ידוע לי שחלק מהמשחקים משודרים ב 720p ולא ב 1080p. האם זה משהו גורף לכולם? האם זה משהו שאמור להשתנות בעתיד וכל המשחקים ישדרו ב 1080p? זה מאוד חשוב לי לדעת.
ועוד דבר, ראיתי השוואות של משחקים ביוטיוב בין 2 הקונסולות ודווקא באקס בוקס 1 היה נראה יותר חד. יכול להיות??
זה מאוד חשוב לי לשמוע את דעתכם. כל דעה בנושא תעזור לי. מודה מראש לכל מי שיענה לי.
גמר חתימה טובה
נתנאל
שאלה חשובה למומחי ה xbox one
-
NetanelHizmi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- mgold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 451
היי.
קודם כל יוטיוב זו לא אינדיקציה כי מדובר בסרטון שעבר עיבוד כדי לעלות לאינטרנט, והוא לא משקף את המציאות.
לשאלתך -
ב-PS4 יש מעבד גרפי קצת חזק יותר מב-XBOX One.
יש חברות שהעדיפו לשחרר משחקים ב-720p או 900p כדי לא לפגוע בקצב הפריימים ובחווית המשחק.
רוב המשחקים האלו עובדים ב-60 פריימים לשניה וזאת על חשבון הרזולוציה. כמו כן יש משחקים ל-ONE ב-1080p ו-30 פריימים לשניה.
לעומת זאת יש משחקים ל-XBOX One שכן עובדים ב-1080p ו-60fps כמו פיפא 14, דיאבלו 3, פורזה 5 ועוד..
לכן העניין הוא לא גורף ומדובר בהחלטה של החברה שמשחררת את המשחק.
האם זה ישתנה בעתיד ? לדעתי לא ואני חושב שדווקא ההיפך הוא הנכון.
כרגע אנחנו עוד בעידן ה-XBOX 360 וה-PS3 והחברות משחררות עדיין משחקים לקונסולות הדור הקודם.
בעוד כשנה הקו יתיישר והמשחקים יצאו רק לקונסולות הדור החדש, עם דרישות וביצועים גבוהים יותר,
מה שיפגע עוד יותר באפשרות של ה-XBOX One להריץ משחקים ב-1080p 60fps.
קודם כל יוטיוב זו לא אינדיקציה כי מדובר בסרטון שעבר עיבוד כדי לעלות לאינטרנט, והוא לא משקף את המציאות.
לשאלתך -
ב-PS4 יש מעבד גרפי קצת חזק יותר מב-XBOX One.
יש חברות שהעדיפו לשחרר משחקים ב-720p או 900p כדי לא לפגוע בקצב הפריימים ובחווית המשחק.
רוב המשחקים האלו עובדים ב-60 פריימים לשניה וזאת על חשבון הרזולוציה. כמו כן יש משחקים ל-ONE ב-1080p ו-30 פריימים לשניה.
לעומת זאת יש משחקים ל-XBOX One שכן עובדים ב-1080p ו-60fps כמו פיפא 14, דיאבלו 3, פורזה 5 ועוד..
לכן העניין הוא לא גורף ומדובר בהחלטה של החברה שמשחררת את המשחק.
האם זה ישתנה בעתיד ? לדעתי לא ואני חושב שדווקא ההיפך הוא הנכון.
כרגע אנחנו עוד בעידן ה-XBOX 360 וה-PS3 והחברות משחררות עדיין משחקים לקונסולות הדור הקודם.
בעוד כשנה הקו יתיישר והמשחקים יצאו רק לקונסולות הדור החדש, עם דרישות וביצועים גבוהים יותר,
מה שיפגע עוד יותר באפשרות של ה-XBOX One להריץ משחקים ב-1080p 60fps.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
לדעתי המצב רק ישתפר. המפתחים ילמדו את המערכת יותר טוב, כלי פיתוח ישופרו, dx12 אמור גם לתת בוסט ביצועים באמצע שנה הבאה.
הפער לא יגדל לדעתי, אבל ברוב המקרים לps4 ימשיך להיות יתרון גרפי על ה x1. אם זה משהו שקריטי לך, עדיף לך ללכת על ה ps4 או מחשב.
באופן אישי, אני לא חושב שזה כזה קריטי, בטח ההבדלים בין 900 ל 1080 הם זניחים, ורק בהתחלה יצאו משחקים ב 720, היום זה 900 ומעלה (העידכון מפתחים מחודש יוני עזר בזה).
בפועל המשחקים נראים ועובדים נהדר, זה לא אסון כמו שהאינטרנט מנסה להציג את זה.
הפער לא יגדל לדעתי, אבל ברוב המקרים לps4 ימשיך להיות יתרון גרפי על ה x1. אם זה משהו שקריטי לך, עדיף לך ללכת על ה ps4 או מחשב.
באופן אישי, אני לא חושב שזה כזה קריטי, בטח ההבדלים בין 900 ל 1080 הם זניחים, ורק בהתחלה יצאו משחקים ב 720, היום זה 900 ומעלה (העידכון מפתחים מחודש יוני עזר בזה).
בפועל המשחקים נראים ועובדים נהדר, זה לא אסון כמו שהאינטרנט מנסה להציג את זה.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
לא רק "קצת חזק יותר"... ל-PS4 יש מעבד גרפי מהיר ב-50% מזה שב-XBOX One. זה הבדל משמעותי...mgold כתב:ב-PS4 יש מעבד גרפי קצת חזק יותר מב-XBOX One....
Batnun
.
-
NetanelHizmi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
ואוו עד כדי כך הבדל?
תודה רבה על הסקירה הנרחבת!!
תודה רבה על הסקירה הנרחבת!!
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
בפועל ההבדל בעין קטן ובטח שלא תאה שיפור בתמונה של 50 אחוז , יותר קרוב ל-1-5 אחוז אם בכלל .NetanelHizmi כתב:ואוו עד כדי כך הבדל?
תודה רבה על הסקירה הנרחבת!!...
·