כלי עבודה חדשים - התלבטות
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
שלום חברים,
אני רוצה לקנות השבוע מלטשת חדשה ומתלבט לגבי הסוג והפירמה ומברגון.
לגבי המלטשת
בגדול אני מכיר שני סוגים - אקצנטרית (עגולה) ורוטטת (מלבן ישר שרוטט).
הייתה לי בעבר מלטשת רוטטת שלא התלהבתי ממנה, אבל זה גם אולי בגלל שהיא הייתה משהו ממש מעאפן של יונדאי.
לכן חשבתי ללכת על אקצנטרית.
אני שוקל כרגע לקנות מלטשת כנראה של בוש או מקיטה (יש לי 25% הנחה בהום סנטר אז אני רוצה לנצל את זה)
או של WORX (כתומה).
התקציב הוא עד אזור ה-300 שקל (כלומר, בוש\מקיטה בהום סנטר ב-400).
ההתלבטות השנייה היא של המברגון.
יש לי שלוש מקדחות (גרמניות איכותיות) ואחת של סקיל שמשמשת גם כמברגה אבל כולן חשמליות.
הייתה לי מברגה של מקיטה אבל עם הזמן והעבודות גיליתי שהחשמליות נותנות לי הרבה יותר, אבל לדברים הקטנים לפעמים צריך איזה משהו קטן...
אז חשבתי על בוש IXO או משהו בסגנון ואז ראיתי שגם לWORX יש משהו כזה.
בביי2 יש לי קופון של 50 שקל בגלל זה הפניתי אליהם.
המלצות מישהו, משהו?
שנה טובה
אני רוצה לקנות השבוע מלטשת חדשה ומתלבט לגבי הסוג והפירמה ומברגון.
לגבי המלטשת
בגדול אני מכיר שני סוגים - אקצנטרית (עגולה) ורוטטת (מלבן ישר שרוטט).
הייתה לי בעבר מלטשת רוטטת שלא התלהבתי ממנה, אבל זה גם אולי בגלל שהיא הייתה משהו ממש מעאפן של יונדאי.
לכן חשבתי ללכת על אקצנטרית.
אני שוקל כרגע לקנות מלטשת כנראה של בוש או מקיטה (יש לי 25% הנחה בהום סנטר אז אני רוצה לנצל את זה)
או של WORX (כתומה).
התקציב הוא עד אזור ה-300 שקל (כלומר, בוש\מקיטה בהום סנטר ב-400).
ההתלבטות השנייה היא של המברגון.
יש לי שלוש מקדחות (גרמניות איכותיות) ואחת של סקיל שמשמשת גם כמברגה אבל כולן חשמליות.
הייתה לי מברגה של מקיטה אבל עם הזמן והעבודות גיליתי שהחשמליות נותנות לי הרבה יותר, אבל לדברים הקטנים לפעמים צריך איזה משהו קטן...
אז חשבתי על בוש IXO או משהו בסגנון ואז ראיתי שגם לWORX יש משהו כזה.
בביי2 יש לי קופון של 50 שקל בגלל זה הפניתי אליהם.
המלצות מישהו, משהו?
שנה טובה
מברגה לצרכים ביתיים אני ממלחץ על 10.8V, סוללות ליתיום-בוש/מקיטה/דיוולט
מלטשת - עבורי אקצנטרית הייתה מאוד נוחה ועשתה את העבודה (בוש).
תעשה סקר מחירים קטן, הום סנטר יקרים באופן יחסי למרות ההנחות שלהם, חפש חנויות כלי עבודה באזור מגוריך.
מלטשת - עבורי אקצנטרית הייתה מאוד נוחה ועשתה את העבודה (בוש).
תעשה סקר מחירים קטן, הום סנטר יקרים באופן יחסי למרות ההנחות שלהם, חפש חנויות כלי עבודה באזור מגוריך.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לא מצאתי את הדגם של מקיטה שהמלצת עליו.
מרבית המברגות של מקיטה\בוש עולות 600-700 שקל ומעלה.
המברגון של בוש עולה פחות מ-200 (הWORX עולה לי 100 אחרי הנחה) ומכיוון שיש לי מברגה חזקה טובה אני רק רוצה משהו לשימושים פשוטים.
למען האמת, אני לא סובל לקנות מוצרים חלשים או מחברות מעפנות כמו יונדאי וכיוצ"ב אבל מכיוון שמדובר בפריט לשימוש "חלש" אני לא רואה צורך להשקיע. בגלל זה אני אשמח לשמוע על חוו"ד על חברת WORX שנכנסו לשוק די חזק בשנה האחרונה אבל אני לא באמת מכיר אותם.
מרבית המברגות של מקיטה\בוש עולות 600-700 שקל ומעלה.
המברגון של בוש עולה פחות מ-200 (הWORX עולה לי 100 אחרי הנחה) ומכיוון שיש לי מברגה חזקה טובה אני רק רוצה משהו לשימושים פשוטים.
למען האמת, אני לא סובל לקנות מוצרים חלשים או מחברות מעפנות כמו יונדאי וכיוצ"ב אבל מכיוון שמדובר בפריט לשימוש "חלש" אני לא רואה צורך להשקיע. בגלל זה אני אשמח לשמוע על חוו"ד על חברת WORX שנכנסו לשוק די חזק בשנה האחרונה אבל אני לא באמת מכיר אותם.
של כל דבר עם 4 גלגלים!