הי,
אני מעוניין כבר זמן מה הרומבה והחלטתי ללכת על 870, בעיקר בגלל שרציתי פשוט את הכי מתקדם לעכשיו על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן. אני עדיין שוקל ברצינות את ה-Iclebo ואם אמצא ביקורת ראש בראש (לא ראיתי כזה) אז אולי אשנה את דעתי.
אני מעוניין לקנות אחד (וכנראה יש איתי לפחות שניים שיקנו איתי) בימים הקרובים.
1. הבית קטן כרגע, סביבות ה-60 מ"ר, אבל צריך שיתאים גם לבתים גדולים יותר בעתיד הקרוב (שנה וחצי עד שנתיים), אין חיות ואין יותר מדי מכשולים. מה שכן אולי יכול לאתגר זה קצת שמהשטח הפתוח של המטבח, סלון יש מסדרון צר שמוביל לשני חדרי שינה (אחד מימין ואחד משמאל).
הבנתי מהפורום ש-irobot לעיתים לא מצליח להגיע לחדרים. יכולה להיות עם זה בעיה ? אצטרך בגלל זה לשדרג ל-880 ולמגדלורים (זה מה שקראתי שאנשים עשו) ?
2. פרט לאילת, מישהו מכיר איזה דיל או משהו שיאפשר לרכוש כזה בזול יחסית (כרגע יש לי הצעה על 2700, אולי אוכל להוריד עוד קצת) ?
דוד
רומבה 870, החלטה ומחיר
אצלי הרומבה 870 עובד כחודשיים עם בית של כ180 במפלס אחד ואני די מרוצה מהרומבה, וזה למרות שהוא לא "גאון הדור" .
אצלי עמדת העגינה כרגע לי המטבח/סלון ובכלל רוב הזמן אני סוגר לו את איזור החדרים עם המחסום הוירטואלי ככה שאין לי בעיה רצינית עם הטפשות שלו .
בחדרים (אצלנו לפחות) בד"כ יש יותר בלאגן והילדים לא ממש דואגים להשאיר חדר מסודר לשאיבה . אם רוצים לנקות חדר אנחנו מכניסים אותו לשם פיזית (ולפעמים אפילו סוגרים דלת או קיר וירטואלי) ונותנים לו לעבוד , אחרי שסידרנו כמובן.
המכשיר עובד טוב (קצת חורק ומרעיש אבל זה לא אמור ממש להפריע אם לא נמצאים..) , בנוי טוב ואיכותי. הנקיון מאוד פשוט , וזה שהמברשות הראשיות (לא הצדדית) הוחלפו בגלילי סיליקון עושה ממש חיים קלים.
אישית אני לא רואה צורך במגדלורים של ה880.
לא יודע איך זה עם שואבים מחברות אחרות.
* לגבי המחיר - תנסה להתקשר לסוכן בוואלה שופס ולבקש מחיר - רוב הסיכויים שתקבל מחיר מעט יותר טוב ממה שהשגת במקומות אחרים.
וד"א לי לא ממש עזר במחיר שקניתי 3 ביחד .
בהצלחה
אצלי עמדת העגינה כרגע לי המטבח/סלון ובכלל רוב הזמן אני סוגר לו את איזור החדרים עם המחסום הוירטואלי ככה שאין לי בעיה רצינית עם הטפשות שלו .
בחדרים (אצלנו לפחות) בד"כ יש יותר בלאגן והילדים לא ממש דואגים להשאיר חדר מסודר לשאיבה . אם רוצים לנקות חדר אנחנו מכניסים אותו לשם פיזית (ולפעמים אפילו סוגרים דלת או קיר וירטואלי) ונותנים לו לעבוד , אחרי שסידרנו כמובן.
המכשיר עובד טוב (קצת חורק ומרעיש אבל זה לא אמור ממש להפריע אם לא נמצאים..) , בנוי טוב ואיכותי. הנקיון מאוד פשוט , וזה שהמברשות הראשיות (לא הצדדית) הוחלפו בגלילי סיליקון עושה ממש חיים קלים.
אישית אני לא רואה צורך במגדלורים של ה880.
לא יודע איך זה עם שואבים מחברות אחרות.
* לגבי המחיר - תנסה להתקשר לסוכן בוואלה שופס ולבקש מחיר - רוב הסיכויים שתקבל מחיר מעט יותר טוב ממה שהשגת במקומות אחרים.
וד"א לי לא ממש עזר במחיר שקניתי 3 ביחד .
בהצלחה