תקראו לי מיושן, אבל אני צריך וידאו
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
שלום כולם
אני נהנה להיכנס לקהילות מידי פעם, רק לקרוא המון מידע, ותודה.
אבל הוידאו הישן של ההורים התקלקל, ואין מה לעשות, DVD הם לא צריכים.
אני מחפש וידאו אמין, טוב, נוח.
יש המלצות ?
תודה מראש,
חן
אני נהנה להיכנס לקהילות מידי פעם, רק לקרוא המון מידע, ותודה.
אבל הוידאו הישן של ההורים התקלקל, ואין מה לעשות, DVD הם לא צריכים.
אני מחפש וידאו אמין, טוב, נוח.
יש המלצות ?
תודה מראש,
חן
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
אם השימוש יהיה מסיבי (קלטות לילדים/נכדים, חתונות, ברמיצוות, בריתות...), שווה להשקיע עוד גרוש וחצי על ווידאו יותר טוב... אם לא אז לפי דעתי ווידאו של LG בעל 6 ראשים סטיראופוני יספק את הסחורה.
יש ברשותי מכשיר כזה כבר כמה שנים (וגם להורי), ועובד כמו גדול.
(אולי כבר תשדרג את ההורים אם DVD משולב ווידאו)
יש ברשותי מכשיר כזה כבר כמה שנים (וגם להורי), ועובד כמו גדול.
(אולי כבר תשדרג את ההורים אם DVD משולב ווידאו)
- sickboy666
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
lg עם 6 ראשים עולה כ 650 ש"ח ולא שווה את הכסף! עדין מאוד. אולי פעם היו טובים אבל היום ממש לא.
לדעתי שווה להוסיף עוד 300 ש"ח ולקחת את הסמסונג משובל עם DVD. גם הוידאו שלו יותר איכותי וגם תקבל את ה DVD בנוסף.
לדעתי שווה להוסיף עוד 300 ש"ח ולקחת את הסמסונג משובל עם DVD. גם הוידאו שלו יותר איכותי וגם תקבל את ה DVD בנוסף.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10124
ניראה לי דווקא במקרה הזה, לא כדאי לקנות combo
- רדנקו
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 741
אל תגע בסמסונג המשולב. התחיל לעשות לי בעיות די מהר.
קנה JVC או טושיבה. גם שארפ ופנסוניק מצוינים (למרות שאני לא זוכר מתי ראיתי בפעם האחרונה פנסוניק למכירה).
קנה JVC או טושיבה. גם שארפ ופנסוניק מצוינים (למרות שאני לא זוכר מתי ראיתי בפעם האחרונה פנסוניק למכירה).
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

תודה כולם, אין צורך במשהו משולב, הם מעולם לא ראו DVD, אני לא חושב שיתחילו היום.
בכל אופן, אין משהו ספציפי מומלץ ?
בכל אופן, אין משהו ספציפי מומלץ ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- efib
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
שלחתי לך בפרטי...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- sickboy666
-
- חבר פעיל במיוחד

למה אתה אומר לא לגעת בסמסונג משולב??? מכשיר מצויין. מכיר כמה אנשים שעובדים איתו כבר שלוש שנים ללא בעיות!
ווידאו של שארפ לא שווה את מחצית הסכום שלו (330 ש"ח בחנויות)!
ווידאו של שארפ לא שווה את מחצית הסכום שלו (330 ש"ח בחנויות)!
- SBN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1083
סליחה על גסות הרוח אבל תזכירו לי בבקשה מה זה וידאו?

תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
אני לא יודע - אני מעדיף וידאו שאני יכול להקליט לעצור ולהקליט שוב כאשר אני צריך.
אחר שהוידאו שלי LG עם 6 ראשים סטריאו התקלקל רכשתי וידאו LG חדש 4 ראשים מונו ב 470 ש"ח דגם 490-- אבל איכות התמונה שלו ממש לא משהוא.
אחר שהוידאו שלי LG עם 6 ראשים סטריאו התקלקל רכשתי וידאו LG חדש 4 ראשים מונו ב 470 ש"ח דגם 490-- אבל איכות התמונה שלו ממש לא משהוא.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- roeek
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1349
קשה למצוא וידאו עם איכות תמונה טובה, קיימים דגמים בשוק שתומכים ומקליטים ב-SUPER VHS, ודגם כזה יכול לנגן גם סופר וגם הקלטה רגילה, ובסופר איכות התמונה מתקרבת לאיכות צפיית PAL.
דבר נוסף, כדאי מאוד שהוידאו יהיה סטריאופוני, רוב השידורים היום הם סטריאופונים וזה עוד יתרון.
לי אישית וידאו של TOSHIBA, E78, דגם מאוד נפוץ ומוכר בארץ, 6 ראשים, סטריאו בכל השיטות וגם מולטיסיסטם ועוד כמה יתרונות כמו הרצת קלטת במהירות X400. יש לי אותו כבר 4 שנים ועובד כמו סוס.
אני מעט מסתייג מוידאו COMBO (מנסיון).
זה הוידאו הטוב ביותר שהיה לי, וקניתי אותו במחיר מצויין (כיוון שהוא יובא גם ביבוא מקביל שלעתים הוא זול בהרבה מהיבואן הרשמי).
דבר נוסף, כדאי מאוד שהוידאו יהיה סטריאופוני, רוב השידורים היום הם סטריאופונים וזה עוד יתרון.
לי אישית וידאו של TOSHIBA, E78, דגם מאוד נפוץ ומוכר בארץ, 6 ראשים, סטריאו בכל השיטות וגם מולטיסיסטם ועוד כמה יתרונות כמו הרצת קלטת במהירות X400. יש לי אותו כבר 4 שנים ועובד כמו סוס.
אני מעט מסתייג מוידאו COMBO (מנסיון).
זה הוידאו הטוב ביותר שהיה לי, וקניתי אותו במחיר מצויין (כיוון שהוא יובא גם ביבוא מקביל שלעתים הוא זול בהרבה מהיבואן הרשמי).
The Black Wax
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

והדגם הזה עדיין קיים ? יש אולי דגם זהה ?
- רדנקו
-
- חבר פעיל במיוחד

מה לא ברור במה שכתבתי?sickboy666 כתב:למה אתה אומר לא לגעת בסמסונג משולב??? מכשיר מצויין. מכיר כמה אנשים שעובדים איתו כבר שלוש שנים ללא בעיות!
ווידאו של שארפ לא שווה את מחצית הסכום שלו (330 ש"ח בחנויות)!...
אתה מכיר אנשים שיש להם ועל סמך זה אתה קובע שהוא מצוין?
ולי יש אותו בבית ואני אומר לך שהוא לא.
אני חושב שהדעה שלי קצת יותר מבוססת מזו שלך.
- רדנקו
-
- חבר פעיל במיוחד

חשוב גם איפה קונים.
אני קניתי את הטושיבה בדגם נמוך מזה של ROEEK במחסני חשמל והוא לא עבד כמו שצריך מהרגע שהפעלתי אותו.
אני קניתי את הטושיבה בדגם נמוך מזה של ROEEK במחסני חשמל והוא לא עבד כמו שצריך מהרגע שהפעלתי אותו.
- sickboy666
-
- חבר פעיל במיוחד

כפי שכתבתי:רדנקו כתב:מה לא ברור במה שכתבתי?sickboy666 כתב:...
אתה מכיר אנשים שיש להם ועל סמך זה אתה קובע שהוא מצוין?
ולי יש אותו בבית ואני אומר לך שהוא לא.
אני חושב שהדעה שלי קצת יותר מבוססת מזו שלך....
אני לא יודע איזה דגם אתה רכשת, אבל אני התכוונתי לסדרת 6xxx של סמסונג, משולב עם DVD. כמו שרשמתי, מכיר מספר אנשים (חברים טובים) שרכשו אותו ומאוד מרוצים. ועוד אחד שרכש את הווידאו רגיל 4 ראשים לפני שנתיים (סמסונג). גם הוא (יותר מדוייק אישתו שמקליטה יום-יום סדרות מהערוץ ויוה) מאוד מרוצה.רדנקו כתב:מכיר כמה אנשים שעובדים איתו כבר שלוש שנים ללא בעיות!sickboy666 כתב:......
אני במקרה מבין קצת בתחום הזה בארץ (DVD ווידאו) ויכול להגיד לך שהמכשיר אמין מאוד.
הייתה פעם גירסה פשוטה שלו בשם 6500K שהגיע עם 4 ראשים ולא 6.עם כניסות קריאוקי בחזית. מדובר על יבוא פרללי והבנתי שהיו כמה בעיות עם הדגם הזה. סוגי ב' ועודפים ככל הנראה! אולי אתה בידיוק נפלת על הדגם הזה?
- רדנקו
-
- חבר פעיל במיוחד

ממש לא.
שישה ראשים סטריאופוני יחד עם DVD.
אני חייב לומר שאני מסכים אתך כמובן בענין העדיפות לוידאו בנפרד.
המכשיר של סמסונג הוא השלישי שניסיתי והמהירות שבה המכשירים האלה מתקלקלים לעומת מכשירי וידאו נפרדים גבוהה משמעותית.
אני אומר את זה אחרי נסיון עם מכשירים כפולים של LG סמסונג וטושיבה.
שישה ראשים סטריאופוני יחד עם DVD.
אני חייב לומר שאני מסכים אתך כמובן בענין העדיפות לוידאו בנפרד.
המכשיר של סמסונג הוא השלישי שניסיתי והמהירות שבה המכשירים האלה מתקלקלים לעומת מכשירי וידאו נפרדים גבוהה משמעותית.
אני אומר את זה אחרי נסיון עם מכשירים כפולים של LG סמסונג וטושיבה.
- roeek
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1349
אני קניתי את הטושיבה בדגם נמוך מזה של ROEEK במחסני חשמל והוא לא עבד כמו שצריך מהרגע שהפעלתי אותו
צריך הרבה מזל בציוד כזה, אבל אני יודע בוודאות שהדגם הנמוך יותר (אם אני לא טועה, 4 ראשים) היה בעייתי, אבל ל א ה- 6 ראשים....
The Black Wax
- רדנקו
-
- חבר פעיל במיוחד

עברתי כבר הרבה מכשירי וידאו בימי חיי.
זה היה הראשון שלא עבד מהרגע הראשון. כלומר - הקסטה הראשונה שהוכנסה אליו ניגנה עם שלג וכך גם ההקלטה הראשונה.
זה היה הראשון שלא עבד מהרגע הראשון. כלומר - הקסטה הראשונה שהוכנסה אליו ניגנה עם שלג וכך גם ההקלטה הראשונה.