morel solan
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קודם כל תתחדש ותהנה (ותמונות!)mikel1999 כתב:קניתי!:D
מקווה שעד שבוע הבא הם יהיו אצלי...
אליאל, איזה מגבר סטריאו הייתה ממליץ לי עד 3K במידה ואני ארצה להחליף את האונקיו?...
אני גם חושב שה-607 שלך יתקשה קצת עם הרמקולים הללו... מבחינת מגבר סטריאו, הבחירה האינטואיטיבית תהיה אונקיו 8050, אבל הכי טוב לבחון במו אוזניך כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על הרמקולים הללו מחוברים למגוון של מגברי סטריאו בתקציב הנתון, כגון NAD D3020, ימאהה RS700 או RN500 (אם קישוריות רשת חשובה לך), מרנץ 6005 או 7004, וכיו"ב...
תתחדש!!! אני יודע על עניין הדחיפה בגלל שהיה לי את מורל אוקטיב 5.2, אתה תוצאי מהם משהו אבל לא את המיטב, אתה תראה ברגע שאתה מחבר אותם למגבר סטריאו שהם ממש נותנים בראש הייתי ממליץ על הDENON PMA-710 שנותן 85WATT לערוץ
תהנה! אתה לא תחרט! הוא מדהים! הוא לקח את הרמקולים שלי לעולם אחר! קודם לחן תהנה מי מה שיש ואז תקבל את הבום! של השמים והארץ...
הרמקולים האלה ממש לא קשים לדחיפה, ואין שום קשר קלוש לאוקטאב 5.2, אלו רמקולים שונים לגמרי.
הרמקולים יישמעו היטב עם כל מגבר סביר של סביבות ה - 50-60 וואט. מגבר סטריאו, ככלל, יהיה עדיף על רסיבר ק"ב אבל זה תמיד נכון.
מגבר וינטאג', אם עבר בדיקה מקצועית, יכול להיות פיתרון טוב מאוד ולא יקר.
הרמקולים יישמעו היטב עם כל מגבר סביר של סביבות ה - 50-60 וואט. מגבר סטריאו, ככלל, יהיה עדיף על רסיבר ק"ב אבל זה תמיד נכון.
מגבר וינטאג', אם עבר בדיקה מקצועית, יכול להיות פיתרון טוב מאוד ולא יקר.
שמע האונקיו ישאיר את הסאונד רזה
Antam, ROTAL, HARMAN,DANON יעשו תעבודה מגברים של כמה שנים אחורה ,בתצורת סטריאו לגבי הרמקולים שהיו לי זה אותו סגנון רק ששלי היו בלי הסאב שהיה מעל תמחיר לעשר ,נכון להיום אני עם KEF ופיוניר
צום מועיל! תעדכן אותנו!
-
mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אז לאחר איחור קל הרמקולים אצלי:D
ואני ממש מרוצה מהם, לגבי הסאונד אני אולי ארחיב אחרי שאני אפטר מכמה חולייות חלשות במערכת.
אבל בגדול אם מישהו מכיר את הסאונד של הQ701 ומעוניין לרכוש רמקולים עם חתימת סאונד דומה מאוד זה הרמקולים המושלמים לכך.
לגבי האונקיו 607, אני עובר כרגע על ההגדרות ואני לא מוצא כמה דברים שאמורים להופיע שם, כמו SPEAKER IMPDANCE או FRONT SPEAKERS
וכשאני מנסה להעביר את הרמקולים לרמה של של 40HZ כדי להתאים אותו כמה שיותר (מכיוון שזה רמקול ריצפתי) הוא עוצר ב80HZ ולא נותן לי לרדת יותר.
יש למישהו מושג מה גורם לבעיה?
אני מכייל את הרסיבר דרך הרסיבר עצמו, לצערי אין לי את השלט או המיקרופון והוא גם "חולה" במחלה התורשתית של הרסיברים של אונקיו, הHDMI לא עובד...
ואני ממש מרוצה מהם, לגבי הסאונד אני אולי ארחיב אחרי שאני אפטר מכמה חולייות חלשות במערכת.
אבל בגדול אם מישהו מכיר את הסאונד של הQ701 ומעוניין לרכוש רמקולים עם חתימת סאונד דומה מאוד זה הרמקולים המושלמים לכך.
לגבי האונקיו 607, אני עובר כרגע על ההגדרות ואני לא מוצא כמה דברים שאמורים להופיע שם, כמו SPEAKER IMPDANCE או FRONT SPEAKERS
וכשאני מנסה להעביר את הרמקולים לרמה של של 40HZ כדי להתאים אותו כמה שיותר (מכיוון שזה רמקול ריצפתי) הוא עוצר ב80HZ ולא נותן לי לרדת יותר.
יש למישהו מושג מה גורם לבעיה?
אני מכייל את הרסיבר דרך הרסיבר עצמו, לצערי אין לי את השלט או המיקרופון והוא גם "חולה" במחלה התורשתית של הרסיברים של אונקיו, הHDMI לא עובד...
נערך לאחרונה על ידי mikel1999 ב 29/10/2014 14:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
mikel1999
- חבר ותיק

אה כן, כמעט שכחתי, תמונות.
החדר כרגע לא במצב מי יודע מה אז יש צילום בחוץ (סליחה על האיכות).
אין לו את הטוויטר לוטוס, כי זה SOLAN V1.
דיברתי עם מישהו והוא אמר לי שעניין הגריל לוטוס הוא המראה, הוא לא באמת משפיע על הסאונד
החדר כרגע לא במצב מי יודע מה אז יש צילום בחוץ (סליחה על האיכות).
אין לו את הטוויטר לוטוס, כי זה SOLAN V1.
דיברתי עם מישהו והוא אמר לי שעניין הגריל לוטוס הוא המראה, הוא לא באמת משפיע על הסאונד
-
- השריטות שאתם רואים שם זה אבק
נערך לאחרונה על ידי mikel1999 ב 05/11/2014 1:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
mikel1999
- חבר ותיק

אז בסוף הצלחתי למצוא את מה שחיפשתי באפשרויות. (עדיין לא בטוח מה עשיתי שזה היסתדר:)
שאלה נוספת (בתקווה שאקבל תשובה עליה)
ממה שהבנתי אני אוכל לקבל סאונד טוב יותר עם כמה ספוגים אקוסטיים, אבל לא תמיד כדי לכסות את כל הקיר בספוגים (או שכן?)
בכל מקרה הנה הקיר:
http://www.head-fi.org/g/i/1218748/a/91 ... lay_order/
המרחק בין הארון למיטה הוא 2 מטר, הרמקולים עצמם יהיו במרחק של בערך 1.60,
עכשיו השאלה איפה כדי לי לשים ספוגים...
אני כן אשמח להשאיר איזור באורך של 45ס"מ ובגובה של מטר וקצת בלי ספוגים בדיוק באמצע (בשביל האסטטיקה)
אבל אם זה ייקח נתח גדול משיפור הסאונד אז אני אוותר, סאונד בראש סדרי העדיפויות
שאלה נוספת (בתקווה שאקבל תשובה עליה)
ממה שהבנתי אני אוכל לקבל סאונד טוב יותר עם כמה ספוגים אקוסטיים, אבל לא תמיד כדי לכסות את כל הקיר בספוגים (או שכן?)
בכל מקרה הנה הקיר:
http://www.head-fi.org/g/i/1218748/a/91 ... lay_order/
המרחק בין הארון למיטה הוא 2 מטר, הרמקולים עצמם יהיו במרחק של בערך 1.60,
עכשיו השאלה איפה כדי לי לשים ספוגים...
אני כן אשמח להשאיר איזור באורך של 45ס"מ ובגובה של מטר וקצת בלי ספוגים בדיוק באמצע (בשביל האסטטיקה)
אבל אם זה ייקח נתח גדול משיפור הסאונד אז אני אוותר, סאונד בראש סדרי העדיפויות