אפלקציה מקבילה לוואטסאפ לשיחות
היי,
יש לי קרוב משפחה שהולך לטוס לכמה יעדים בחו"ל, בכל יעד הוא מתכוון לקנות סים מקומי ולשים בנוט שיש לו.
ברגע שאתה מחליף סים במכשיר, אתה עדיין יכול להשתמש בוואטסאפ- ומי שמקבל ממך הודעה גם רואה את המספר החדש.
האם יש אלפקציה מקבילה לשיחות טלפוניות ? אפילו שיחות דרך האינטרנט ?DATA?
יש לי קרוב משפחה שהולך לטוס לכמה יעדים בחו"ל, בכל יעד הוא מתכוון לקנות סים מקומי ולשים בנוט שיש לו.
ברגע שאתה מחליף סים במכשיר, אתה עדיין יכול להשתמש בוואטסאפ- ומי שמקבל ממך הודעה גם רואה את המספר החדש.
האם יש אלפקציה מקבילה לשיחות טלפוניות ? אפילו שיחות דרך האינטרנט ?DATA?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ממש לא נכון. כל עוד ביצעת את תהליך הרישום בארץ, גם אם אתה מחליף לסים מקומי בעת טיול לחו"ל, הוואטס אפ ממשיך לעבוד כרגיל ולא מחליף את מספר הטלפון. ואני מדבר מנסיון.
מה שכן, מומלץ לפני הנסיעה לחו"ל לבטל עדכון אוטומטי של האפליקציות, כי לעיתים רחוקות בהתקנה מחדש של וואטס אפ הוא פתאום דורש להירשם מחדש. כיבוי העדכון האוטומטי נעשה דרך ההגדרות של Google Play. מומלץ לפני הנסיעה לחו"ל לוודא שאתם עם וואטס אפ עדכני.
לגבי תוכנות נוספות - Viber: מאפשרת לא רק שיחות Voice אלא גם טקסט, קבוצות וכו.
שקול גם את Telegram, שיש האומרים שהיא הדבר הבא בתחום. מפתחי האפליקציה התחייבו שהם לעולם לא ינסו לקחת תשלום על האפליקציה, ובניגוד לוואטס אפ התוכנה מאפשרת להתכתב גם דרך המחשב.
מה שכן, מומלץ לפני הנסיעה לחו"ל לבטל עדכון אוטומטי של האפליקציות, כי לעיתים רחוקות בהתקנה מחדש של וואטס אפ הוא פתאום דורש להירשם מחדש. כיבוי העדכון האוטומטי נעשה דרך ההגדרות של Google Play. מומלץ לפני הנסיעה לחו"ל לוודא שאתם עם וואטס אפ עדכני.
לגבי תוכנות נוספות - Viber: מאפשרת לא רק שיחות Voice אלא גם טקסט, קבוצות וכו.
שקול גם את Telegram, שיש האומרים שהיא הדבר הבא בתחום. מפתחי האפליקציה התחייבו שהם לעולם לא ינסו לקחת תשלום על האפליקציה, ובניגוד לוואטס אפ התוכנה מאפשרת להתכתב גם דרך המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עם וייבר זה בדיוק כמו וואטס אפ. כשאתה מחליף לסים מקומי, אתה יכול להמשיך לצ'טט ולשוחח עם אנשי הקשר שלך (שגם להם יש כמובן וייבר) בלי בעייה.
בשיחות וייבר, התקשורת למשתמש וייבר אחר, כולל שיחות Voice, נעשית דרך האינטרנט בלבד.
את LINE אני לא ממש מכיר.
בשיחות וייבר, התקשורת למשתמש וייבר אחר, כולל שיחות Voice, נעשית דרך האינטרנט בלבד.
את LINE אני לא ממש מכיר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא היית ברור קודם. חשבתי שהתכוונת לתחליף לוואטס אפ בשביל טקסט.
עבור שיחות Voice, וייבר כמובן מצויינת. מומלצת בחום.
עבור שיחות Voice, וייבר כמובן מצויינת. מומלצת בחום.