המלצה לראוטר למהירות 32MB
היי,
יש לי מהירות 32MB ספק בזק בינלאומי ותשתית של הוט.
אחרי המון זמן שקבלתי לפחות 30MB רק על מחשב שמחובר לראוטר עם כבל, וכל המכשירים האלחוטיים קבלו לא יותר מ20, וכבר ניסיתי כל דבר חוץ מהחלפת ראוטר(החלפתי כרטיסי רשת, מכשירי טלפון וכו), משהו אמר לי שכדי לשדר יותר מ20MB, צריך ראוטר שמשדר 5MHZ DUALBAND.
מבקש המלצה לראוטר כזה בסכום של 400 ש"ח +/-.
תודה לעוזרים.
יש לי מהירות 32MB ספק בזק בינלאומי ותשתית של הוט.
אחרי המון זמן שקבלתי לפחות 30MB רק על מחשב שמחובר לראוטר עם כבל, וכל המכשירים האלחוטיים קבלו לא יותר מ20, וכבר ניסיתי כל דבר חוץ מהחלפת ראוטר(החלפתי כרטיסי רשת, מכשירי טלפון וכו), משהו אמר לי שכדי לשדר יותר מ20MB, צריך ראוטר שמשדר 5MHZ DUALBAND.
מבקש המלצה לראוטר כזה בסכום של 400 ש"ח +/-.
תודה לעוזרים.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
גם אם ראטור ישדר ב5GHz, המחשב שאיתו אתה מתחבר או כל ציוד אחר, צריך לתמוך בתדר הזה, מה גם ש 5GHz פחות טוב למרחקים גדולים וקירות, בנוסף לך, עולי תשחק בהגדרות ערוץ ותדר שידור בראטור הנוככי, תבדוק שהוא מוצפן ב WPA2-PSK לביצועים אופטימאלים בתדר N.
איזה ראוטר יש לך כיום?
איזה ראוטר יש לך כיום?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
20 Mb לא MB, כשהB קטן תחלק ל8 וזה המהירות שתראה בוינדוס פחות או יותר
בכל מקרה, זה מאוד תלוי בהפרעות שיש לך בבניין,תנסה למצוא אולי ערוץ שלא עמוס
5GHZ כמו שאמרו לך כבר מצריך מכשירים שיתמכו בזה,יש לא מעט כאלה אבל טווח הקליטה ב5GHZ הרבה יותר נמוך
אולי הפתרון אצלך זה לשים מגביר אות,EXTENDER....
בכל מקרה, זה מאוד תלוי בהפרעות שיש לך בבניין,תנסה למצוא אולי ערוץ שלא עמוס
5GHZ כמו שאמרו לך כבר מצריך מכשירים שיתמכו בזה,יש לא מעט כאלה אבל טווח הקליטה ב5GHZ הרבה יותר נמוך
אולי הפתרון אצלך זה לשים מגביר אות,EXTENDER....
לדעתי חבל על המאמץ, אתה יכול לקנות ראוטר שיש בו 5GHZ, זה יקטין לך את הקליטה הכללית ולא בטוח שכל המכשירים שלך תומכים בזה
דוגרי אם היית אומר 100 או 200 מגה הייתי מבין,ההבדל בין 20 ל32 לא מורגש בגלישה אלא אולי קצת בהורדה של קבצים, זה לא באמת משנה הייתי עוזב את זה במקומך, חבל על הכסף
דוגרי אם היית אומר 100 או 200 מגה הייתי מבין,ההבדל בין 20 ל32 לא מורגש בגלישה אלא אולי קצת בהורדה של קבצים, זה לא באמת משנה הייתי עוזב את זה במקומך, חבל על הכסף
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אם אתה מתכוון ל 20HZ ו40HZ, אז ב 40 זה ערוץ כפול, אבל ל2.4Ghz הוא לא מומלץ, אבל אתה מוזמן לנסות, לא יודע איזה ראוטר יש לך, אבל עצלי לא ניתן לבחר 40HZ ישר, יש 20HZ או 20/40HZ AUTO, אז הייתי צריך לבטל OBSS, כדי שהראוטר לא ירד ל20HZ במידע ויש הפרעות.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "