זיהוי בוקסה goodmans וינטאג' למתקדמים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #1 

נתקלתי בגודמנס מעניינים (ויפים) למכירה אבל אני וד"ר גוגל (והמוכר) לא מצליחים להחליט מאיזה דגם הרמקולים.
אולי מישהו מכיר , מדובר בגודמנס 3way עם וופר 12 , לבנים. על הוופרים והמידים רשום made in england , על הטויטרים רשום model dt-100 dome tweeter. תמונות מצורפות להנאתכם.

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #2 

גוגל רומז שהטוויטר הוחלף כנראה ל monacor
חוץ מזה, לצערי נתקלתי בשני זוגות של גודמנס, ושניהם היו ממש לא משהו,הבנתי שהיו להם דגמים מאוד מבוקשים,אך בהם לא נתקלתי :עצוב:
באחד הזוגות לא היה רשום כלום חוץ ממדבקת GOODMANS,הבנתי שהיו בונים את התיבות בארץ(?) טפט,סיבית מתפוררת, קבלים מולחמים באוויר או ישירות לאלמנטים, שהיו מאיכות בנייה ירודה מאוד,חוץ ממדבקה כחולה על האלמנטים,שעליה כתוב את השם המפורש,לא ניתן היה לאתר אותם ואת הרמקולים בשום מקום ברשת...
לגבי הזוג שאתה מציג ...אני לא יודע
איך הם נשמעים?
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #3 

נראה כמו רמקולים איכותים .
אתה יכול אולי לצלם את הקדימה של הרמקולים ללא הגריל ?

eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #4 

לפי איך שהטוויטר יושב לו בנישה אני לא חושב שהוא חלופי , יכול להיות שהם תוכננו עם הטוויטר הזה , יכול להיות שאלה בכלל לא גודמנס אלא רמקולים שנבנו עם אלמנטים של גודמנם (דומים מאוד לAR ).

את הגריל לצערי אי אפשר להוריד , כמו שרואים בתמונה הבד תפוס עם ניטים פנימיים לפלטה הקדמית.
לא שמעתי אותם , הם מאוד מסקרנים ואני שוקל אולי לבקש להשאיל אותם , קיוותי להתחיל עם קצת יותר מידע ואני מאוכז קצת שמסתמן שאולי הם לא ממש גודמנס..
אגב נראה די בולט שאין בתיבה בידוד , יכול להיות שזאת הבעיה הכי גדולה באיכות ההרכבה וריפוד התיבות ישפר את הביצועים שלהם.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #5 

אני לא מומחה ל-Goodman's אבל היו להם דרייברים אלניקו מדהימים בסדרות נחשבות שקראו להן 'Axiom' ו-'TriAxiom' וכדומה. Goodman's גם ייצרו דרייברים ברשיון של Seas. את המדבקות הכחולות, כמו שרואים בתמונות, נהגו בד"כ להדביק על דרייברים 'תוצרת חוץ' שאינם מתכנון החברה. הם עדיין יכולים להיות מעולים ולוופרים בתמונות נראה שיש 'בשר' אמיתי (אם כי השלדה לא ניראת מהסדרות האיכותיות באמת). שווה לנסות ולהתרשם. מה כבר יכול להיות?!

(Y) בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”