קול פשוטי העם ודלי הבקשות מסטרימרים
אני מבינה את החיפוש אחר המכשיר היותר טוב, המשודרג, זה שגם מזרים מדיה וגם עושה קפה.
קצת כמו בחיפוש אחר סלולרי לגיל השלישי, אני מרגישה שהחברות לא ממש נותנות כבוד למבקשי סטרימר צנוע.
לצרכנים שאילו רק יכלו היו מכניסים HD או DOK לטלויזיה הישנה שלהם שאין בה USB ובעזרת תוכנה פלאית(שלדעתי היתה אמורה להיות הסטרימר) היתה מנגנת ברצף, בעברית וללא תקלות את כל קבצי התמוות, המוסיקה והסרטים שלהם, בלי פונקציות משוכללות כמו אפשרות להכנסת HD לסטרימר, חיובר לרשת אלחוטית וגלישה מסיבית בעזרת הסטרימר.
אחרי שהעמקתי בסוגי הסטרימרים השונים גם במדריך לעצלנים וגם לכאלה שלא, גם במלוכלך וגם בנקי ואחרי שהפכתי את האינטרנט למצוא לאיזו חברה יש שירות ותמיכה, הגעתי למסקנה שאני אחד מאלה שנאמר עליהם באחד השרשורים, (אל תשאלו אותי איזה, אני כבר עייפה!) שמעוניינים "במוצר שמאפשר לנגן תכנים מאמצעי אחסון בעלי ממשק USB."
לתומי חשבתי שלכך נולד הסטרימר, אבל מה אני מבינה...
הגעתי למסקנה שלמרות בקשותיי הצנועות ואולי דווקא בגללן, לצערי איני מוצאת מכשיר אחד שיענה על הכל, כי כל אחד מהם סובל מחיסרון כלשהו.
המכשיר שמצאתי שענה על בקשותיי אינו מיוצר ואזל מכל אתר אפשרי שחיפשתי בו.
Apex MS300
כן, הוא מוצר מדבקה, אבל נוח לי עם מדבקה שעובדת ללא הרף בעברית וקלה לשימוש, מלא מדבקה שיש בה יותר מדי דברים ויקרה מדי.
הבקשות שהיו לי הם:
תמיכה בעברית כולל כתוביות בעברית בלי בעיות
לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני 2.5 אינץ' (האם הגודל הזה עושה בעיות ליכולת ממושכת להפעלת הסטרימר?) ודיסק או קי.
שלא תהיה בעיה של התחממות הסטרימר
חיבור HDMI לטלוויזיה
שיהיה מאוד שקט!
קורא FLV
MP4
AVI
אפשרי חיבור לרשת קווית בבית
שיהיה ממשק קל לעבוד איתו. ושלא יתקע.
אציין גם שאין לי רסיבר לקבל אותות סאונד.
לא צריכה דפדפן,לא אנדרואיד לא אפליקציות,פליקר,פיקאסה
רשת אלחוטית לא צריך
אז מה שמצאתי הם כמה ישנים שגם אותם קשה למצוא:
Play ON HD 2 mini
Xtreamer DVD
xtreamer pro
אני קוראת לכל החברות באשר הם , קצת התייחסות גם למי שלא צריך את כל החידושים האפשריים וטוב לו עם דברים פשוטים.
תודה על תשומת הלב , בתקווה שדבריי יפלו על אוזניים קשובות.
קצת כמו בחיפוש אחר סלולרי לגיל השלישי, אני מרגישה שהחברות לא ממש נותנות כבוד למבקשי סטרימר צנוע.
לצרכנים שאילו רק יכלו היו מכניסים HD או DOK לטלויזיה הישנה שלהם שאין בה USB ובעזרת תוכנה פלאית(שלדעתי היתה אמורה להיות הסטרימר) היתה מנגנת ברצף, בעברית וללא תקלות את כל קבצי התמוות, המוסיקה והסרטים שלהם, בלי פונקציות משוכללות כמו אפשרות להכנסת HD לסטרימר, חיובר לרשת אלחוטית וגלישה מסיבית בעזרת הסטרימר.
אחרי שהעמקתי בסוגי הסטרימרים השונים גם במדריך לעצלנים וגם לכאלה שלא, גם במלוכלך וגם בנקי ואחרי שהפכתי את האינטרנט למצוא לאיזו חברה יש שירות ותמיכה, הגעתי למסקנה שאני אחד מאלה שנאמר עליהם באחד השרשורים, (אל תשאלו אותי איזה, אני כבר עייפה!) שמעוניינים "במוצר שמאפשר לנגן תכנים מאמצעי אחסון בעלי ממשק USB."
לתומי חשבתי שלכך נולד הסטרימר, אבל מה אני מבינה...
הגעתי למסקנה שלמרות בקשותיי הצנועות ואולי דווקא בגללן, לצערי איני מוצאת מכשיר אחד שיענה על הכל, כי כל אחד מהם סובל מחיסרון כלשהו.
המכשיר שמצאתי שענה על בקשותיי אינו מיוצר ואזל מכל אתר אפשרי שחיפשתי בו.
Apex MS300
כן, הוא מוצר מדבקה, אבל נוח לי עם מדבקה שעובדת ללא הרף בעברית וקלה לשימוש, מלא מדבקה שיש בה יותר מדי דברים ויקרה מדי.
הבקשות שהיו לי הם:
תמיכה בעברית כולל כתוביות בעברית בלי בעיות
לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני 2.5 אינץ' (האם הגודל הזה עושה בעיות ליכולת ממושכת להפעלת הסטרימר?) ודיסק או קי.
שלא תהיה בעיה של התחממות הסטרימר
חיבור HDMI לטלוויזיה
שיהיה מאוד שקט!
קורא FLV
MP4
AVI
אפשרי חיבור לרשת קווית בבית
שיהיה ממשק קל לעבוד איתו. ושלא יתקע.
אציין גם שאין לי רסיבר לקבל אותות סאונד.
לא צריכה דפדפן,לא אנדרואיד לא אפליקציות,פליקר,פיקאסה
רשת אלחוטית לא צריך
אז מה שמצאתי הם כמה ישנים שגם אותם קשה למצוא:
Play ON HD 2 mini
Xtreamer DVD
xtreamer pro
אני קוראת לכל החברות באשר הם , קצת התייחסות גם למי שלא צריך את כל החידושים האפשריים וטוב לו עם דברים פשוטים.
תודה על תשומת הלב , בתקווה שדבריי יפלו על אוזניים קשובות.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אביבית, ישראל היא סה"כ עדיין שוק די קטן מבחינת כמות המשתמשים בסטרימרים וב HTPC ובגלל זה לא כל החברות מתייחסות ברצינות לעניין העברית במכשירים שלהם.
בכל הפוסט הזה לא ציינת מה התקציב שאת מוכנה להשקיע.
בכל הפוסט הזה לא ציינת מה התקציב שאת מוכנה להשקיע.
נערך לאחרונה על ידי toxin ב 29/09/2014 12:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4888
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כדי שיהיה קל יותר לעזור לך, מלבד תקציב, צייני באיזו טלוויזיה תשתמשי (בעיקר בשביל הכניסות).
ושאלה קטנה עלתה לי בזמן הקריאה -
למה את צריכה לחבר אותו לרשת, אם את מתכוונת לנגן הכל מקומית?
למה את צריכה לחבר אותו לרשת, אם את מתכוונת לנגן הכל מקומית?
·דבריך נכונים מאוד מאוד.והצדק איתך. אשמח אם מי מהחברות בכל זאת ישימו על אנשים כמותי ובצד מכשירים משוכללים ובעלי פונקציות אינסופיות כמעט(שגם הם נמכרים במחירים לא סבירים, לדעתי), יטרחו להביא גם משהו פשוט, עובד ללא בעיות, זול ובעברית למי שלא צריך הרבה.toxin כתב:אביבית, ישראל היא סה"כ עדיין שוק די קטן מבחינת כמות המשתמשים בסטרימרים וב HTPC ובגלל זה לא כל החברות מתייחסות ברצינות לעניין העברית במכשירים שלהם.
בכל הפוסט הזה לא ציינת מה התקציב שאת מוכנה להשקיע....
לעניין התקציב חשבתי עד סביבות 800 ש"ח(רציתי בפחות)
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם לי כמוך היו בקשות מאוד צנועות מסטרימר. רכשתי לפני שלוש שנים בערך את PLAY ON HD MINI מיד 2 ב250 שקל והוא עונה על כל הדרישות שהצבת ומעבר. אני אישית מאוד מרוצה ממנו והוא מחובר לרשת הביתית ומתפקד נהדר אצלי בחדר שינה.
"על החתום...."
תקציב עניתי קודם לשאלה קודמת
·כניסות TVufffnick כתב:כדי שיהיה קל יותר לעזור לך, מלבד תקציב, צייני באיזו טלוויזיה תשתמשי (בעיקר בשביל הכניסות).
למה את צריכה לחבר אותו לרשת, אם את מתכוונת לנגן הכל מקומית?...
HDMI
VGA
S VIDEO
SCART
RCA
RF
COMPONENT
ויש מקום ל audio pc
לעניין החיבור לרשת, כתבתי אפשרי לא חובה, כי חשבתי על הורי שיש להם בבית אפשרות לרשת קווית, אבל נראה לי גם הם יעדיפו בלי. להם אפילו אין את כל הכניסות שצוינו למעלה, אלא רק בננות וAV.
אצלי רשת קווית בכלל לא רלוונטי.
בקיצור ניסיתי תוך חיפוש לי למצוא גם משהו להוריי.
ותודה!
נכון! אני יודעת .udif כתב:אני לא יודע לגבי FLV אבל כל popcorn hour מאז ה- A110 יענה על דרישותייך....
ה- FLV מסבך את הכל, הבעיה שיש לי המון FLV
להמיר את הכל יקח המון זמן והבנתי שזה גם פוגע באיכות של הסרט(ככה היה כתוב).
מצאתי אפילו הוראות איך להמיר בלי תוכנה , להחליץ את ה"קופסה" שבה הסרט יושב.
אבל איבדתי את הריכוז אחר שהיו גם הוראות לסנכרן את הקול והתמונה ועוד לא דיברנו על הכתוביות.
למי שמעוניין
ביוטיוב:Tutorial: (Updated) Convert FLV to MP4 No Re-Encode
בשבילי זה כאב ראש
נערך לאחרונה על ידי אביבית222 ב 30/09/2014 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
תתרחקי מהפרו - המאוורר יעשה לך צרות בהמשך
חפשי את הדגם xtreamer sw1 בדגש על 1 ותהיי מרוצה