהצלחה...
אם כך חזרתי להתחלה
·
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
כל מי שנתתי לו לשמוע בM50 שלי אמר לי את אותו הדבר , תתרחק מהם ......