צריך המלצה למדפסת לייזר משתלמת
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הלן אנשים, אנשי מחפש מדפסת קומפקטית קודם כל, או לפחות שהגובה יהיה עד 20 ס"מ (יש לי חוסר מקום, והיא תעמוד מתחת לשולחן מחשב), בהתחלה רציתי לקנות xerox 3010, אבל אז גיליתי שתפקות העבודה שלה רק 30K דף, לא לחודש, יש שם תוף שלא ניתן החלפה, ולך תנחש מתי תא השיעריות יתמלה. ב brother הבנתי שיש תוף בנפרד וטונר בנפרד, לא יודע אם זה טוב או רע, אבל מתקלים חלופיים בזול יותר. מסמסונג הבנתי שכדאי להתרחק, אם כי תכלס זה מיוצר ע"י xerox. לי תמיד היו סורקים, מדפסות, ומשולבים של HP, לא נתקלתי בבעיות, פרט לחסרון של עלות דיו. היה לי M1212 אשר מכרתי עקב חוסר שימוש, ועד כו לא זכור לי מתי הייתי צריך לשלוח פקס, או לסרוק מסמך, מידי פעם רק להדפיס משהו קטן, אבל ללכת לחבר קצת לא נעים לי, אז חשבתי לרכוש לי מדפסת לייזר נטו, למשל P1102. אבל יש מספק שאלות, למי יש ניסיון אם טונרים חלופיים של HP? מדגם A85 (יש מספר דגמי HP שעובדים איתו), והאם כדאי להרחיב אחריות ל 3 שנים? המדפסת תעמוד ללא שימוש רוב הזמן, עולי דף פעם בחודש, פשוט בשביל שתהיה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

עדכון קטן, יכול להיות ש BROTHER dcp-1510 תוכלנה להיכנס מבחינת גובה, המחיר כמו HP P1102 אבל כוללת סורק (עולי מתישהו אצתרך לצלם משהו)
התוף שלה הוא ל 10K דף, ובה אם טונר ראשוני של 700 דף כמו רוב המדפסות לייזר, חושב שזה יספיק לי לכמה שנים טובות, והתוף אמור לשרוד כ 9 החלפות של טונר ל 1000 דף, אם כי הדגם חדש, יש למישהו ניסיון איתה? או דגם לייזר אחר של BROTHER?
התוף שלה הוא ל 10K דף, ובה אם טונר ראשוני של 700 דף כמו רוב המדפסות לייזר, חושב שזה יספיק לי לכמה שנים טובות, והתוף אמור לשרוד כ 9 החלפות של טונר ל 1000 דף, אם כי הדגם חדש, יש למישהו ניסיון איתה? או דגם לייזר אחר של BROTHER?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

אין המלצות חברים? מה שאני מחפש, זו מדפסת לייזר משולבת סורק, ללא פקס (כי פקסים אני יכול לשלוח גם דרך מחשב), באמת נראת לי ה BROTHER הזאת, המחיר טוב, והיא קומפקטית מעוד.
- segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מצטרף לבקשתו של denis29.
מחפש המלצה על מדפסת לייזר צבעונית משולבת סורק, חשוב מאוד שתהיה קומפקטית ככל הניתן...
מחפש המלצה על מדפסת לייזר צבעונית משולבת סורק, חשוב מאוד שתהיה קומפקטית ככל הניתן...
יש לי Samsung SCX-4200 כבר 7 שנים והיא עושה את העבודה