מבקש המלצה על LCD 32 אינץ'
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לטושיבה יש את 32WL66, שנכנסת במחיר הזה. תבדוק.
Silence speaks louder than words
- orelizhaki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה אחי גם אני הייתי צריך את המידע הזה
סייג אחד תתרחק מדגם 32SA1 של שארפ שנמכר דך מחסני חשמל.crusader כתב:נסה לחפש גם דגמים של שארפ בתקציב הנ"ל.
בהצלחה....
דבר נוסף במידה ואתה נוהג לצפות בשידורי כדורגל, רצוי לבדוק את המכשירים בחנות כי ב-80% מהמהכשירים לפחות אתה תוכל להבחין בשובלים אחרי השחקנים ומריחות קשות בקטעים דינאמיים ומהירים.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי את הטלויזיה הזאת, ואני מאד מבסוט, אבל במשחקי כדורגל וכדורסל יש בפירוש מריחות. הרענון שלה הוא 8 מילישניות, וזה לא מספיק לספורט, למרות שזה לא כזה קריטי ונורא.amirn כתב:צפיתי במשחקי כדורגל רבים ב LCD 32WL66 וטרם הבחנתי בשובלים או אפילו במריחה אחת.
מצד שני, הקבוצה שלי מפסידה הרבה יותר מאז שקניתי את ה-LCD... אז אני שוקל לעבור לפלזמה.......
אבל --- מסכים עם הקטע של ההפסדים... אולי באמת הטלויזיה הזאת היא מנחוס...
Silence speaks louder than words
ראיתי מסך שנקרא S2030 של סוני משום מה אין אותו בשום מקום אחר בארץ מלבד א.ל. הם הסיברו לי שזה דגם חדש בארץ, אבל לעומת זאת בפעם אחרונה שאמרו לי שהשארפ שאני עומד לקנות דגם חדש נכבתי וגיליתי שזה דגם מיושן מאוד.josef_he כתב:תברר מה לגבי הסוני
אולי יש מבצעים או ירידת מחירים על סדרת S...
מישהוא מכיר משהוא ?
הכוונה לזה:עומרי כתב:
ראיתי מסך שנקרא S2030 של סוני משום מה אין אותו בשום מקום אחר בארץ מלבד א.ל. הם הסיברו לי שזה דגם חדש בארץ, אבל לעומת זאת בפעם אחרונה שאמרו לי שהשארפ שאני עומד לקנות דגם חדש נכבתי וגיליתי שזה דגם מיושן מאוד.
מישהוא מכיר משהוא ?...
http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct. ... TVP+LCD+TV
josef_he כתב:הכוונה לזה:עומרי כתב:
ראיתי מסך שנקרא S2030 של סוני משום מה אין אותו בשום מקום אחר בארץ מלבד א.ל. הם הסיברו לי שזה דגם חדש בארץ, אבל לעומת זאת בפעם אחרונה שאמרו לי שהשארפ שאני עומד לקנות דגם חדש נכבתי וגיליתי שזה דגם מיושן מאוד.
מישהוא מכיר משהוא ?...
http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct. ... TVP+LCD+TV...
בדיוק. בו ראו TV יותר טוב בהרבה מהאחרים אך גם המחיר שלו היה די גבו כ-9000 מתצוג במבצע.
שהייתי בלאגסי שראגי אמר לי לחכות לסידרת V של סוני שבה יראו BY FAR יותר טוב מהמכשירים שקיימים היום בישראל.
לפי הקישור שלך ראיתי שההפרש מחיר בדגמים ב-UK הוא 400 פאונד.josef_he כתב:שראגי כמובן אמר לך את האמת.
למרות שלפי הידוע לי ישפאר לא התכוונו להביא את V לארץ. אם אכן יביאו (ושראגי מן הסתם יודע יותר ממני מה יביאו ומה לא) אתה תצטרך להחליט אם אתה הולך להשקיע את הכסף (זה יעלה לך...)...
כלומר בארץ מחיר -TV יגיע ל-13-14 אלף ש"ח