שרשור תגובות: Webbing - לגלוש בחו"ל עם כל המשפחה. בדקנו
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
מפריע מאוד שהם לא מפרסמים מחירון מסודר באתר שלהם. כל ניסיון לגשת לדף מחירים מביא לדף צור קשר. אני מאוד לא אוהב אתרים שמכריחים אותי למלא "בקשה להצעת מחיר" לפני שאני יכול לראות כמה זה עולה, ומה אני מקבל בתמורה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם המחיר הוא 200 ש"ח לחודש, האם אני יכול להסיק מכך שלשבוע (תקופת הזמן שרובנו נוסעים אליה ואף פחות) עם חצי ג'יגה-בייט זה 50 ש"ח, או שיש "מחיר מינימום"?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני חזרתי שבוע שעבר מארהב אחרי שהשתמשתי בוובינג. היינו שניים (עם סלולרים ושני אייפדים) ובסהכ זה עבד לא רע בארהב מבחינת מהירות וקליטה.
המינימום היה 200 ש"ח לשני ג'יגה (אי אפשר היה לקבל מחיר יותר נמוך רק לשבוע)
המינימום היה 200 ש"ח לשני ג'יגה (אי אפשר היה לקבל מחיר יותר נמוך רק לשבוע)
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
"200 ש"ח לחודש לחבילת גלישה של 2GB"...
יים בסרט
עכשיו חזרתי מטיול באירופה, סים מקומי בגרמניה של וודפון, עם 1 גיגה במהירות גבוה (דור 4) ואחריה גלישה איתית ללא הגבלה (מספיק מהר לוואיז, ווטסאפ, לבדוק מאיל וגלישה בסיסית. לא סרטים) עלה לי 15 שקל במקום ה100 שקל ל1 גיגה שהחברה הזאת מציאה. דרך אגב, יש לרוב הסמרטפונים כיום אפשרות של שיטוף החיבור, wifi hotspot, כך שאפשר לגלוש מהלפטופ ולחלוק את החיבור עם חברים ומשפחה אז המחשיר הזה הוא די מיותר. רק אנשי עסקים שרוצים להיות מחוברים למפסר שלהם אולי ירצו דבר כזה אבל גם אז, פשוט יותר לקחת פלפון שני ולהכסני לו סים מקומים, עדיין יותר זול.
שיהיה להם בהצלחה.
עכשיו חזרתי מטיול באירופה, סים מקומי בגרמניה של וודפון, עם 1 גיגה במהירות גבוה (דור 4) ואחריה גלישה איתית ללא הגבלה (מספיק מהר לוואיז, ווטסאפ, לבדוק מאיל וגלישה בסיסית. לא סרטים) עלה לי 15 שקל במקום ה100 שקל ל1 גיגה שהחברה הזאת מציאה. דרך אגב, יש לרוב הסמרטפונים כיום אפשרות של שיטוף החיבור, wifi hotspot, כך שאפשר לגלוש מהלפטופ ולחלוק את החיבור עם חברים ומשפחה אז המחשיר הזה הוא די מיותר. רק אנשי עסקים שרוצים להיות מחוברים למפסר שלהם אולי ירצו דבר כזה אבל גם אז, פשוט יותר לקחת פלפון שני ולהכסני לו סים מקומים, עדיין יותר זול.
שיהיה להם בהצלחה.
שטויות במיץ עגבניות,נסעתי עם הוובינג לגרמניה לבד, השימוש היחיד היה קצת גלישה בשעות הערב,קצת SKYPE וזהו , שאר הזמן המכשיר היה כבוי.הכל ממכשיר אחד, אחרי שבוע קיבלתי הודעה שהשתמשתי ב 6 גיגה, לא יכול להיות בחיים, גם אם הייתי משאיר את המכשיר פתוח לגלישה כל הזמן לא הייתי מגיע לזה, בקיצור - תיזהרו. המכשיר עוהד טוב ,אבל בסוף כשבמקום 200 שח תשלמו 800 זה לא יהיה נעים...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
30-40 יורו לשים?
לא יודע מה להגיד לך, חוץ מ: על תקנה דברים בשדה התעופה.
נכנסתי ל"מדיה מרקת "בכיכר אלכסנדר וקניתי לי כרטיס 500 מגע, 100 דקות שיחה וסמס של o2 ב1 יורו! אחרי שהוא חבילה נגמרת אתה יכול לחדש את הנפח בכל חנות/תחנת דלק /סופר במחירים סבירים על פי הנפח הרצוי... אבל תחלס לא צריך, אמא שלי גלשה שבוע על הכרטיס המקורי והשתמש בחיבור במלון כדי לשלוח תמונות. רוב הזמן מה שצריך זה חיבור לניווט ולווצאפ ולגוגל...
לא יודע מה להגיד לך, חוץ מ: על תקנה דברים בשדה התעופה.
נכנסתי ל"מדיה מרקת "בכיכר אלכסנדר וקניתי לי כרטיס 500 מגע, 100 דקות שיחה וסמס של o2 ב1 יורו! אחרי שהוא חבילה נגמרת אתה יכול לחדש את הנפח בכל חנות/תחנת דלק /סופר במחירים סבירים על פי הנפח הרצוי... אבל תחלס לא צריך, אמא שלי גלשה שבוע על הכרטיס המקורי והשתמש בחיבור במלון כדי לשלוח תמונות. רוב הזמן מה שצריך זה חיבור לניווט ולווצאפ ולגוגל...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גרמניה ואוסטריה בהחלט זולות. באוסטריה, למשל, אפשר להיכנס לכל סניף של Hofer (אפשר להגיד שזה ה"רמי לוי" של האוסטרים) ולקנות מהקופאית סים ב-5 יורו הכולל חצי ג'יגה גלישה. בהחלט מספיק לכשבוע.
אבל יש מדינות שזה עולה קצת יותר. אפשר לסכם שברוב המדינות המערביות אפשר להסתדר יפה ב-10-15 יורו. זה עדיף לדעתי אם רוצים לפעמים להתפצל בטיול ועדיין להתקשר/לצ'טט אחד לשני לתיאומים.
בכל מקרה, ייתכן שבשביל משפחה או חברים שכל הזמן נמצאים ביחד, שכירה משותפת של Webbing ב-200 ש"ח לכל החבורה בהחלט יכולה להיות משתלמת ופשוטה, בלי להתחיל לבזבז את הזמן היקר של הטיול על חיפוש חנויות שמוכרות סימים וכו (שוב, ממש לא מסובך בד"כ).
אבל יש מדינות שזה עולה קצת יותר. אפשר לסכם שברוב המדינות המערביות אפשר להסתדר יפה ב-10-15 יורו. זה עדיף לדעתי אם רוצים לפעמים להתפצל בטיול ועדיין להתקשר/לצ'טט אחד לשני לתיאומים.
בכל מקרה, ייתכן שבשביל משפחה או חברים שכל הזמן נמצאים ביחד, שכירה משותפת של Webbing ב-200 ש"ח לכל החבורה בהחלט יכולה להיות משתלמת ופשוטה, בלי להתחיל לבזבז את הזמן היקר של הטיול על חיפוש חנויות שמוכרות סימים וכו (שוב, ממש לא מסובך בד"כ).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כאמור, עולה כיום הרבה פחות מ-30-40 יורו בגרמניה.