מחפש אוזניות אלחוטיות 1000 שקל Over ear\On ear
-
ShahafYe
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
אני מחפש אוזניות בעלות איכות גבוהה ובגלל זה לא איכפת לי לשם את המחיר.
חשוב שיהיו עמידות, איכותיות, נוחות וכמובן שלא תהיה בעיה בתקשורת.
אם למישהו יש נסיון אישי ממוצר מסויים הוא מוזמן לשתף.
השימוש העיקרי הוא ספורט ובין היתר נסיעות וכדומה...
אני שומע בעיקר מיינסטרים וקצת האוס היפהופ ורוק קל.
יש אפשרות לחריגה תקציבית במידה וזה שווה את זה.
תודה רבה !!!
חשוב שיהיו עמידות, איכותיות, נוחות וכמובן שלא תהיה בעיה בתקשורת.
אם למישהו יש נסיון אישי ממוצר מסויים הוא מוזמן לשתף.
השימוש העיקרי הוא ספורט ובין היתר נסיעות וכדומה...
אני שומע בעיקר מיינסטרים וקצת האוס היפהופ ורוק קל.
יש אפשרות לחריגה תקציבית במידה וזה שווה את זה.
תודה רבה !!!
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אוזניות קשת וספורט בד"כ לא הולכים כ"כ טוב ביחד... 
אם אתה מתעקש, אז אלה נחשבות לטובות כאוזניות קשת לספורט:
http://www.amazon.com/dp/B00EZSUT22
http://www.amazon.com/dp/B00BB7MS2Y
-
ShahafYe
-
- חבר שרק התחיל

·epony כתב:אוזניות קשת וספורט בד"כ לא הולכים כ"כ טוב ביחד...
למה לא?
הרבה אנשים במכון אצלי מתאמנים ככה..
והאוזניות הן לא אוזניות אלחוטיות אחי...
- yoavlive
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 30
אם אתה מחפש אוזניות קשת טובות, עמידות ואלחוטיות, לך על JBL E40BT.
מאוד מאוד ממליץ
מאוד מאוד ממליץ
- epony
-
- חבר במועדון 10K

סליחה על הבלבול עם ההמלצות הקודמות לאוזניות חוטיות...
JABRA REVO WIRELESS הן אוזניות הבלוטות' הכי טובות שאני מכיר בתקציב הנתון (ואחרי ירידת מחיר די דרסטית של 30% ממש בימים האחרונים הן בכלל נותנות המון ערך לכסף!): קלות, מתקבלות, עמידות למדי, שליטה מכפתורים שיושבים על האוזניות כך שלא צריך לגעת בטלפון, ואפשרות לחיבור עם כבל במקרה שנגמרה הבטריה..!

JABRA REVO WIRELESS הן אוזניות הבלוטות' הכי טובות שאני מכיר בתקציב הנתון (ואחרי ירידת מחיר די דרסטית של 30% ממש בימים האחרונים הן בכלל נותנות המון ערך לכסף!): קלות, מתקבלות, עמידות למדי, שליטה מכפתורים שיושבים על האוזניות כך שלא צריך לגעת בטלפון, ואפשרות לחיבור עם כבל במקרה שנגמרה הבטריה..!
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
באמת ירידת מחיר גדולה.epony כתב:סליחה על הבלבול עם ההמלצות הקודמות לאוזניות חוטיות...![]()
...
נראה לך שהצליל שלהן יותר טוב משמעותית מה Sony MDR10RBT ?
יש לי את הסוני ואני נהנה מהן אבל לשמוע ב BT זו מגבלה רצינית ואם יש אפשרות לשפר את הצליל אז אני אשקול שדרוג.
-
- חבר במועדון 10K

שאלה שאלתית ביותר...gilg7 כתב:באמת ירידת מחיר גדולה.......
נראה לך שהצליל שלהן יותר טוב משמעותית מה Sony MDR10RBT ?
יש לי את הסוני ואני נהנה מהן אבל לשמוע ב BT זו מגבלה רצינית ואם יש אפשרות לשפר את הצליל אז אני אשקול שדרוג.
גיל...
לא בחנתי אותן אחת מול השניה כך שקשה לי מאוד לצאת בהכרזות כי בשורה התחתונה שתיהן אוזניות BT מעולות.
בהינתן הירידה הדרסטית במחיר של הג'אברה (והעובדה שהן ON EAR, מה שכנראה אומר שהן יותר מתאימות לצרכים שהוגדרו ע"י פותח השרשור), הן המלצה קלה יותר עכשיו.
למישהו שכבר יש לו את הסוני יהיה לי קשה מאוד להמליץ על אוזניות אחרות באותה רמת מחיר אלא אם הוא מביע אי שביעות רצון מהותית מהן, ונותן אינדיקציה שהג'אברה כנראה יותר מתאימות לצרכים שלו.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

אתה צודק.epony כתב:שאלה שאלתית ביותר.........![]()
לא בחנתי אותן אחת מול השניה כך שקשה לי מאוד לצאת בהכרזות כי בשורה התחתונה שתיהן אוזניות BT מעולות.
בהינתן הירידה הדרסטית במחיר של הג'אברה (והעובדה שהן ON EAR, מה שכנראה אומר שהן יותר מתאימות לצרכים שהוגדרו ע"י פותח השרשור), הן המלצה קלה יותר עכשיו.
למישהו שכבר יש לו את הסוני יהיה לי קשה מאוד להמליץ על אוזניות אחרות באותה רמת מחיר אלא אם הוא מביע אי שביעות רצון מהותית מהן, ונותן אינדיקציה שהג'אברה כנראה יותר מתאימות לצרכים שלו....
הסוני טובות יותר מאלחוטיות אחרות ששמעתי.
פעם השוויתי אותן ראש-בראש עם Parrot Zik שמישהו השאיל לי וה Parrot Zik אומנם היו יותר טובות במוד אלחוטי (דרך חוט שתיהן היו אותו דבר בערך). אבל ההבדלים לא היו בשמיים. אולי Parrot Zik זה המקסימום ש BT יכול לתת.
לעומת זאת כשאני משווה לחוטיות שיש לי MartinLogan Mikros 90 שעלו פחות מחצי מחיר אז האלחוטיות נשמעות ממש גרוע. אפילו אוזניות AWEI ES900i שעולות 23 ש"ח מעבירות באסים יותר טוב מהסוני.
שורה תחתונה: לאוזניות חדשות באמת הג'אברה משתלמות אחרי שעלו 200 דולר עד לא מזמן ומי שלא סובל חוטים ייחכה ל BT 5.0 או משהו כזה.
ShahafYe
-
- חבר שרק התחיל

אולי לא הבהרתי את זה אבל חשוב לי שרמת השמע תהיה גבוה...gilg7 כתב:אתה צודק.......
הסוני טובות יותר מאלחוטיות אחרות ששמעתי.
פעם השוויתי אותן ראש-בראש עם Parrot Zik שמישהו השאיל לי וה Parrot Zik אומנם היו יותר טובות במוד אלחוטי (דרך חוט שתיהן היו אותו דבר בערך). אבל ההבדלים לא היו בשמיים. אולי Parrot Zik זה המקסימום ש BT יכול לתת.
לעומת זאת כשאני משווה לחוטיות שיש לי MartinLogan Mikros 90 שעלו פחות מחצי מחיר אז האלחוטיות נשמעות ממש גרוע. אפילו אוזניות AWEI ES900i שעולות 23 ש"ח מעבירות באסים יותר טוב מהסוני.
שורה תחתונה: לאוזניות חדשות באמת הג'אברה משתלמות אחרי שעלו 200 דולר עד לא מזמן ומי שלא סובל חוטים ייחכה ל BT 5.0 או משהו כזה.
גיל...
אתם חושבים שהלג'אברה אין רמה כזאת גבוה של שמע?
הרי בסופו של דבר לשם זה נועדו אוזניות...
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

אין אוזניות BT בעולם שיתנו רמת שמע טובה כמו חוטיות.ShahafYe כתב:אולי לא הבהרתי את זה אבל חשוב לי שרמת השמע תהיה גבוה.........
אתם חושבים שהלג'אברה אין רמה כזאת גבוה של שמע?
הרי בסופו של דבר לשם זה נועדו אוזניות......
זה בכלל המגבלות של Bluetooth. אני למדתי את זה בדרך הקשה אחרי התנסות ב 4 זוגות BT.
אתה משלם 750 ש"ח ועדיין מקבל צלילים פחות טובים מאוזניות שעולות 200 ש"ח עם חוט.
מצד שני אני משתגע מחוטים סביבי. אין יותר כיף מלשמוע מוסיקה בלי חוטים.
אבל איכות שמע "טובה" זה מושג יחסי. אי אפשר לדעת מה מספיק טוב בשבילך בלי שתבדוק אישית.
ShahafYe
-
- חבר שרק התחיל

גיל, אני מסכים איתך ב100%...gilg7 כתב:אין אוזניות BT בעולם שיתנו רמת שמע טובה כמו חוטיות.......
זה בכלל המגבלות של Bluetooth. אני למדתי את זה בדרך הקשה אחרי התנסות ב 4 זוגות BT.
אתה משלם 750 ש"ח ועדיין מקבל צלילים פחות טובים מאוזניות שעולות 200 ש"ח עם חוט.
מצד שני אני משתגע מחוטים סביבי. אין יותר כיף מלשמוע מוסיקה בלי חוטים.
אבל איכות שמע "טובה" זה מושג יחסי. אי אפשר לדעת מה מספיק טוב בשבילך בלי שתבדוק אישית.
רציתי לדעם האם יש חנויות שיכולות לתת לי לשמוע באוזניות..?
רק ככה אוכל באמת להחליט אני חושב
·
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

בחנויות iDigital נתנו בעבר להקשיב ל Parrot Zik שעולות יותר מהתקציב שלך.ShahafYe כתב:גיל, אני מסכים איתך ב100%.........
רציתי לדעם האם יש חנויות שיכולות לתת לי לשמוע באוזניות..?
רק ככה אוכל באמת להחליט אני חושב
·...