התחדשתי בגלקסי טאב S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סוף סוף קניתי טאבלט אבל אין לי מושג איך למצות את כל הפוטנציאל שלו כי עד עכשיו היה לי אייפון ואני לא מכיר את מערכת האנדרואיד...
מישהו יכול לכתוב לי מה הדברים הכי חשובים שאני צריך לשנות בהגדרות או להוריד למכשיר?
אני יודע שיש הרבה מדריכים אבל אין כמו המלצה מבנאדם שיש לו את המכשיר או שיש לו ניסיון של הרבה זמן עם המערכת הפעלה הזאת.
תודה מראש (Y)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

שאלה כללית מדי לטעמי.
אילו שימושים אתה צריך? מה אתה רוצה לעשות איתו?

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

בגדול השימוש העיקרי יהיה צפייה סרטים HD אבל אני גם רוצה להוריד משחקים,שירים וכו...
רציתי לדעת אם יש אפליקציות שימושיות וטובות במגוון תחומים,אפלקציות שהופכות את השימוש במכשיר להרבה יותר מהנה.
לגבי ההגדרות זה בכללי-למשל אם לשים את התאורה של המסך על מצב אוטומטי או לא? כל מיני הגדרות שלא התעסקתי איתן אף פעם ואני לא בטוח מה הן עושות (ענן,דרופבוקס,מה לשים בלוח התראות,ארגז כלים)
משהו שממש לא הבנתי זה את כל הקטע שך "תנועות"- יש שם אופציה של השתק\השהה ואופצייה של החלק כף היד ללכידה
למה משמש סורק טביעות האצבע? ואם חייבים לשים גם סיסמא אם משתמשים בסורק או שזה יכול להניות הנעילה שלי?
יש אופצייה לפתוח חשבונות במלא דברים כמו גוגל,דרופבוקס,אברנוט וכו - מה זה נותן לי?
בשמע לעשות סטריאו או סרואנד?
יש את האופצייה של הצפנה-מה זה נותן לי?
ובכלל הסבר כללי איך נגיד אני מוחק משהו,איך אני מגדיל או מקטין את מה שיש לי על מסך הבית , כל עצה אפשרית (אפילו הכי פשוטה שכל אחד אמור לדעת אותה) תעזור לי כי אין לי ניסיון בכלל עם אנדרואיד...
תודה ענקית (Y)

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

תתחדש !
תראה סרטונים כאלו

שחר

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #5 

טוב ננסה:
אז ככה, לגבי בהירות המסך, תנסה את הבהירות שמתאימה לך. קח בחשבון שככל שבהיר יותר, ככה פחות זמן סוללה. האוטומטי אמור להתאים את הבהירות בהתאם לאור במקום בו אתה נמצא. אני אישית לא משתמש בזה.

לגבי התנועות - בכל הגדרה שכזו, יש הסבר מה היא עושה. יש גם סרטונים ביוטיוב. אני פחות משתמש.

לעניין חשבונות: אתה צריך חשבון גוגל (אם יש לך חשבון דוא"ל gmail, זה זה). דרך החשבון אתה יכול להתחבר לחנות אפליקציות, להוריד אפליקציות, לגבות את אנשי הקשר שלך לענן. כך למשל, אם אתה רוכש אפליקציה, אז זה נשמר לך בחשבון.
dropbox זה ענן - זה כונן שאתה יכול לקבל 50 ג'יגה לאכסון. אתה מתקין גם על המחשב, ושם יכול לגבות את כל התמונות שלך, סרטים ומידע חשוב, ולגשת אליו בכל מקום.

אם עדיין לא רכשת כרטיס זיכרון, כדאי שתרכוש ועליו תשים את כל התמונות, סרטים, ושירים, כי במכשיר עצמו אין יותר מדי זיכרון.

חוץ מזה, שחק איתו, תלמד אותו לאט לאט. האפשרויות של המכשיר הזה כמעט ולא נגמרות.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

תודה רבה לכם!
זה יעזור לי מאוד להכיר את המכשיר (Y)

רכשתי כרטיס זיכרון של 64 גיגה והמוכר שם לי אותו במכשיר.
כשהוא הפעיל את הטאבלט הוא פשוט דילג על מלא הגדרות ראשוניות שהמכשיר ביקש להגדיר,איך אני יכול להגיע אליהן? (לא שמתי לב מה הן היו)
ואני רוצה גם לקנות אביזרים לטאבלט אבל בחנות של סמסונג לא היו הרבה,קיבלתי קייס נחמד אבל לא משהו מיוחד, אני רוצה לקנות מגן מסך וגם זרוע שאני אוכל להעמיד את הטאבלט ולצפות בסרט ועוד כל מיני אביזרים נילווים- מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש כאלה דברים?
אני מניח שבאיביי אפשר אבל אני טס בקרוב וסביר להניח שזה לא יגיע בזמן אז אני מעדיף חנות מומלצת בארץ.
אני גם רוצה להפוך את הטאבלט לgps שלי כשאני בחול - יש אפליקציה מומלצת לזה? (משהו שעובד על לווין ולא צריך חיבור אינטרנט).
ושאלה אחרונה- צריך להתקין אנטי וירוס במכשיר? אם כן אשמח להמלצה על מה הכי טוב.
סליחה על החפירה ושוב תודה !

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

מישהו יכול לעזור...?
ועוד משהו- קניתי מתאם של usb שמתחבר לטאבלט אבל כשאני מחבר את הכונן הנייד (שיש לו חיבור לחשמל) או את הדיסק און קי של 128 גיגה הוא לא מזהה אותם,לעומת זאת יש לי דיסק און קי בדיוק אותו דגם ושל אותה חברה רק של 4 או 8 גיגה ואותו הוא ישר מזהה.
יש פיתרון לנושא הזה? אולי אני עושה משהו לא נכון?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

יכול להיות שהוא לא מזהה כוננים שמפורמטים בNTFS.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

רכשתי כרטיס זיכרון של 64 גיגה והמוכר שם לי אותו במכשיר.
כשהוא הפעיל את הטאבלט הוא פשוט דילג על מלא הגדרות ראשוניות שהמכשיר ביקש להגדיר,איך אני יכול להגיע אליהן? (לא שמתי לב מה הן היו).
קניתי מתאם של usb שמתחבר לטאבלט אבל כשאני מחבר את הכונן הנייד (שיש לו חיבור לחשמל) או את הדיסק און קי של 128 גיגה הוא לא מזהה אותם,לעומת זאת יש לי דיסק און קי בדיוק אותו דגם ושל אותה חברה רק של 4 או 8 גיגה ואותו הוא ישר מזהה.
יש פיתרון לנושא הזה?
אני גם רוצה להפוך את הטאבלט לgps שלי כשאני בחול - יש אפליקציה מומלצת לזה? (משהו שעובד על לווין ולא צריך חיבור אינטרנט).
צריך להתקין אנטי וירוס במכשיר? אם כן אשמח להמלצה על מה הכי טוב
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”