AAC 5.1 מי מצליח לפענח מ XBMC? (קובץ בדיקה מצורף)
שלום
לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר סרטים להורדה שהם BDRIP עם פס קול AAC5.1. דרך הגדרות XBMC יש לוודא שגם בהתקן השמע וגם בהתקן ה PASSTHROUGH מגדירים WASAPI HDMI. עכשיו מגיע המבחן, מי מכם מצליח לשמוע 5.1 ערוצים ברסיבר ומה מראה הרסיבר במצב זה?
אצלי מאד התאכזבתי לגלות שרסיבר האונקיו 626 מראה DD 2.0 ועובר למצב DPL2, בזמן שרסיבר פיוניר פשוט וישן מראה PCM אבל מפענח את כל הערוצים ב 5.1.. אשמח אם ל אחד יציין באיזה רסיבר מדובר והאם הוא מפענח נכון. הנה קישור לקובץ בדיקה להורדה:
https://www.dropbox.com/s/r46ox1x6ki3h5 ... n.mp4?dl=0
תודה
לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר סרטים להורדה שהם BDRIP עם פס קול AAC5.1. דרך הגדרות XBMC יש לוודא שגם בהתקן השמע וגם בהתקן ה PASSTHROUGH מגדירים WASAPI HDMI. עכשיו מגיע המבחן, מי מכם מצליח לשמוע 5.1 ערוצים ברסיבר ומה מראה הרסיבר במצב זה?
אצלי מאד התאכזבתי לגלות שרסיבר האונקיו 626 מראה DD 2.0 ועובר למצב DPL2, בזמן שרסיבר פיוניר פשוט וישן מראה PCM אבל מפענח את כל הערוצים ב 5.1.. אשמח אם ל אחד יציין באיזה רסיבר מדובר והאם הוא מפענח נכון. הנה קישור לקובץ בדיקה להורדה:
https://www.dropbox.com/s/r46ox1x6ki3h5 ... n.mp4?dl=0
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
Pioneer SC-LX77
מופיע PCM על הצג, ומנגן 5.1
מוגדר WASAPI HDMI, PASSTHROUGH
מופיע PCM על הצג, ומנגן 5.1
מוגדר WASAPI HDMI, PASSTHROUGH
@Amir64
·
תודה. כפי שנראה רק רסיברי פיונניר תומכים ב PCM רב ערוצי... גם ברסיבר ימהה הפענוח נבחר או PRO LOGIC 2... כאשר אנני מנגן דרך המחשב עי POWERDVD 14 אז התוכנה ממירה ל DD5.1 בזמן אמת ושם אין בעיה. רק עם XBMC. אשמח לשמוע עוד תגובות..
·
תודה. כפי שנראה רק רסיברי פיונניר תומכים ב PCM רב ערוצי... גם ברסיבר ימהה הפענוח נבחר או PRO LOGIC 2... כאשר אנני מנגן דרך המחשב עי POWERDVD 14 אז התוכנה ממירה ל DD5.1 בזמן אמת ושם אין בעיה. רק עם XBMC. אשמח לשמוע עוד תגובות..
אתה בטוח שהבעיה זה הרסיבר ולא המחשב?
אם כרטיס הקול לא תומך / לא מקונפג נכון זה גם עשוי להשפיע.
אמורים להיות מדריכים דביקים על זה.
בכל מקרה אצלי בNAD T757 זה מנגן PCM SURROUND בלי בעיה
ועם כרטיס המסך/קול הישן שלי זה לא עבד עם אותו רסיבר.
אם כרטיס הקול לא תומך / לא מקונפג נכון זה גם עשוי להשפיע.
אמורים להיות מדריכים דביקים על זה.
בכל מקרה אצלי בNAD T757 זה מנגן PCM SURROUND בלי בעיה
ועם כרטיס המסך/קול הישן שלי זה לא עבד עם אותו רסיבר.