המלצה לאוזניות עד 150 שקל
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
תקציב:
150
סוג מוזיקה:
rok, pop, dubstep,house, dance, alternative
שימוש:
נסיעות,הליכות קצרות
סוג האוזניות:
Over Ear/On Ear
הערות:
רצוי שיוכלו להתקפל לרמה מינימלית על מנת שיוכלו להכנס לתיק, אני אשמע בהן עם גלקסי 3.
כרגע יש כמה אוזניות שראיתי אבל אני לא יודע מה מבינהן כדאי, אם יש משהו יותר טוב בתקציב שלי ואם הן מתאימות לגלקסי 3?
SONY MDRZX 100, שהן ממש זולות עולות רק 65 שקל והן יפות השאלה עד כמה הן טובות באיכות סאונד והחיסרון שהן לא מתקפלות
JVC HA-S400 שהבנתי שהן גם ממש טובות, מתקפלות, והמחיר סביר
AKG K518 שהבנתי שהן ממש טובות, מראה נחמד, מתקפלות אבל החיסרון שהן יקרות (170 שקל)
150
סוג מוזיקה:
rok, pop, dubstep,house, dance, alternative
שימוש:
נסיעות,הליכות קצרות
סוג האוזניות:
Over Ear/On Ear
הערות:
רצוי שיוכלו להתקפל לרמה מינימלית על מנת שיוכלו להכנס לתיק, אני אשמע בהן עם גלקסי 3.
כרגע יש כמה אוזניות שראיתי אבל אני לא יודע מה מבינהן כדאי, אם יש משהו יותר טוב בתקציב שלי ואם הן מתאימות לגלקסי 3?
SONY MDRZX 100, שהן ממש זולות עולות רק 65 שקל והן יפות השאלה עד כמה הן טובות באיכות סאונד והחיסרון שהן לא מתקפלות
JVC HA-S400 שהבנתי שהן גם ממש טובות, מתקפלות, והמחיר סביר
AKG K518 שהבנתי שהן ממש טובות, מראה נחמד, מתקפלות אבל החיסרון שהן יקרות (170 שקל)
בז'אנרים שציינת ההבדל מורגש מאוד.MoRdAnT כתב:·הבעייה שאין את הs500 בלבן וממש לא אהבתי אותן בשחור.......
אני ממש אשים לב להבדל? או שיספיקו לי ה400?...
הבמה גדולה יותר והסאונד נשמע "גדול".
לי יש את ה500, ולאחי מטעמים אסטטיים קניתי את ה400 הלבנות. אחרי שהוא קיבל אותם והקשיב לשניהם, הוא הזמין לעצמו 500.
אם אתה ממש מתעקש על לבן, אז יש את הJVC S660 שמדובר באותם דרייברים של ה500 אבל בגוף של OVER EAR
הם עולים בערך 220 ש"ח עם משלוח ארצה.
·
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

סבבה תודה, וה500 בטוח יעבדו טוב עם הגלקסי 3? בלי מגבר ובלי כלום? כי ראיתי שעל האריזה שלהם רשום שהן מותאמות לאייפון ואייפוד אני מפחד שאני אשמע חלש או משהו.idonoach כתב:בז'אנרים שציינת ההבדל מורגש מאוד.......
הבמה גדולה יותר והסאונד נשמע "גדול".
לי יש את ה500, ולאחי מטעמים אסטטיים קניתי את ה400 הלבנות. אחרי שהוא קיבל אותם והקשיב לשניהם, הוא הזמין לעצמו 500.
אם אתה ממש מתעקש על לבן, אז יש את הJVC S660 שמדובר באותם דרייברים של ה500 אבל בגוף של OVER EAR
הם עולים בערך 220 ש"ח עם משלוח ארצה.
·...
ואתה יכול למצוא לי קישור ל500 השחורות? אמורות לעלות עד 40 דולר הבנתי
·
אני משתמש ב500 עם נקסוס 4 שהווליום שלו חלש במיוחד והאוזנייה מגיבה מעולה. זו האוזנייה הניידת עם הנצילות הכי טובה שניסיתי, וניסיתי יותר מ40 דגמים. היא נשמעת חזק יותר אפילו מאוזניות in ear.
אני בעצמי מחפש כעת אוזניית over ear ואף אחת מאלו שניסיתי עד כה לא מגיבה טוב לנקסוס החלשלוש כמו ה500.http://www.ebay.com/itm/Victor-JVC-Head ... 35dc5dcbd0
יוצא 150 שקל בדיוק וזה מטופ רייטד סלר
אני בעצמי מחפש כעת אוזניית over ear ואף אחת מאלו שניסיתי עד כה לא מגיבה טוב לנקסוס החלשלוש כמו ה500.http://www.ebay.com/itm/Victor-JVC-Head ... 35dc5dcbd0
יוצא 150 שקל בדיוק וזה מטופ רייטד סלר
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

·אחי חח ראיתי עכשיו שבבאג מוכרים akg k430 ב150 שקל, הן יותר טובות מהS500? הן גם מתאימות לגלקסי S3 שלי? מה יותר כדאי?idonoach כתב:אני משתמש ב500 עם נקסוס 4 שהווליום שלו חלש במיוחד והאוזנייה מגיבה מעולה. זו האוזנייה הניידת עם הנצילות הכי טובה שניסיתי, וניסיתי יותר מ40 דגמים. היא נשמעת חזק יותר אפילו מאוזניות in ear.
יוצא 150 שקל בדיוק וזה מטופ רייטד סלר...
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6787
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

·אה חח סבבה פשוט ראיתי במפרט התכני של הakg שזו אותה התנגדות דיוק יותר גבוהה ותווח תדרים גדול יותר אבל כנראה יש עוד דרכים לבדוק. טוב תודהidonoach כתב:אין בכלל מה להשוות.
האוזניות היחידות של AKG שדומות לS500 אלו ה619 וה67 שעולות הרבה יותר...
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

·אחי תודה רבה! האוזניות הגיעו היום והן פשוט מצויינות. הסאונד כל כך עמוק ומדוייק והבאסים מושלמים, הן טיפה לוחצות על האוזן אבל אני משאר שאני אתרגל. תודה רבה על ההמלצה אני ממש לא מתחרטidonoach כתב:אני משתמש ב500 עם נקסוס 4 שהווליום שלו חלש במיוחד והאוזנייה מגיבה מעולה. זו האוזנייה הניידת עם הנצילות הכי טובה שניסיתי, וניסיתי יותר מ40 דגמים. היא נשמעת חזק יותר אפילו מאוזניות in ear.
יוצא 150 שקל בדיוק וזה מטופ רייטד סלר...
בכיף תהנה. הן לדעתי זקוקות לפחות ל30 שעות עבודה להפתח כמו שצריךMoRdAnT כתב:·אחי תודה רבה! האוזניות הגיעו היום והן פשוט מצויינות. הסאונד כל כך עמוק ומדוייק והבאסים מושלמים, הן טיפה לוחצות על האוזן אבל אני משאר שאני אתרגל. תודה רבה על ההמלצה אני ממש לא מתחרט.........
·