פיקסל: שר התקשורת מתחייב להעלאת ערוצים נוספים עוד השנה לפלטפורמת עידן פלוס
"...אני גם מתחייב שבשנה הקרובה יעלו ערוצים חדשים במערך עידן פלוס. כל זה ביחד עם השיפור בקליטה של עידן פלוס, יאפשר לחברות כמו רמי לוי וסלקום להשיק טלוויזיה על גבי אינטרנט בשילוב עם עידן פלוס או ללא עידן פלוס".
לא מאמינים - כנסו כנסו:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 76,00.html
לא מאמינים - כנסו כנסו:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 76,00.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. גולן וסלקום ממתינים לו שיתעורר ויפתור את סוגיית "הסכם הג'יגות"...
2. לא ברור לי איזה ערוצים בדיוק מעוניינים להשיק. אם הוא יתן להם לעלות בחינם זה סיפור אחר, אני לא מכיר אף ערוץ שקיים בישראל כיום ומסכים לשלם את הפרמיה על כניסה לעידן+ (עובדה, יש ערוץ פנוי במערך הקיים ואין מי לשים שם).
2. לא ברור לי איזה ערוצים בדיוק מעוניינים להשיק. אם הוא יתן להם לעלות בחינם זה סיפור אחר, אני לא מכיר אף ערוץ שקיים בישראל כיום ומסכים לשלם את הפרמיה על כניסה לעידן+ (עובדה, יש ערוץ פנוי במערך הקיים ואין מי לשים שם).
הערכה שלי בלבד:
עם הסדרת עלויות דמי המעבר (כלומר סבסודם באופן משמעותי מהדיווחים הקיימים בתקשורת על ידי משלם המסים, סליחה, על ידי המדינה), הערוצים שעמישראל יזכה לקלוט באופן חופשי עתידים להיות:
ערוץ הראשון של הטלוויזיה הישראלית באבחנה גבוהה;
כמו כן, יתר הערוצים הנושאיים עליהם אמונה מועצת הכבלים והלווין (9, 20,24 והלא).
עם הסדרת עלויות דמי המעבר (כלומר סבסודם באופן משמעותי מהדיווחים הקיימים בתקשורת על ידי משלם המסים, סליחה, על ידי המדינה), הערוצים שעמישראל יזכה לקלוט באופן חופשי עתידים להיות:
ערוץ הראשון של הטלוויזיה הישראלית באבחנה גבוהה;
כמו כן, יתר הערוצים הנושאיים עליהם אמונה מועצת הכבלים והלווין (9, 20,24 והלא).
הערכה אופטימית מדי
לדעתי זה יקרה כשחזירים יעופו והגיהנום יקפא.
ערוצים קיימים לא יעלו לעידן פלוס, בטח לא תוך 3 חודשים מהיום אז איך יסדירו ויקימו כל כך מהר ערוצי נישה שדובר עליהם עוד בשנת 2011 ?
ואיך בדיוק ישפרו את הקליטה ? טווח השידור של DTT בתקן מוגבל למשהו כמו 170 קילומטרים כך שאת המשדרים הראשיים לא יוכלו להגביר עוד.
יצטרכו לפזר עוד gap fillers ואז כל הגאונים שתמיד צועקים "קרינה" על כל אנטנה שהם רואים, יתנגדו, וזה פשוט לא יקרה.
עריכה : ערוץ 24 בכלל לקראת סגירה ולא יעלה לעידן, המנכל"ית של ערוץ 9 לא רואה בעידן פלוס פלטפורמה רלוונטית ששוה להיכנס אליה, האלא נקלט גם ככה במגזר הערבי על ידי צלחות לוויין ושידור קרקעי לא מעניין אותם.
אולי ערוץ מורשת כן יעלה אבל בשבילו ואולי ערוץ 1 ב- HD, לא יפתחו מערך שידורים חדש.
ערוצים קיימים לא יעלו לעידן פלוס, בטח לא תוך 3 חודשים מהיום אז איך יסדירו ויקימו כל כך מהר ערוצי נישה שדובר עליהם עוד בשנת 2011 ?
ואיך בדיוק ישפרו את הקליטה ? טווח השידור של DTT בתקן מוגבל למשהו כמו 170 קילומטרים כך שאת המשדרים הראשיים לא יוכלו להגביר עוד.
יצטרכו לפזר עוד gap fillers ואז כל הגאונים שתמיד צועקים "קרינה" על כל אנטנה שהם רואים, יתנגדו, וזה פשוט לא יקרה.
עריכה : ערוץ 24 בכלל לקראת סגירה ולא יעלה לעידן, המנכל"ית של ערוץ 9 לא רואה בעידן פלוס פלטפורמה רלוונטית ששוה להיכנס אליה, האלא נקלט גם ככה במגזר הערבי על ידי צלחות לוויין ושידור קרקעי לא מעניין אותם.
אולי ערוץ מורשת כן יעלה אבל בשבילו ואולי ערוץ 1 ב- HD, לא יפתחו מערך שידורים חדש.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
המקרה היחיד שבו יעלה ערוץ חדש לעידן+ הוא במקרה שרשת וקשת אכן יתפצלו לערוצים שונים במרץ ובנוסף איכשהו ערוץ 10 יצליח לשרוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא מדוייק. אם יבטלו את דמי ההעברה (3-5 מיליון ש״ח בשנה) יש מצב שערוץ 9 יעלה מיידית.