NUC N2820 ו- XBMC
-
JafarAtili
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אתמול קניתי מיני פי סי NUC n2820 של intel (בינתיים המכשיר לא עולה, כנראה נתנו לי זיכרון לא מתאים) אבל השאלה שלי היא איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין לשימוש ב xbmc ראיתי שיש Openelec ויש את ה xbmcbuntu?
האם מישהו יודע איך המכשיר מתמודד עם xbmc בפרט עם סרטי HD מוזרמים? כי יש לי עבר רע עם כל ה android tv למניהן.
תודה לעוזרים
אתמול קניתי מיני פי סי NUC n2820 של intel (בינתיים המכשיר לא עולה, כנראה נתנו לי זיכרון לא מתאים) אבל השאלה שלי היא איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין לשימוש ב xbmc ראיתי שיש Openelec ויש את ה xbmcbuntu?
האם מישהו יודע איך המכשיר מתמודד עם xbmc בפרט עם סרטי HD מוזרמים? כי יש לי עבר רע עם כל ה android tv למניהן.
תודה לעוזרים
-
JafarAtili
- חבר שרק התחיל

בבהמשך לפוסט, למה למכשירי אנדרואיד יש בעיה בלהריץ סרטי HD של YIFY? האם אני אחווה את אותו לאג ב NUC?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
ה NUC יריץ לך הכל בלי בעיה, כולל קבצי HD "כבדים". מבחינת הזרמת התוכן זה תלוי ברשת שלך בבית עם עדיפות לחוטית.
לך על OPENELEC. קלה לתפעול עם עדכונים שוטפים. תוכל להתקין אותה גם על DOK.
תלוי לאיזה מכשירי אנדרואיד אתה מתכוון. יש מאות כאלו שלא כולם עם אותה חומרה.
אם כבר קנית NUC למה לך לראות סרטים בקידוד נוראי של YIFY? תנסה למצוא תכנים בקידוד יותר נורמלי.
לך על OPENELEC. קלה לתפעול עם עדכונים שוטפים. תוכל להתקין אותה גם על DOK.
תלוי לאיזה מכשירי אנדרואיד אתה מתכוון. יש מאות כאלו שלא כולם עם אותה חומרה.
אם כבר קנית NUC למה לך לראות סרטים בקידוד נוראי של YIFY? תנסה למצוא תכנים בקידוד יותר נורמלי.
-
JafarAtili
- חבר שרק התחיל

אני מעדיף של YIFY כי אני רואה סרטים מהאנטרנט ישירות. בדרך כלל הקבצים שלהם בגודל קטן עם איכות גבוהה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בגלל שהקבצים שלהם בגודל קטן הם מורידים מהאיכות של הסרטים באופן דראסטי. הם נחשבים לאחת מקבוצות הקידוד הגרועות ב"סצינה".
יש תוספים אחרים שאפשר לראות בהם סרטים באופן ישיר עם איכות יותר גבוהה.
יש תוספים אחרים שאפשר לראות בהם סרטים באופן ישיר עם איכות יותר גבוהה.