בחירת נגן CD
שלום לכולם,
לאחר חיפושי CD יד שניה הגעתי ל- 2 מכשירים מענינים
onkio 7333
marantz cd-49
אני מחפש להגיע לצליל "עגול" "חם", לרכך יותר את הצליל הקיים אצלי היום ולעשות אותו מוזיקלי יותר.
יש לי רמקולים של מישן 782
ורסיבר AV HK35
אשמח לקבל חוות דעת
לאחר חיפושי CD יד שניה הגעתי ל- 2 מכשירים מענינים
onkio 7333
marantz cd-49
אני מחפש להגיע לצליל "עגול" "חם", לרכך יותר את הצליל הקיים אצלי היום ולעשות אותו מוזיקלי יותר.
יש לי רמקולים של מישן 782
ורסיבר AV HK35
אשמח לקבל חוות דעת
ולדעתך הוא ישיג ברכישה הזאת את מטרתו?yairf כתב:המרנץ בכיוון, אבל שים לב שהוא לא זקן מדי ואין לו בעיית חלקי חילוף, מעבר לכך שוה בדיקה....
לדעתי זו השקעה לא טובה, ואולי כדאי להשקיע את הכסף הזה בהגברה אחרת שתתאים יותר לסאונד שהוא מחפש.
תיקון טעות הדגם של המארנצ הוא cd-48
ולא 49
ולגבי שאלתך מנטל כרגע אני משתמש ב- DVD של גרונדיג כמקור מוזיקה
וכן במחשב
כמגבר יש לי קולנוע ביתי של הארמן קרדון דגם 35 (הישן והטוב)
ולגבי שאלתך מנטל כרגע אני משתמש ב- DVD של גרונדיג כמקור מוזיקה
וכן במחשב
כמגבר יש לי קולנוע ביתי של הארמן קרדון דגם 35 (הישן והטוב)
המרנץ הוא הנגן הכי בסיסי שהיה לחברה באותה שנה. לא שזה רע - לי היה מרנץ מהסדרה הזו במשך שנים והייתי מרוצה מאד.
אלא שזה מכשיר מאד בסיסי, ואם אתה מחפש לשדרג, אז לדעתי שווה ללכת על מכשיר מסדרה גבוהה יותר, כמו סדרה 6 או 5 (69 או 59 למשל) ולחפש מכשיר SE. כמובן בהנחה שהצליל של המרנץ מצא חן בעיניך.
בכל מקרה המכשיר שעליו אתה מדבר לא אמור לעלות לעניות דעתי יותר מכמה מאות בודדות של שקלים (פחות מ-500 ש"ח).
אלא שזה מכשיר מאד בסיסי, ואם אתה מחפש לשדרג, אז לדעתי שווה ללכת על מכשיר מסדרה גבוהה יותר, כמו סדרה 6 או 5 (69 או 59 למשל) ולחפש מכשיר SE. כמובן בהנחה שהצליל של המרנץ מצא חן בעיניך.
בכל מקרה המכשיר שעליו אתה מדבר לא אמור לעלות לעניות דעתי יותר מכמה מאות בודדות של שקלים (פחות מ-500 ש"ח).
תיקון המארנץ הוא מדגם cd-48
מעניין אף אחד לאמכיר את האונקיו המדובר? או שהוא לא מומלץ אז אף אחד לא מתייחס אליו..?