כמה היית משלם לערוצי עידן+ ב-XBMC בלי בעיות? (מחיר לחודש)
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום לכולם,
אני שוקל לעלות שרת בשביל ערוצי עידן+ בלי בעיות.
מה דעתכם? כמה הייתם משלמים לחודש?
הבהרה חשובה: כל המטרה של הסקר הינה לבדיקת מוכנות לאחר שתושאר הצעת החוק מיום 14/07/2014.
אני שוקל לעלות שרת בשביל ערוצי עידן+ בלי בעיות.
מה דעתכם? כמה הייתם משלמים לחודש?
הבהרה חשובה: כל המטרה של הסקר הינה לבדיקת מוכנות לאחר שתושאר הצעת החוק מיום 14/07/2014.
נערך לאחרונה על ידי TheWiz ב 01/10/2014 21:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
יש לי עידן פלוס כך שזה לא רלוונטי במקרה שלי.
אני מחכה שגורם ישראלי ירים את הכפפה ויפנה בצורה רישמית למי שמורשה לשדר ספורט ברשת בעולם.
הייתי שמח לשלם על ערוצי ספורט אם הייתי יודע שאני מקבל HD + שידור באנגלית + שידורים של כל הספורט הקיים.
מה שקיים היום מסובך ומצריך VPN או שיקר מאוד.
אני מחכה שגורם ישראלי ירים את הכפפה ויפנה בצורה רישמית למי שמורשה לשדר ספורט ברשת בעולם.
הייתי שמח לשלם על ערוצי ספורט אם הייתי יודע שאני מקבל HD + שידור באנגלית + שידורים של כל הספורט הקיים.
מה שקיים היום מסובך ומצריך VPN או שיקר מאוד.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

vivi: אנחנו שוק קטן. אף אחד לא באמת יתאמץ בשביל לריב עם חברות הכבלים ויס.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
רק עבור עידן+ המחיר נראה גבוה.
עבור חבילת 50 ערוצי רשת (שמפוזרים באתרי משדרים שונים) שיתוחזקו בחבילה מסודרת (אפילו באיכות SD) הייתי משלם 15 ש"ח בחודש.
** זה גם מה שהצעתי בזמנו למפתחי אנונה כשהייתי בפיילוט.
עבור חבילת 50 ערוצי רשת (שמפוזרים באתרי משדרים שונים) שיתוחזקו בחבילה מסודרת (אפילו באיכות SD) הייתי משלם 15 ש"ח בחודש.
** זה גם מה שהצעתי בזמנו למפתחי אנונה כשהייתי בפיילוט.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

מספיקלי יכול להיות בהחלט רעיון ובתנאי שבאמת מדובר בערוצים שקיימים כבר באינטרנט.
לא הבנתי בדיוק למה צריך את האתר/שרת
אם כתוב במפורש בהצעת החוק:
"שתחייב את הרשות השניה להקים
אתר אינטרנט שיאפשר לכל אזרח גישה לצפיה בערוצי עידן+ כך יוכל כל אזרח
לצפות בשידורי עידן +"
האתר יהיה קיים, הזרמת הוידאו מהשרתים של הרשות השניה.
מה שנשאר לעשות זה לכתוב plugin ל xbmc שימשוך את השידור...מהאתר של הרשות השניה.
אז על מה בדיוק צריך לשלם כל חודש אם זה בחינם? ואין צורך בשרת שיזרים את המדיה...?
אם כתוב במפורש בהצעת החוק:
"שתחייב את הרשות השניה להקים
אתר אינטרנט שיאפשר לכל אזרח גישה לצפיה בערוצי עידן+ כך יוכל כל אזרח
לצפות בשידורי עידן +"
האתר יהיה קיים, הזרמת הוידאו מהשרתים של הרשות השניה.
מה שנשאר לעשות זה לכתוב plugin ל xbmc שימשוך את השידור...מהאתר של הרשות השניה.
אז על מה בדיוק צריך לשלם כל חודש אם זה בחינם? ואין צורך בשרת שיזרים את המדיה...?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

b2k אופטימיות זה דבר חשוב. כמו שאנחנו מכירים את הערוצים השונים יום זה יעבוד ויומיים לא. בנוסף הם ישימו שרת עם מעבד פנטיום 486 ואם ירצו לפנק עם מעבד 586 שיוכל לשרת שתי אנשים בדיוק.
הם בטח שלא ישקיעו בזה עשרות אלפי שקלים כל חודש.
תחשוב שעידן+ דיגיטלי התחיל בשנת 2010 וזה שאנחנו המדינה מס' 1 בעולם בסטארטאפים. בכל שאר הדברים אנחנו פרה היסטורים.
כמו שאומרים, נחכה ונראה.
תחשוב שעידן+ דיגיטלי התחיל בשנת 2010 וזה שאנחנו המדינה מס' 1 בעולם בסטארטאפים. בכל שאר הדברים אנחנו פרה היסטורים.
כמו שאומרים, נחכה ונראה.
·TheWiz כתב:b2k אופטימיות זה דבר חשוב. כמו שאנחנו מכירים את הערוצים השונים יום זה יעבוד ויומיים לא. בנוסף הם ישימו שרת עם מעבד פנטיום 486 ואם ירצו לפנק עם מעבד 586 שיוכל לשרת שתי אנשים בדיוק.
כמו שאומרים, נחכה ונראה....
נו באמת....
כל הרעיון של זה הוא
שסלקום, אורנאנג', פלאפון יקחו את השידורים של עידן פלוס משם למערכת ה IPTV שלהם שמדברים עליה כבר הרבה זמן (ספקי המשנה כמו שכתוב בהצעת החוק). לכן זה יתוכנן לעמוד בעומס גדול מאוד של משתמשים.
מדובר פה על אתר ושרתים של הרשות השנייה
ולא איזה ספק תוכן קטן שאין לו מחוייבות לכלום שעובד פעם כן ופעם לא ופעם אולי.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הלוואי. יחסוך לכולנו הרבה כאב ראש. לדעתי עוד חזון למועד, שלוש שנים מהיום אולי זה יהיה המצב שאתה מציין.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חבל על ההשקעה הכספית
ב-XBMC ניתן היום לראות את ערוץ 1/2/10 ישירות מאתרי השידור ללא שום בעיה
חסר רק את חינוכית 23 לטובת המשפחות עם הילדים ובכלל אחלה ערוץ אבל חוצמזה הסטרימים מאוד יציבים במיוחד כאשר עברו לשיטת HLS שזה בכלל רמת תמונה גבוהה מאוד ואף זהה אחד לאחד ל-DVBT
ב-XBMC ניתן היום לראות את ערוץ 1/2/10 ישירות מאתרי השידור ללא שום בעיה
חסר רק את חינוכית 23 לטובת המשפחות עם הילדים ובכלל אחלה ערוץ אבל חוצמזה הסטרימים מאוד יציבים במיוחד כאשר עברו לשיטת HLS שזה בכלל רמת תמונה גבוהה מאוד ואף זהה אחד לאחד ל-DVBT
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

בני בני בני, איפה נעלמת?!?!
בתור משתמש קבוע אני יכול להגיד לך שאין יציבות ערוץ 1 עובד בסדר, ערוץ 2 רק בימי רביעי-שבת וערוץ 10 פעם כן פעם לא ופעם למה לא.
בתור משתמש קבוע אני יכול להגיד לך שאין יציבות ערוץ 1 עובד בסדר, ערוץ 2 רק בימי רביעי-שבת וערוץ 10 פעם כן פעם לא ופעם למה לא.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
TheWiz אתה יודע the winter is coming.... אז חזרתי יחד איתו
אני לא יודע עם אילו לינקים אתה עובד אבל אני מריץ את המקורות הרשמיים ב-XBMC ועובדים לי חלק בכל ימות השבוע
שים לב שלערוץ 2 יש שני לינקים שונים אחד לרשת מראשון-שלישי והאחר של קשת מרביעי עד שבת ושניהם עובדים בימים המדוברים.
ערוץ 1 וערוץ 10 עובדים לי 24/7
בקרוב אני משחרר חבילה חדשה עם כל הפיתוחים שיאפשרו את מה שאני אומר ככה שתוכל להתרשם בעצמך
אני לא יודע עם אילו לינקים אתה עובד אבל אני מריץ את המקורות הרשמיים ב-XBMC ועובדים לי חלק בכל ימות השבוע
שים לב שלערוץ 2 יש שני לינקים שונים אחד לרשת מראשון-שלישי והאחר של קשת מרביעי עד שבת ושניהם עובדים בימים המדוברים.
ערוץ 1 וערוץ 10 עובדים לי 24/7
בקרוב אני משחרר חבילה חדשה עם כל הפיתוחים שיאפשרו את מה שאני אומר ככה שתוכל להתרשם בעצמך
@b2k
·
הבעיה היא שלא כל תכנון מתקיים.
אם יורשה לי להעיר הערה חשובה,
זה מזכיר לי לפני כמה חודשים שמשרד התקשורת רשם שתוך כמה חודשים חברת סלולר תתחרה בטלוויזיה מול יס ו הוט,
אני מחכה ולא קורה כלום, אז מי יכול לנצח מזה? שוב חברת בזק שתוכל גם לתת מבצעי טריפל.
לדעתי זה חבל כי מתחרה חדשה יכולה להביא עוד ערוצים חדשים, ובזק עלולה להיות תלויה ב ערוצי YES שכבר קיימים ללקוחות YES, אז איפה החידוש בערוצים פה?
http://www.tbk.co.il/article/3152428
·
הבעיה היא שלא כל תכנון מתקיים.
אם יורשה לי להעיר הערה חשובה,
זה מזכיר לי לפני כמה חודשים שמשרד התקשורת רשם שתוך כמה חודשים חברת סלולר תתחרה בטלוויזיה מול יס ו הוט,
אני מחכה ולא קורה כלום, אז מי יכול לנצח מזה? שוב חברת בזק שתוכל גם לתת מבצעי טריפל.
לדעתי זה חבל כי מתחרה חדשה יכולה להביא עוד ערוצים חדשים, ובזק עלולה להיות תלויה ב ערוצי YES שכבר קיימים ללקוחות YES, אז איפה החידוש בערוצים פה?
http://www.tbk.co.il/article/3152428
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בני המלך חזר!!!!!