ספק : בזק בינלאומי, 40MB + חבילת גיימר (פעם זה היה טוב, עכשיו אני אפילו לא יודע למה אני משלם על זה)
תשתית : בזק
מודם : NETGEAR כלשהו של בזק המשמש כגשר לראוטר פרטי (TPLINK WR841N, מחובר קווי למחשב)
קודם כל הנה תמונה של בדיקה שביצעתי כרגע http://www.speedtest.net/my-result/3795439656
בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור שלי לשרתים בחו"ל החמיר מאוד. אם פעם הייתי מקבל לשרתים בגרמניה 75-85 פינג, היום לרוב אני מקבל בסביבות 95-120, וכדי ל"תקן את הבעיה" אני צריך לאתחל את הראוטר בערך 4 פעמים, על פעם שאני נתקל בבעיה כזאת, על מנת לייצה לפינג נורמאלי (85, גם לא כזה תענוג).
יש לי חברים שמקבלים בסביבות 60 פינג לשרתים בגרמניה (גם אחרי אין ספור איתחולים לאייפי אני לא מגיע לפינג כזה), וחבילת האינטרט שלהם כביכול פחותה משלי. בנוסף ראיתי פה חברים שמקבלים 55~ פינג לשרתים בגרמניה שזה נשמע כמו חלום, והשאלה שלי היא איך?! מה אני יכול לעשות על מנת להשיג פינג כזה? (אני משחק משחקים תחרותיים וכן הפינג מאוד מאוד חשוב לי, יותר ממהירות הורדה וכדומה).
אגב, ניסיתי ליצור קשר עם בזק כל פעם שהפינג גבוה, אבל אחרי איתחול שניים הבעיה כביכול מסתדרת אבל לא לגמרי כמו שאתם מבינים (אני ממש לא מרוצה עם 85 פינג לגרמניה בכל מקרה..).
אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם תצטרכו עוד פרטים או לבצע בדיקות כלשהן אז בכיף תודיעו לי
תודה מראש !