טלוויזיה סוני לא מזהה קובץ MKV
- roaiמשוםמקום
-
- טרול

- תגובות: 51
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש הרבה בעיות למסכי סוני וקריאת MKV
גם מפני שמקודדים שונים לא נמצאים
אבל בעיקר בגלל שסוני מחזיקה בבלו ריי ולא מייעלת את האפשרות לראות את הסרטים דרך מקודד MKV
הפתרון הכי נורמלי מחשב נורמלי וטוב
אתה יכול לחפש עדכונים בסוני או לריב עם המסך כל פעם מחדש בחלק מהבעיות אולי תמצא פתרון
גם מפני שמקודדים שונים לא נמצאים
אבל בעיקר בגלל שסוני מחזיקה בבלו ריי ולא מייעלת את האפשרות לראות את הסרטים דרך מקודד MKV
הפתרון הכי נורמלי מחשב נורמלי וטוב
אתה יכול לחפש עדכונים בסוני או לריב עם המסך כל פעם מחדש בחלק מהבעיות אולי תמצא פתרון
למה שלא תרשום את הדגם של המסך שלך?
בכל מקרה בדגמי סוני של שנים אחרונות MKV עובד בלי שום בעיה. אצלי בW828 הכל עובד פיקס.
דרך USB של המסך MKV+ תרגום עובד מצויין. דרך הרשת ביתית MKV עובדים אבל ללא תרגום. אין תרגום דרך רשת בשום קובץ אצל סוני
בכל מקרה בדגמי סוני של שנים אחרונות MKV עובד בלי שום בעיה. אצלי בW828 הכל עובד פיקס.
דרך USB של המסך MKV+ תרגום עובד מצויין. דרך הרשת ביתית MKV עובדים אבל ללא תרגום. אין תרגום דרך רשת בשום קובץ אצל סוני
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
מסכי סוני בררניים
בדיוק כמו הקונסולות שלהם
.
לא מזמן נתקלתי בתופעה של מסך w815 שלא אהב את הדיסק הנייד החיצוני שלי (WD ספציפית). הוא פשוט לא זיהה שם כמעט כלום.
כשהעתקתי כמה סרטים מתוך הכונן ל-DISK ON KEY הכל התחיל לעבוד (ה-DOK של 128 ג'יגה, מפורמט ב-NTFS כך שעם סוג מערכת הקבצים אין בעיה).
המסך פשוט לא אהב את ה-WD שלי, זה הכל.
לא מזמן נתקלתי בתופעה של מסך w815 שלא אהב את הדיסק הנייד החיצוני שלי (WD ספציפית). הוא פשוט לא זיהה שם כמעט כלום.
כשהעתקתי כמה סרטים מתוך הכונן ל-DISK ON KEY הכל התחיל לעבוד (ה-DOK של 128 ג'יגה, מפורמט ב-NTFS כך שעם סוג מערכת הקבצים אין בעיה).
המסך פשוט לא אהב את ה-WD שלי, זה הכל.
Re: מסכי סוני בררניים
@voguemaster
·הטלוויזיה מדגם KDL-55HX920 אני מעדיף להוריד לדיסק חיצוני ולא לשמור על המחשב בגלל גודל הדיסק במחשב שזה דיסקSSD 120 GB
·הטלוויזיה מדגם KDL-55HX920 אני מעדיף להוריד לדיסק חיצוני ולא לשמור על המחשב בגלל גודל הדיסק במחשב שזה דיסקSSD 120 GB
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אין בעיה
אני רק אומר - קח DISK ON KEY ודחוף עליו איזה סרט לדוגמא. רק בשביל הניסיון תוכל לוודא שהמסך אכן תומך ב-MKV.