שלום
יש לי סאב וופר של PURE ACOUSTICS (מצורפת תמונה) שאני רוצה לחבר לריסבר של Pionner דגם VSX-D711 ׁׁ(מצורפת תמונה)
ניסיתי לחבר כבל RCA בודד בין יציאת ה SUB בריסיבר לבין הכניסה השמאלית בריסיבר וזה לא עובד.
כיצד לחבר ?
תודה
עזרה בבקשה בחיבור סאב-וופר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
החיבור שהוצע לך הוא החיבור הנכון, אבל אולי יש בעיה עם הכניסה בסאב, אז נסה קודם לחבר את הכבל שיוצא מיציאת הסאב ברסיבר לכניסה האדומה של הסאב. אם גם זה לא עובד אז או שיש בעיה בסאב, או שיש בעיה ברסיבר (לא מוציא סיגנל), או שיש בעיה בכבל (נסה להשתמש בכבל אחר).
לפני הכל - נסה לצרף שוב תמונה של הסאב, אבל תתמקד רק בחיבורים ובכפתורים (ויהיה נחמד אם התמונה תהיה ישרה ולא על הצד...) - ממה שנראה לי, יכול להיות שהסאב לא מוגדר כמו שצריך, ובגלל זה אתה לא שומע כלום.
בתור התחלה, נסה לכוון את המתג ל-ON, את ה-GAIN על 50% ואת ה-FREQ למקסימום.
כדי לוודא שהבעיה לא בסאב, חבר את הכבל לאחת הכניסות שבו, וגע עם האצבע בחיבור החשוף שבצד השני - אתה אמור לשמוע רעשים מהסאב...
אם אתה לא שומע רעשים מהסאב, תנסה קודם כל להחליף כבל. אם גם זה לא עזר, אז כנראה שהסאב התקלקל.
אם יש רעשים מהסאב, אז רוב הסיכויים שהוא תקין ואז צריך לבדוק אם הרסיבר תקין - נסה לנגן test tone מהרסיבר לסאב ולבדוק אם שומעים משהו.
לפני הכל - נסה לצרף שוב תמונה של הסאב, אבל תתמקד רק בחיבורים ובכפתורים (ויהיה נחמד אם התמונה תהיה ישרה ולא על הצד...) - ממה שנראה לי, יכול להיות שהסאב לא מוגדר כמו שצריך, ובגלל זה אתה לא שומע כלום.
בתור התחלה, נסה לכוון את המתג ל-ON, את ה-GAIN על 50% ואת ה-FREQ למקסימום.
כדי לוודא שהבעיה לא בסאב, חבר את הכבל לאחת הכניסות שבו, וגע עם האצבע בחיבור החשוף שבצד השני - אתה אמור לשמוע רעשים מהסאב...
אם אתה לא שומע רעשים מהסאב, תנסה קודם כל להחליף כבל. אם גם זה לא עזר, אז כנראה שהסאב התקלקל.
אם יש רעשים מהסאב, אז רוב הסיכויים שהוא תקין ואז צריך לבדוק אם הרסיבר תקין - נסה לנגן test tone מהרסיבר לסאב ולבדוק אם שומעים משהו.