בעיות עם פינגים לחו"ל בזמן האחרון ואיך אפשר לשפרם

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
knighty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ה, אני חדש פה בפורום מקווה שתוכלו לעזור לי.

ספק : בזק בינלאומי, 40MB + חבילת גיימר (פעם זה היה טוב, עכשיו אני אפילו לא יודע למה אני משלם על זה)
תשתית : בזק
מודם : NETGEAR כלשהו של בזק המשמש כגשר לראוטר פרטי (TPLINK WR841N, מחובר קווי למחשב)

קודם כל הנה תמונה של בדיקה שביצעתי כרגע http://www.speedtest.net/my-result/3795439656

בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור שלי לשרתים בחו"ל החמיר מאוד. אם פעם הייתי מקבל לשרתים בגרמניה 75-85 פינג, היום לרוב אני מקבל בסביבות 95-120, וכדי ל"תקן את הבעיה" אני צריך לאתחל את הראוטר בערך 4 פעמים, על פעם שאני נתקל בבעיה כזאת, על מנת לייצה לפינג נורמאלי (85, גם לא כזה תענוג).

יש לי חברים שמקבלים בסביבות 60 פינג לשרתים בגרמניה (גם אחרי אין ספור איתחולים לאייפי אני לא מגיע לפינג כזה), וחבילת האינטרט שלהם כביכול פחותה משלי. בנוסף ראיתי פה חברים שמקבלים 55~ פינג לשרתים בגרמניה שזה נשמע כמו חלום, והשאלה שלי היא איך?! מה אני יכול לעשות על מנת להשיג פינג כזה? (אני משחק משחקים תחרותיים וכן הפינג מאוד מאוד חשוב לי, יותר ממהירות הורדה וכדומה).

אגב, ניסיתי ליצור קשר עם בזק כל פעם שהפינג גבוה, אבל אחרי איתחול שניים הבעיה כביכול מסתדרת אבל לא לגמרי כמו שאתם מבינים (אני ממש לא מרוצה עם 85 פינג לגרמניה בכל מקרה..).

אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם תצטרכו עוד פרטים או לבצע בדיקות כלשהן אז בכיף תודיעו לי :)
תודה מראש !

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

כנראה שכשאתה מאתחל את הראוטר ומקבל פינג נמוך יותר אתה מקבל IP עם ניתוב "טוב" יותר.
תעשה tracert לשרת בגרמניה כשיש לך פינג נמוך ופינג גבוה ותעתיק לפה את התוצאות.

אני מציע לך גם להתקשר לבזב"ל ולבטל את הגיימר, אכן פעם זה היה שווה משהו, כיום זה בזבוז כסף. חבילה רגילה (גם מאה מגה) עולה אצלם 30 שקל.

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

knighty כתב:אהלן חבר'ה, אני חדש פה בפורום מקווה שתוכלו לעזור לי.

ספק : בזק בינלאומי, 40MB + חבילת גיימר (פעם זה היה טוב, עכשיו אני אפילו לא יודע למה אני משלם על זה)
תשתית : בזק
מודם : NETGEAR כלשהו של בזק המשמש כגשר לראוטר פרטי (TPLINK WR841N, מחובר קווי למחשב)

קודם כל הנה תמונה של בדיקה שביצעתי כרגע http://www.speedtest.net/my-result/3795439656

בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור שלי לשרתים בחו"ל החמיר מאוד. אם פעם הייתי מקבל לשרתים בגרמניה 75-85 פינג, היום לרוב אני מקבל בסביבות 95-120, וכדי ל"תקן את הבעיה" אני צריך לאתחל את הראוטר בערך 4 פעמים, על פעם שאני נתקל בבעיה כזאת, על מנת לייצה לפינג נורמאלי (85, גם לא כזה תענוג).

יש לי חברים שמקבלים בסביבות 60 פינג לשרתים בגרמניה (גם אחרי אין ספור איתחולים לאייפי אני לא מגיע לפינג כזה), וחבילת האינטרט שלהם כביכול פחותה משלי. בנוסף ראיתי פה חברים שמקבלים 55~ פינג לשרתים בגרמניה שזה נשמע כמו חלום, והשאלה שלי היא איך?! מה אני יכול לעשות על מנת להשיג פינג כזה? (אני משחק משחקים תחרותיים וכן הפינג מאוד מאוד חשוב לי, יותר ממהירות הורדה וכדומה).

אגב, ניסיתי ליצור קשר עם בזק כל פעם שהפינג גבוה, אבל אחרי איתחול שניים הבעיה כביכול מסתדרת אבל לא לגמרי כמו שאתם מבינים (אני ממש לא מרוצה עם 85 פינג לגרמניה בכל מקרה..).

אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם תצטרכו עוד פרטים או לבצע בדיקות כלשהן אז בכיף תודיעו לי :)
תודה מראש !
...
היי,

הפינג שאתה מתאר נחשב תקין לשרתים בחו"ל.

עדיין, נשמח שתשלח פרטי התקשרות ל[email protected] בכדי שנציג טכני שלנו יחזור אליך ויסייע לך בבדיקת הנושא.

בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
·

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”