מימוש הסיכון בקנייה מאמזון - התפתחות דרמטית
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
קניתי SAECO INTELIA באמזון. אחלה מחיר אחלה שירות הכל מעולה.
רק מה עכשיו שלושה חודשים לאחר רכישה המטחנה הפסיקה לעבוד.
מה עושים?
1. פרקתי את המכונה בדקתי. לא בעיה במנוע. ניקיתי את השאריות הכל נראה שם בסדר.
2. פניתי לאמזון הפנו אותי לנציגות היצרן בגרמניה (הם יתנו לי זיכוי לקניה באמזון על המשלוח). בכל מקרה ממתין לתשובת היצרן
3. לתקן בארץ (כנראה שעדיין המחיר יצא לי יותר טוב מאשר לקנות בארץ).
בעסה.
משהו מכיר במכונות של סאקו בעיה חוזרת בטוחן?
עדכון:
אז ככה, סוף סוף מצאתי שירות (יורון בחיפה - מאוד מומלץ, מטפל במכונות של סאקו). אדם מאוד נחמד, לקח את המכונה ברצון ובחן ובדק אותה (ללא עלות). הלך כרטיס CPU... עלות התיקון 700 + מע"מ, נשמע יקר אבל ממה שראיתי באינטרנט כרטיס לבד עולה כ - 100 יורו כך שתוספת עבודה של 200 ש"ח לערך נשמע סביר. עם זאת זה נשמע לי טפשי להשקיע 830 ש"ח על מכונה שעולה 1700...
לקחתי המכונה ושלחתי מייל נוסף לאמזון הסברתי להם את ההתפתחות ועל כך שלא ניתן לקבל אחריות למכונה בארץ.
והבוקר קיבלתי מייל מאמזון שיש לי מכונה חדשה בדרכה אלי!!!!
כבר יצרו איתי קשר מ - i-parcel על מנת לקבל את הפרטים על מנת לשחרר אותה במכס ובקיצור עושה רושם שהכל בא על מקומו בשלום!!(Y)
בנוסף התבקשתי מאמזון לשלוח אליהם את המכונה התקולה. כמובן שהם העבירו לי וואוצ'ר למשלוח על חשבונם מול הדואר שלנו.
בקיצור אמזון רבותי אמזון
רק מה עכשיו שלושה חודשים לאחר רכישה המטחנה הפסיקה לעבוד.
מה עושים?
1. פרקתי את המכונה בדקתי. לא בעיה במנוע. ניקיתי את השאריות הכל נראה שם בסדר.
2. פניתי לאמזון הפנו אותי לנציגות היצרן בגרמניה (הם יתנו לי זיכוי לקניה באמזון על המשלוח). בכל מקרה ממתין לתשובת היצרן
3. לתקן בארץ (כנראה שעדיין המחיר יצא לי יותר טוב מאשר לקנות בארץ).
בעסה.
משהו מכיר במכונות של סאקו בעיה חוזרת בטוחן?
עדכון:
אז ככה, סוף סוף מצאתי שירות (יורון בחיפה - מאוד מומלץ, מטפל במכונות של סאקו). אדם מאוד נחמד, לקח את המכונה ברצון ובחן ובדק אותה (ללא עלות). הלך כרטיס CPU... עלות התיקון 700 + מע"מ, נשמע יקר אבל ממה שראיתי באינטרנט כרטיס לבד עולה כ - 100 יורו כך שתוספת עבודה של 200 ש"ח לערך נשמע סביר. עם זאת זה נשמע לי טפשי להשקיע 830 ש"ח על מכונה שעולה 1700...
לקחתי המכונה ושלחתי מייל נוסף לאמזון הסברתי להם את ההתפתחות ועל כך שלא ניתן לקבל אחריות למכונה בארץ.
והבוקר קיבלתי מייל מאמזון שיש לי מכונה חדשה בדרכה אלי!!!!
כבר יצרו איתי קשר מ - i-parcel על מנת לקבל את הפרטים על מנת לשחרר אותה במכס ובקיצור עושה רושם שהכל בא על מקומו בשלום!!(Y)
בנוסף התבקשתי מאמזון לשלוח אליהם את המכונה התקולה. כמובן שהם העבירו לי וואוצ'ר למשלוח על חשבונם מול הדואר שלנו.
בקיצור אמזון רבותי אמזון
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 22/10/2014 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

קודם כל כמובן שנה טובה לכולם!!
בעסה. שוחחתי איתם. הם לא מטפלים בסוג הזה של המכונות.
משהו מכיר מעבדה טובה לתיקון מכונות באזור חיפה?
בעסה. שוחחתי איתם. הם לא מטפלים בסוג הזה של המכונות.
משהו מכיר מעבדה טובה לתיקון מכונות באזור חיפה?
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

כן בוודאי (הניסוח והאנגלית היא במקור...):
Dear Mr XXXXXXX,
Thanks that they contact the Philips Consumer Care. Let me know that the machine's grinder stopped working. I´m sorry.
You can the grinder higher an than you can suck out the grinder with a vacuum cleaner.
When her grinder still stopped working, please contact:
http://www.philips.co.il/about/company/index.page
Should you have any further queries please do not hesitate to contact us quoting your customer reference number: 50-1728129371
Kind regards
Marie Schneider
Philips Kundendienst
בקיצור אחלה עצה... לשאוב עם שואב אבק (בטח של פיליפס) את שאריות הקפה....
אז הייתי קצת יותר אינטיליגנטי... פרקתי את המנוע והמטחנה וניקיתי אותה היטב (בלי שואב אבק). יוק עדיין לא עובד. לפי דעתי החיישן מת...
משהו יודע מי היבואן של סאקו? כרגע באתר של פיליפס שהיא שלחה אין כלום אבל אני בכל זאת אנסה לשלוח להם מייל.
Dear Mr XXXXXXX,
Thanks that they contact the Philips Consumer Care. Let me know that the machine's grinder stopped working. I´m sorry.
You can the grinder higher an than you can suck out the grinder with a vacuum cleaner.
When her grinder still stopped working, please contact:
http://www.philips.co.il/about/company/index.page
Should you have any further queries please do not hesitate to contact us quoting your customer reference number: 50-1728129371
Kind regards
Marie Schneider
Philips Kundendienst
בקיצור אחלה עצה... לשאוב עם שואב אבק (בטח של פיליפס) את שאריות הקפה....
אז הייתי קצת יותר אינטיליגנטי... פרקתי את המנוע והמטחנה וניקיתי אותה היטב (בלי שואב אבק). יוק עדיין לא עובד. לפי דעתי החיישן מת...
משהו יודע מי היבואן של סאקו? כרגע באתר של פיליפס שהיא שלחה אין כלום אבל אני בכל זאת אנסה לשלוח להם מייל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פאוזה כמה שאני יודע
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אני חושב שהם רק משווקים, אבל אני אבדוק.
קניה באמזון - תקלה במינוטו HD8763
אני מצטרף לשרשור הזה, בגלל הדמיון - קניתי את המכונה באמזון גרמניה, עבדה מצוין כשלושה חודשים ו 1,500 כוסות, והיום התעייפה. כמעט לא מצליחה להזרים מים, לא במסלול הקפה (גם ללא קפה בכלל) ולא במסלול ההקצפה...
שלחתי מייל לאמזון, וכתבו לי כמעט מייד שמכונה חדשה בדרך אלי, ושהם יכסו את מחיר המשלוח של המכונה הקודמת חזרה לגרמניה.
מסקנות ביניים -
א) לאמזון שירות מדהים (אעדכן עם הגעת המכונה)
ב) האמינות של הסאקו האוטומטיות כנראה לא בשמים, למרות שעבדה עם מים רכים, תחזוקה קפדנית לפי ההוראות, וכמות כוסות בתוך המפרט.
שלחתי מייל לאמזון, וכתבו לי כמעט מייד שמכונה חדשה בדרך אלי, ושהם יכסו את מחיר המשלוח של המכונה הקודמת חזרה לגרמניה.
מסקנות ביניים -
א) לאמזון שירות מדהים (אעדכן עם הגעת המכונה)
ב) האמינות של הסאקו האוטומטיות כנראה לא בשמים, למרות שעבדה עם מים רכים, תחזוקה קפדנית לפי ההוראות, וכמות כוסות בתוך המפרט.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אני מסכים איתך.
קודם כל לעניות דעתי המכונה מוציאה קפה מצוין.
שנית שירות אמזון - וואו!!!
שלישית לפי דעתי יש לפיליפס בעיה של אמינות לא קטנה עם המכונות הללו. לפי מה ששוחחתי עם מרכז השירות אלו בעיות מוכרות.
קודם כל לעניות דעתי המכונה מוציאה קפה מצוין.
שנית שירות אמזון - וואו!!!
שלישית לפי דעתי יש לפיליפס בעיה של אמינות לא קטנה עם המכונות הללו. לפי מה ששוחחתי עם מרכז השירות אלו בעיות מוכרות.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

-
Star-Blazer
- חבר ותיק

המשך
אם אתה קונה מגרמניה זה 220 וולט. אבל אתה תמיד יכול לשאול אותם.
מאוד מרוצה.
קלה לשימוש, תוצרים לדעתי טובים מאוד.
שים לב למשהו קצת שונה במכונה הזאת שכל פעם שאתה מדליק אותה או לפני שהיא חוזרת למצב כיבוי היא מבצעת שטיפה של המערכת באופן אוטומטי.
מאוד מרוצה.
קלה לשימוש, תוצרים לדעתי טובים מאוד.
שים לב למשהו קצת שונה במכונה הזאת שכל פעם שאתה מדליק אותה או לפני שהיא חוזרת למצב כיבוי היא מבצעת שטיפה של המערכת באופן אוטומטי.
עדכון-המכונה החדשה הגיעה
לעדכן, החזרתי את המכונה הסוררת ב ems לגרמניה, וקיבלתי מכונה חדשה מאמזון. הם אפילו רשמו את זה כהחזרה וקניה חדשה, כך שיש לי שוב שנה אחריות. חוזרים לשתות קפה
לפי כל התהליך נראה שלאמזון גרמניה השוק הישראלי חשוב, והם מתאמצים. התקשרו אלי גם בטלפון לוודא שאני מרוצה, ולהתנצל על העיכוב במכס בישראל (שהם טיפלו בו).
לפי כל התהליך נראה שלאמזון גרמניה השוק הישראלי חשוב, והם מתאמצים. התקשרו אלי גם בטלפון לוודא שאני מרוצה, ולהתנצל על העיכוב במכס בישראל (שהם טיפלו בו).
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ואחרי שירשורים כמו זה, אנשים עוד חושבים האם לקנות באמזון או לא... יש בפורום כמה וכמה שירשורים, עם תלונות על חנויות כאלה ואחרות, בעיקר על חנויות של מכשירים סלולריים, ואני עד עכשיו לא מבין למה אנשים לא קונים באמזון, במיוחד שהמחיר גם לרוב נמוך יותר או אותו דבר, אבל השירות, פשוט אין מה להשוות