ב"סד
רציתי לדעת האם בתוכנה כאשר היא מסנכרנת בין תיקיות וכלומר אם ביצעתי שינוי בתיקייה מסויימת ואני מפעיל תסינכרון לאחר שהתוכנה מבצעת את השינויים אז האם היא מוחקת מהמערכת את השינויים או האם היא מאחסנת אותם במקום כלשהו כי לא מצאתי בהגדרות שום איזכור לגבי זה
