עזרה בסיסית - רמקולים אלחוטיים מחדר אחד לחדר אחר
שלום,
אח שלי מחפש רמקולים אלחוטיים כך שהוא יוכל לשדר ממחשב (ורק מחשב בעקרון) מחדר אחד, אליהם שיהיו בחדר אחר.
הסתבכתי מהשיטוטים ברשת בלנסות להבין איזה טכנולוגיה בכלל צריך.
מה שדרוש זה פשטות שימוש - בלי אפליקציות למיניהן, מקסימום התקנה חד פעמית שאני אוכל לעשות וזהו.
ושזה יצליח לעבור קירות (מה שפוסל בלוטות' לפי מה שהבנתי). מכשיר פשוט עם סטנדרט קול ממצוע לחלוטין - בשאיפה לעד 300-400 ש"ח אם זה רלוונטי.
תודה מראש
אח שלי מחפש רמקולים אלחוטיים כך שהוא יוכל לשדר ממחשב (ורק מחשב בעקרון) מחדר אחד, אליהם שיהיו בחדר אחר.
הסתבכתי מהשיטוטים ברשת בלנסות להבין איזה טכנולוגיה בכלל צריך.
מה שדרוש זה פשטות שימוש - בלי אפליקציות למיניהן, מקסימום התקנה חד פעמית שאני אוכל לעשות וזהו.
ושזה יצליח לעבור קירות (מה שפוסל בלוטות' לפי מה שהבנתי). מכשיר פשוט עם סטנדרט קול ממצוע לחלוטין - בשאיפה לעד 300-400 ש"ח אם זה רלוונטי.
תודה מראש
אפשר קצת יותר פירוט בבקשה? כי אין לי ממש מושג על המושגים הבסיסיים כרגע.
אני צריך סטרימר שמחובר ישירות לרמקולים סטנדרטיים, ושפשוט יתחבר לרשת האלחוטית? המחשב צריך גם משהו שיתחבר אליו? (זאת המשמעות של דונגל?).
לצורך פשטות - מה אני צריך לחפש בebay/zap?
אני צריך סטרימר שמחובר ישירות לרמקולים סטנדרטיים, ושפשוט יתחבר לרשת האלחוטית? המחשב צריך גם משהו שיתחבר אליו? (זאת המשמעות של דונגל?).
לצורך פשטות - מה אני צריך לחפש בebay/zap?
קודם כל ספר מה אתה רוצה לחבר ואיך.
האם התקציב כולל את הרמקולים או האם יש כבר רמקולים?
אם יש רמקולים, האם הרמקולים רגילים או רמקולים מוגברים (של מחשב)?
אם יש רמקולים רגילים, האם יש לך מגבר בשבילם?
לאיזה מרחק הקומבינציה צריכה לעבוד?
איך הוא רוצה לשדר מהמחשב את האודיו? דרך יציאת האוזניות?
האם התקציב כולל את הרמקולים או האם יש כבר רמקולים?
אם יש רמקולים, האם הרמקולים רגילים או רמקולים מוגברים (של מחשב)?
אם יש רמקולים רגילים, האם יש לך מגבר בשבילם?
לאיזה מרחק הקומבינציה צריכה לעבוד?
איך הוא רוצה לשדר מהמחשב את האודיו? דרך יציאת האוזניות?
אין רמקולים. מרחק של פחות מ10 מטר לדעתי (אבל דרך קירות כאמור) יהיה השימוש הרגיל, ושידור דרך יציאת האוזניות אלא אם כן יש משהו פשוט דרך USB ואז זה לא ממש משנה. במגבר הכוונה למגבר אות כלשהו?
וסליחה udif, אבל לא הבנתי איך הלינק עוזר לי. אני מחפש רמקולים מעפנים יחסית, לא בסדר גודל של 1500+ ש"ח, זה בעיקר כדי לשים מוזיקה בלילה לתינוקת וילדה קטנה אז הן יסלחו על עיוותים בבס... ולא הבנתי איזה מכשור אני צריך בנוסף לרמקולים.
וסליחה udif, אבל לא הבנתי איך הלינק עוזר לי. אני מחפש רמקולים מעפנים יחסית, לא בסדר גודל של 1500+ ש"ח, זה בעיקר כדי לשים מוזיקה בלילה לתינוקת וילדה קטנה אז הן יסלחו על עיוותים בבס... ולא הבנתי איזה מכשור אני צריך בנוסף לרמקולים.
@HT-Assaf
·
הבנתי שזה שיש קליטת בלוטות (נגיד בדיבורית), לא מספיק כי ברמקולים צריך תשדורת רציפה בלי נפילות, אחרת הרמקולים לא אפקטיביים.
בכל זאת יש סיכוי שזה יעבור קיר בלי שהקליטה תיקטע? קשה לי לחשוב מאיפה לקחת רמקולים לבדיקה, ולא בא לי לקנות ולהמר...
·
הבנתי שזה שיש קליטת בלוטות (נגיד בדיבורית), לא מספיק כי ברמקולים צריך תשדורת רציפה בלי נפילות, אחרת הרמקולים לא אפקטיביים.
בכל זאת יש סיכוי שזה יעבור קיר בלי שהקליטה תיקטע? קשה לי לחשוב מאיפה לקחת רמקולים לבדיקה, ולא בא לי לקנות ולהמר...
אצלי בבית BT עובר דרך קירות עד 7 מטרים. אני משתמש באוזניות BT ומסתובב בין החדרים הקרובים יותר לסלון כולל האמבטיה ואין לי קטיעות.ZahiT כתב:@HT-Assaf
·
בכל זאת יש סיכוי שזה יעבור קיר בלי שהקליטה תיקטע? קשה לי לחשוב מאיפה לקחת רמקולים לבדיקה, ולא בא לי לקנות ולהמר......
אבל אתה צודק שיש פה הימור.
מצד שני מדובר בפיתרון אלגנטי ולא יקר.
אם החלטת לקנות BT אני יכול להמליץ על Creative D200 למי שיש דרישות צנועות.
תוכל לקנות אותו מאמאזון: http://www.amazon.com/Creative-Labs-D20 ... B003N9PJDI
לא תשלם מיסים, במשלוח ימי יעלה פחות מ 400 ש"ח כולל הכל.
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני אישית הייתי הולך על פתרון בלוטות' (כאמור, עובר קירות ושומר על שידור איכותי רציף לטווח של 7-8 מטר), וההמלצה שלי היא ה-UE MINI BOOM - 400 ש"ח עד הבית במשלוח אווירי.